Sony Alpha NEX-6 digitális fényképezőgép kit


229.900 Ft

Kiváló teljesítmény. Problémamentes kezelés. DSLR-méretű, 16,1 megapixeles érzékelő, Wi-Fi®, OLED képkereső, vezérlőtárcsa és Full HD videó. SEL-P1650 objektívvel. -Professzionális Teljes leírás >

Boltok és árak

Sony Alpha NEX-6L SEL-P1650 objektívvel  

Szállítási ár és információk:
Termékeinket az MPL szállítja házhoz, vagy Postapont-ra. Max40Kg-ig. Postai utánvét 200.000Ft-ig.


Termékleírás

Kiváló teljesítmény. Problémamentes kezelés.
DSLR-méretű, 16,1 megapixeles érzékelő, Wi-Fi®, OLED képkereső, vezérlőtárcsa és Full HD videó. SEL-P1650 objektívvel.
-Professzionális minőség a DSLR-méretű érzékelőnek és a 16,1 megapixeles felbontásnak köszönhetően
-DSLR-vezérlés az OLED képkeresővel és a vezérlőtárcsával
-Ossza meg képeit és töltsön le alkalmazásokat a beépített Wi-Fi segítségével

Áttekintés:
Hordozható DSLR-minőség: Szerezze meg a zsebre vágható DSLR-minőségű fotózás élményét. Az NEX-6 nagyméretű, 16,1 megapixeles APS-C érzékelővel, valamint olyan OLED képkeresővel és hagyományos vezérlőkkel rendelkezik, ami a DSLR-fényképezőgépekre jellemző. Ráadásul a Wi-Fi kapcsolat segítségével okostelefonhoz vagy tablethez is csatlakozhat, képeket oszthat meg, illetve alkalmazásokat tölthet le.

Szélesítse látókörét: Ha képminőségről van szó, valóban igaz, hogy a méret a lényeg. A NEX-6 készülék hatalmas, DSLR-méretű APS-C érzékelővel rendelkezik, amely több fényt rögzít, és amelyet az objektíven át érkező kép még nagyobb része ér el. Az eredmény: gyönyörűen megvilágított, kiváló minőségű, 16.1 megapixeles felvételek.

Reagáljon gyorsan, fényképezzen még gyorsabban: Az új, nagy sebességű jelenetek megörökítésére tervezett Hybrid Auto Focus technológiának köszönhetően biztosan nem marad le a tűnékeny pillanatokról. Ugyanolyan gyorsan fókuszál, de gyorsabban rögzít képeket, mint egy DSLR-fényképezőgép, így ideális a spontán felvételek készítéséhez.

Hozzon ki még többet fényképezőgépéből: A beépített Wi-Fi*-vel rendelkező NEX-6 fényképezőgépet csatlakoztathatja okostelefonjához, táblagépéhez vagy más készülékhez. Közvetlenül a fényképezőgépről töltheti fel fényképeit a Facebook**-ra. Ráadásul különböző alkalmazásokat is letölthet; például a távvezérlés alkalmazás segítségével az okostelefonjáról fényképezhet, és meg is nézheti a képet.

Kölcsönözzön DSLR-minőségű látványt (és hatást) fényképeinek:
Az NEX-6 csúcstechnológiájú fényképezőgépekre jellemző funkciókkal rendelkezik. Ide tartozik a HD OLED elektronikus képkereső és a vakuhoz, illetve más kiegészítőkhöz megfelelő multifunkciós aljzat, ráadásként pedig ott az állítható funkciójú tárcsa, így egyszerűen válthat a leggyakrabban használt beállításokra.

Tulajdonságok:
-Tűéles képek - Profi képek a nagyméretű, DSLR-fényképezőgépeknél megszokott APS-C érzékelőnek köszönhetően, amellyel kiváló minőségű, 16,1 megapixeles fotók készíthetők.
-Tegyen szert DSLR-minőségű képekre - Az OLED képkereső 100%-os HD felbontásban jeleníti meg az Ön előtt lejátszódó jelenetet.
-Aprólékos beállítási lehetőségek - Az NEX-6 a DSLR-fényképezőgépekre jellemző vezérlőtárcsával rendelkezik, amellyel egyéni beállításokat adhat meg, és így egyedi képeket készíthet.
-Csatlakozzon a Wi-Fi funkción keresztül - Képeit közvetlenül áttöltheti okostelefonjára vagy tablet készülékére a beépített Wi-Fi® kapcsolat segítségével.
-Szebb képek az alkalmazások használatával - Egy sor képjavító alkalmazást tölthet le képei retusálásához vagy idősűrítő fotózáshoz a PlayMemories Camera webhelyről.
-Ne maradjon le a pillanatról - Az NEX-6 automatikusan kiszámítja a mozgás jellegét és irányát a gyorsabb fókuszálás és felvételkészítés érdekében.
-Teljesítmény a képek mögött - A nagy teljesítményű BIONZ™ processzor képfeldolgozása tiszta, részletgazdag, alacsony zajszintű képeket, továbbá gyors és rugalmas felvételkészítést biztosít.
-Lásson jobban rossz fényviszonyok között is! - A nagy APS-C érzékelő az erőteljes BIONZ processzorral akár ISO25600 értékű fényérzékenységet is biztosít a gyenge fényviszonyok közötti fényképezéshez.
-Valamennyi készülékét csatlakoztathatja - Az NEX-6 is DLNA tanúsítvánnyal rendelkezik, így kiválóan együttműködik az okostelefonokkal, televíziókkal, laptopokkal, illetve bármely más, DLNA tanúsítvánnyal rendelkező készülékkel.
-Tartsa biztos kézben - A gumibevonatú elülső markolatnak köszönhetően a fényképezőgép nem csúszik ki a kezéből, így a fókuszálás még egyenletesebb.
-Készítsen nagy sebességű képsorokat - A fénykép tárgyának nyomon követése során sem veszíti el a fókuszt, és akár másodpercenként 10 kép sebességgel fényképezhet.
-Fényképek egyéni ízlés szerint - A különböző képi üzemmódokkal beállíthat poszter-hatást, lágy fókuszt, miniatűr kinézetet és még sok minden egyebet.
-Mosolygó arcok - A portrékat automatikusan retusálhatja, hogy eltűnjenek a foltok és ráncok a gyönyörű arcokról
-Tisztább látvány gyorsabban - A hat képből álló nagy sebességű sorozatfelvétel egyetlen fényképen áll össze a zajszint és elmosódás csökkentésére.
-Csatlakozzon HD-ben - Tekintse meg képeit tv-készülékén, laptopján vagy egyéb HDMI® kapcsolattal rendelkező készülékén HD-minőségben.

Gyártó
Sony
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1440x1080 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
Memory Stick PRO Duo SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Sony Alpha NEX-6 digitális fényképezőgép kit (16-50mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony Alpha NEX-6 digitális fényképezőgép kit (16-50mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások