Pentax Q-S1 fényképezőgép kit (5-15mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..Kivételes képminőség élőkép funkcióval A jobb képminőség kulcskomponensei a képérzékelő, képalkotó motor és az objektív. Ennek a három komponensek az optimalizálásával a PENTA Teljes leírás >

Termékleírás

..Kivételes képminőség élőkép funkcióval

A jobb képminőség kulcskomponensei a képérzékelő, képalkotó motor és az objektív. Ennek a három komponensek az optimalizálásával a PENTAX Q-S1 gyönyörű képalkotást biztosít, amit a cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek megkövetelnek.

..Q ENGINE feldogozómotor

Az exkluzív Q ENGINE képfeldolgozó motorral a PENTAX Q-S1 nem csak extra finom képkészítést és hatékony zajfeldolgozásra képes, de támogatja sorozatfelvételt és a képszerkesztési funkciókat is. Ez a képfeldolgozó motor a kulcsa továbbá a reszponzív, nagy sebességű fényképezőgép működésének.

..Hátsó megvilágítású 1/1,7 incses CMOS szenzor

A PENTAX Q.1 jellemzője az 1/1.7 incses hátsó megvilágítású CMOS képérzékelő, széles dinamikai skálával, a magas érzékenységi beállításokat tekintve. A kb. 12.4 effektív megapixellel gyönyörű, nagy felbontású képeket készíthetünk, gazdag fokozatossággal és minimális zajjal.

..Q-bajonett objektívek

A PENTAX eredeti Q-bajonett objektív rendszer optimalizálja az optikai teljesítményt. A cserélhető objektívek választékaiból történő választáskor, gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni minden helyzetre, így pontosan kifejezhetjük kreatív szándékainkat.

.A fényképezőgép rázkódásának hatékony csökkentésért, minden objektívvel

..Vázba épített SR (Shake Reduction)

A PENTAX Q-S1 jellemzői között van a képérzékelő eltolásos SR rendszer, amely hatékonyan elnyomja az elmosódottságot, még akkor is, amikor rosszak a fényviszonyok vagy távoli jeleneteket fotózunk, telefotó objektívet használva.* Ez a rendszer más objektívekkel is működik, nem csak Q-bajonettesekkel, egyszerűen csak be kell vinni a fókusztávolságot.

*A kompenzáció foka nagyban függ attól, hogy milyen objektívet használunk és/vagy a felvétel körülményeitől.

.Homályos képek megelőzése rossz fényviszonyok között

..ISO 12800 maximális érzékenység

A PENTAX Q-S1 ISO 12800-as maximális érzékenységgel büszkélkedhez. Minimális zajjal biztosítja az élőképeket, még magas érzékenységű felvételkor is. Rossz fényviszonynál minimalizálja a fényképezőgép rázkódásából és a tárgy mozgásából eredő elmosódást, anélkül, hogy csökkentenünk kellene a zársebességet. Csak tartanunk kell a fényképezőgépet a szélesebb skálájú szituációban, mint előtte valaha is.

.Tartsuk a képérzékelőt makulátlanul és pormentesen

..DR II (Dust Removal II)

A DRII mechanizmus hatékonyan eltávolítja a rátapadt port, a CMOS képérzékelő ultraszónikus vibrációjával. Ez manuálisan aktivizálható, akármikor amikor szükségünk van rá, vagy kiválaszthatjuk az automatikus beállítást, amikor a fényképezőgépet be vagy kikapcsoljuk.

Gyártó
Pentax
Típus
Kompakt
Felbontás
12.4 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Pentax Q-S1 fényképezőgép kit (5-15mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pentax Q-S1 fényképezőgép kit (5-15mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.