Pentax K-50 digitális fényképezőgép kit


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megérkezett a digitális tükörreflexes fényképezőgép időjárás- és porálló vázzal, mely 120 színkombináció mellett nyújt felhasználóbarát kezelést és kimagasló fotózási lehetős Teljes leírás >

Termékleírás

Megérkezett a digitális tükörreflexes fényképezőgép időjárás- és porálló vázzal, mely 120 színkombináció mellett nyújt felhasználóbarát kezelést és kimagasló fotózási lehetőségeket. Ez a Pentax K-50.

Az időjárás- és porálló kialakítású, könnyű fényképezőgép egyszerű kezelést tesz lehetővé, olyan fényképezési funkciókkal, melyekkel csak a felső kategóriás modellek rendelkeznek. A PENTAX K-50 olyan alapspecifikációkat nyújt, amit a riválisok csak magasabb kategóriákban, például a kb. 6 kép/másodperces sorozat, ISO 51200 magas érzékenység és precíz autofókusz. Ez azt jelenti, hogy a kezdő fotósok is erőfeszítések nélkül élvezhetik a minőségi fotózás élményeit.

Az időjárás- és porálló kialakítás még az outdoor fotózás kihívásaival szemben is ellenállóvá teszi a gépvázat. Mindezek mellett olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint a FullHD videofelvétel és kreatív digitális szűrők, lehetővé téve a különböző szituációkhoz való alkalmazkodást.

Nagy felbontás, magas érzékenység – akár ISO 51200

A K-50 csúcstechnológiás, 23.7mm x 15.7mm méretű, kb. 16,28 effektív megapixeles CMOS képérzékelőt kapott. A PRIME M feldolgozó motorral párosítva, mely a felsőbb kategóriás gépekben is dolgozik, nagy felbontású, tónusokban gazdag képeket biztosít. Az ISO 51200-es érzékenységnek köszönhetően pedig még éjszaka sincs szükség állványra.

Megbízható időjárás- és porálló kialakítás

A 81 speciális tömítésnek köszönhetően a kompakt és könnyű váz, a K-50 időjárás-, por- és fagyálló (akár -10°-ig). Ez azt jelenti, hogy a K-50 bármilyen outdoor aktivitásnál társunk lehet, felhőtlenül élvezhetjük a fotózást időjárási viszonyoktól függetlenül. A tömör, funkcionális váz vonalai nagy odafigyeléssel lettek megtervezve, hogy kis kezű fotósok is tökéletes fogást találjanak a fényképezőgépen.

Innovatív SR stabilizátor technológia

A K-50 a PENTAX által fejlesztett SR (Shake Reduction) mechanizmust használja, amely automatikusan, szenzoreltolásos rendszerrel egyenlíti ki a fényképezőgépet érő rázkódásokat, így akár 3 fényértéknyivel hosszabb záridőt is alkalmazhatunk. A szenzoreltolásos rendszer majdnem minden PENTAX objektívvel működik — még a filmes fényképezőgépekre tervezettekkel is*. A flexibilis kialakításnak köszönhetően, mely a szenzort minden irányba képes eltolni, a K-50 sok hasznos funkciót nyújt a felhasználónak, például automatikus vízszintezés, vagy kompozíció finomhangolás. Az opcionális GPS egységgel, O-GPS1, ASTROTRACER funkciót is tartalmaz, megkönnyítve az asztro fotózást.

Precíz autófókusz SAFOX IXi+ AF modullal

A K-50 a csúcstechnológiás SAFOX IXi+ AF modullal dolgozik, amely érzékeny, precíz autófókusz működést biztosít 11 fókuszponttal (ebből 9 keresztszenzoros). A gépvázon egy AF segédfény is helyet kapott, ami a nagyon rossz fényviszonyok között segíti a fókuszrendszert. A továbbfejlesztett AF modul kimagasló teljesítményt nyújt, olyan lehetőségeket biztosítva, mint pl. a fókuszterület kiválasztás, mely még akkor is követi a tárgyat, ha az elhagyja a kiválasztott fókuszpontot. Így a fókuszálás nem csak gyorsabb és pontosabb lett, hanem még teleobjektívvel is könnyen lekövethetjük a mozgó témákat.

6 kép/másodperces sorozat

Sport- vagy természetfotózásnál jól jöhet a K-50 nagy sebességű sorozata. A hat kép/másodperces képsorozat (JPEG formátumban) lehetővé teszi, hogy a legjobb pillanat is megörökítésre kerüljön, még ha gyorsan mozgó témát is fotózunk. Ez lehetővé teszi a gyorsan mozgó témákról képsorozat készítését, melyből kiválaszthatjuk a legjobb pillanatot.

Kíváló minőségű videó funkció

A K-50 nagy felbontású, full HD videó klipeket rögzít (1920 x 1080 pixeles felbontás) H.264 kodekkel tömörítve, akár 30 kép/másodperces képfrissítéssel (30, 25 vagy 24 kép/mp.). Videózás közben is használhatóak a kreatív képfeldolgozási eszközök*, mint az Egyéni kép, de akár intervallumfotózásból is összefűzhetjük a készült képeket egy videóba.

Optikai kereső kb. 100%-os lefedettséggel

A belépő kategóriás gépekre jellemző kis méret ellenére a K-50 penta prizmát kapott, ami közel 100%-os képlefedettséget biztosít 0,92-szeres nagyítás mellett. (50mm F1,4-es optikával végtelenre fókuszálva). Ez megkönnyíti, és pontosabbá teszi a komponálást.

Auto Picture és Scene módok a felhőtlen fotózásért

Az eredeti PENTAX Auto Picture mód automatikusan választja ki az adott témának megfelelő beállításokat a portré, tájkép, makró és sok más egyedi mód közül. Mivel a K-50 minden fontos beállítást elvégez – záridő, rekesz, fehéregyensúly, szaturáció, kontraszt, élesség – a felhasználó jobban tud a kompozícióra és a megfelelő pillanatra koncentrálni. A K-50 19 Scene módot is kínál, többek között éjszakai portré, kisállat, vagy sziluett, megkönnyítve a kezdő fotósok dolgát nehezebb szituációkban.

Képfeldolgozó lehetőségek tárháza, a kreatív, egyedi képekhez

A K-50 tartalmazza a custom image funkciót, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt retusáló funkció egyszerű és gyors kiválasztását. A funkció 11 egyedi képbeállítási módot tartalmaz, mint például a Bleach Bypass, amely ünnepélyes hatást kölcsönöz; és Cross Process, ami szemet gyönyörködtető, drámai színeket varázsol a képre. A K-50 19 digitális szűrőt is kínál az egyedi képhatások eléréséhez (ezeket akár egyszerre is alkalmazhatjuk) számítógépes utómunka nélkül.

PENTAX K-50 a szivárvány színeiben

Az új PENTAX K-50 összesen 120 színkombinációban lesz elérhető, beleértve a három alapszínt. Összesen 20 szín választható a váz borításához, 6 pedig a markolathoz. Kites verzióknál a fekete, fehér, vörös és pink váz fekete markolattal, a PENTAX-DAL 18-55mm F3.5-5.6AL WR objektív pedig a váz színével megegyező színben lesz elérhető. Minden más színű váz fekete objektívvel lesz megvásárolható.

Nagy, 3" LCD kijelző kb. 921,000 képpontos felbontással
77-szegmensű többzónás fénymérés
DR (Dust Removal) mechanizmus a képérzékelő tisztítására
Digitális vízmérték a pontos kompozícióhoz
PENTAX által tervezett „Hyper control system” a flexibilis, megbízható reagálásért
RAW kép visszahívási funkció (lehetővé teszi az előzőleg készített jpeg kép RAW formátumban való elmentését a pufferből)
RAW/Fx gomb, a fájlformátumok közötti gyors váltáshoz, vagy egy egyéb egyedi beállításhoz
Kompatibilitás Eye-Fi vezeték nélküli LAN SD memóriakártyákkal
SILKYPIX Developer Studio 3.0 LE for PENTAX RICOH IMAGING(RAW feldolgozó szoftver az Ichikawa Soft Laboratory által fejlesztve) mellékelve


Gyártó
Pentax
Típus
Tükörreflexes
Felbontás
16.3 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Pentax K-50 digitális fényképezőgép kit (18-55mm+50-200mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pentax K-50 digitális fényképezőgép kit (18-55mm+50-200mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.