Panasonic Lumix DMC-LX7 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DMC-LX7, 24 mm-es ultra nagylátószögű LEICA DC VARIO-SUMMILUX objektívvel van felszerelve, amely kiváló F1,4 fényerőt kínál nagylátószögnél és F2,3 fényerőt tele fotózáskor. A hihe Teljes leírás >

Termékleírás

A DMC-LX7, 24 mm-es ultra nagylátószögű LEICA DC VARIO-SUMMILUX objektívvel van felszerelve, amely kiváló F1,4 fényerőt kínál nagylátószögnél és F2,3 fényerőt tele fotózáskor. A hihetetlenül nagy fényáteresztés lehetővé teszi nemcsak a rövid záridős elmosódásmentes fényképek készítését, hanem a rendkívül pici mélységélesség biztosítását is. Nanorészecskés felületi bevonat van a lencsetagokon, amely minimalizálja a szellemképesedést és a becsillanást.
A DMC-LX7 új 1/1,7 collos nagyméretű, 10,1 megapixeles MOS érzékelőt használ, melynek jel/zaj aránya 1,5 dB-lel jobb, mint elődjéé a DMC-LX5-é. Az eredmény lenyűgöző tisztaságú nagyfelbontású képekben mutatkozik meg, nemcsak a magas érzékenységi tartományban, hanem alacsony ISO beállításoknál is. A képérzékelő és a feldolgozó elektronika együttese nagy dinamikatartományt nyújt, így még nagyon kontrasztos témák esetén is finom árnyalatokban gazdag képek készíhetők. A képzaj csökkentését szolgálja az intelligens zajcsökkentő rendszer és a többlépcsős zajszűrő rendszer is, így drámaian tiszta képek készíthetők.
A DMC-LX7-tel precízen szabályozhatja a bejövő fény mennyiségét az új rekeszállító gyűrű, a beépített ND-szűrő, az élességállító kar és a hátsó beállító gombok segítségével. A rekeszgyűrűvel közvetlen, intuitív módon állíthatja be a blendeértéket. Az ND-szűrő nagyobb rekesznyílás alkalmazását biztosítja, így hosszabb záridővel fotózhat, kibontakoztatva kreativitását, vagy csökkentheti a beégés veszélyét.
A DMC-LX7 Kreatív vezérlés módja 16-féle művészi beállítást kínál, köztük 2 exkluzív hatást, egy radiális elmosódást és egy lágy elmosódást. A radiális elmosódás a fényforrástól radiális irányban ad elmosódottságot, míg a lágy elmosódás az elmosódottságot még lágyabban jeleníti meg. A Time Lapse felvétellel meghatározott időközönként automatikusan készítve a képkockákat, megörökíthet nagyon lassú folyamatokat, mint egy virág kinyílása, vagy ahogy a felhők "rohannak" az égen, de nehezen megközelíhető vadállatok természetben történő fotózására is alkalmas lehet. A fényképezőgép automatikusan megkezdi a felvételek készítését, ha a kezdési idő, az időköz és a készítendő képek száma beállításra került.
A készülék Full HD (1920x1080 / 50p) videók rögzítésére képes progresszív AVCHD formátumban megdöbbentően sima, képhibáktól mentes képet biztosíva. Full HD videók rögzítése MP4 formátumban is lehetséges, de lehetőség van nagysebességű videók rögzítésére is, HD (1280 x 720) minőségben (100 kép/mp) vagy VGA (640 x 480) minőségben (200 kép/mp). Képes lesz vele rögzíteni szabad szemmel nem látható dolgokat, majd visszajátszani őket elképesztő lassított felvételként.

Gyártó
Panasonic
Típus
Kompakt
Felbontás
10 Megapixel
Optikai zoom
3.8 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Panasonic Lumix DMC-LX7 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic Lumix DMC-LX7 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.