Panasonic DMC-LX100 digitális fényképezőgép


217.900 Ft -tól

.Kreativitásra ösztönöz. Az LX100 egy Micro 4/3” szabványú érzékelővel és gyors 24 mm-es Leica DC Vario-Summilux objektívvel felszerelt fényképezőgép, amely manuális módban is haszn Teljes leírás >

Boltok és árak

Panasonic DMC-LX100EP-K fekete digitális fényképezőgép  

Szállítási ár és információk:
Termékeinket az MPL szállítja házhoz, vagy Postapont-ra. Max40Kg-ig. Postai utánvét 200.000Ft-ig.

 

Szállítási ár és információk:
Termékeinket az MPL szállítja házhoz, vagy Postapont-ra. Max40Kg-ig. Postai utánvét 200.000Ft-ig.

217 900 Ft

Panasonic Lumix DMC-LX100 II Black  

Szállítási ár és információk:
A digitális tükörreflexes fényképezőgépek, kamerák és objektívek esetében a szállítás INGYENES.


Termékleírás

.Kreativitásra ösztönöz.

Az LX100 egy Micro 4/3” szabványú érzékelővel és gyors 24 mm-es Leica DC Vario-Summilux objektívvel felszerelt fényképezőgép, amely manuális módban is használható. A kreatív vezérlés olyan szintjét kínálja, amely általában csak sokkal bonyolultabb cserélhető objektíves fényképezőgépeken érhető el.

* Tényleges felbontás: 3840 x 2160p

.Hihetetlen dinamikatartomány, tisztább képek

Az LX100 lelke a 12,8 megapixeles Micro 4/3” szabványú MOS érzékelő – ugyanez a típus található meg a bonyolultabb cserélhető objektíves fényképezőgépekben. Az LX100 érzékelőfelülete hétszerese a hagyományos kompakt fényképezőgépekének, így gyenge fényviszonyok között is jó teljesítményt, telítettséget és életlen bokeh rögzítést nyújt. A nagy érzékelővel és a külön oldalarány-kapcsolóval gyorsan válthat a különböző oldalarányok között – például a 16:9 beállításra széles látószögű kompozícióhoz.

* A 12,8 MP az effektív képpontszámra vonatkozik, a teljes képpontszám 16 MP.

.Gyors, nagy látószögű Leica objektív

A nagy érzékelős fényképezőgépek között az egyik legszélesebb látószögű LX100 fényképezőgép 24–75 mm-es Leica DC Vario-Summilux objektívjével még rugalmasabban használhatók a kreatív funkciók. Az F1.7–2.8 tartományban jobb és kevésbé elmosódó képek készíthetők gyenge fényviszonyok között. Az egyedi optikai kialakítás a cserélhető objektíves fényképezőgépek objektívjeinek teljesítményét nyújtja, de fele akkora gyújtótávolsággal. A kilenc rekeszlamellának köszönhetően a háttér fokozatos életlenítéssel mosható el.

.A klasszikus alakú fényképezőgépek által ihletett kézi vezérlők

Az L100 klasszikus fényképezőgépeket idéző analóg vezérlős kialakításában helyett kapott egy külön blendegyűrű, fókuszgyűrű, valamint egy záridő-beállító és expozíció-kompenzációs tárcsa. Ezeknek a vezérlőknek az érintése a komfortosság, ösztönösség és a tapintható ismerősség érzetét kelti. Az LX100 fényképezőgéppel nagyobb szabadsággal, mégis nagy pontossággal hozhat gyors, rugalmas kreatív döntéseket.

.Nagy felbontású élő képkereső a precíz részletekért

Az LX100 fényképezőgépnek 2,764 millió képpont felbontású képkeresője van. Ezzel még szorosabban vezérelheti a téma befogását, amelyet ösztönösen és gyors reakcióval segítenek a manuális fókuszálást és autofókuszálást segítő visszajelzések. A képkeresővel elérhető a 35 mm-es filmmel egyenértékű nagyítás.

.Ösztönösen használható fókuszvezérlők

Az LX100 számos eszközzel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző körülmények között mindig kiváló minőségű, részletgazdag képeket készíthessen. A mikrokontraszt-érzékelésen alapuló fókuszkiemelés valós időben, intuitív módon grafikusan jelzi az éles fókuszú területeket. A kézi fókuszálást segítő funkcióval akár tízszeres képnagyítást érhet el, a hajszálpontos autofókusszal pedig konkrét fókuszpontokat jelölhet ki egyszerűen, ha gyenge a megvilágítás.


Gyártó
Panasonic
Típus
Kompakt
Felbontás
12.8 Megapixel
Optikai zoom
3.1 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 3840x2160 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Panasonic DMC-LX100 digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic DMC-LX100 digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások