Panasonic DMC-FZ72 digitális fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az igen hatékony Power O.I.S. optikai stabilizátornak köszönhetően gyenge fényben is készíthetünk berázásmentes képeket, és a kis frekvenciás mozgások szűrésével videózásnál is jól Teljes leírás >

Termékleírás

Az igen hatékony Power O.I.S. optikai stabilizátornak köszönhetően gyenge fényben is készíthetünk berázásmentes képeket, és a kis frekvenciás mozgások szűrésével videózásnál is jól jön majd a stabilizált kép.

Az objektívbe épített nagy teljesítményű POWER O.I.S. optikai képstabilizátor a megfelelő lencsetag elmozdításával fokozott stabilitást biztosít teleobjektíves helyzetben is. Vagyis nemcsak a rövid és gyors mozgásokat képes kiélesíteni, hanem a nagy és lassú elmozdulásokat is, elősegítve, hogy tiszta képeket készítsen a fotós kültéren, gyenge fényviszonyok mellett is.

Az FZ72 teljes manuális beállítási lehetőségeket, valamint RAW formátumot is kapott. Belső memóriája 200 MB, mely külön kapható SD/SDHC vagy SDXC kártyákkal bővíthető.

1/2,3"-os, 16.1 megapixeles MOS szenzor (10-15%-kal kevesebb zajjal nagy érzékenységen)
Venus Engine feldolgozórendszer
ISO100-3200 érzékenység, 1/3 Fé lépésekben
60x-os zoomátfogású objektív (20-1200mm ekv.) 120x-os intelligens zoom
Továbbfejlesztett POWER O.I.S. stabilizátor
Automata és manuális beállítások
Kreatív panoráma mód, 13 képeffektussal
RAW formátum támogatása
Vakupapucs
Full HD videó, 25 fps sebességgel és sztereó hanggal
Továbbfejlesztett mikrofon
9 kép/mp sorozat teljes felbontásban, 5 kép/mp követő fókusszal
3"-os LCD, 460 000 képponttal
0,2"-os EVF kereső, 202 ezer képponttal
200 MB belső memória
Lítium-ion akkumulátor

Gyártó
Panasonic
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Optikai zoom
60 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Panasonic DMC-FZ72 digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic DMC-FZ72 digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.