Panasonic DMC-FT5 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A DMC-FT5 modell 13 méter mélységig vízálló, és az „IPX8”, illetve az „IP6X” szabványnak megfelelően porálló. Ellenáll akár a 2 méter magasról történő leejtésnek, -10˚C-ig fa Teljes leírás >

Termékleírás

A DMC-FT5 modell 13 méter mélységig vízálló, és az „IPX8”, illetve az „IP6X” szabványnak megfelelően porálló. Ellenáll akár a 2 méter magasról történő leejtésnek, -10˚C-ig fagyálló és 100 kgf-ig nyomásálló. Objektívje párásodás mentes üveggel van ellátva, hogy a pára ne csapódjon ki rajta. Vigye magával a fényképezőgépet horgászatra, kempingezésre, búvárkodásra, szabadtüdős merülésre, szörfözni, hegymászásra, síelésre vagy hódeszkázásra, az FT-sorozat csúcsmodelljével egész évben megörökítheti csodálatos élményeit.

A DMC-FT5 modellel 1920 x 1080 képpontot tartalmazó Full HD videókat készíthetünk nagyszerű egyenletességgel 50p-nél AVCHD Progresszív formátumban és 25p-nél MP4 formátumban. A videók kiváló minőségű hanggal (Dolby® Digital sztereó), zajcsökkentéssel ellátott sztereó mikrofonnal készülnek. A Time Lapse Shot (időzített időintervallumos felvétel) az FT5 esetében tovább lett fejlesztve, hogy méginkább megfeleljen a felhasználói igényeknek, melyek a készülék kategóriájában érvényesek. Amint a felvétel kezdésének időpontja, az intervallumok és a felveendő képek száma be van állítva, a fényképezőgép automatikusan felveszi a képeket, és azok a készüléken "time lapse" videóvá alakíthatók.

A DMC-FT5 modell egyesíti magában a Wi-Fi® kapcsolatot és az NFC (kis hatótávolságú kommunikáció) technológiát. Az NFC funkcióval a fényképezőgépet a felhasználó csatlakoztathatja okostelefonhoz/táblagéphez, azokat csak egymás közelébe kell helyeznie, és az egyszerű 2-lépéses útmutatást kell követnie. A „Panasonic Image App” alkalmazással a felhasználó a képeit könnyen feltöltheti közösségi oldalakra, a fényképezőgép automatikusan elküldi az adatokat a megadott elektronikus eszközre. Az adatok számítógépre is átküldhetők otthoni vezeték nélküli hozzáférési pont (router) használatával. A Wi-Fi Direct™ segítségével a képek lejátszhatók bizonyos DLNA-kompatibilis VIERA HDTV-ken.

A GPS a GLONASS rendszerrel működik, ami tovább növeli a pontosságát. Kijelzi az ország/régió, állam/provincia/megye, megye/település, város/kisváros/falu nevét, és az egész világ tereptárgyairól információt ad. A helységneveket is feltüntető képeket és videókat a gép a gyors elérés érdekében automatikusan sorba rendezi, és az újonnan hozzáadott naplózó funkció lehetővé teszi az utazási távolság eltárolását, amely megjeleníthető a Google Earth alkalmazásban. Ezenkívül tájoló, magasságmérő és barométer segíti az aktív kültéri használatot.

Az FT5 új 16,1 megapixeles nagy érzékenységű MOS érzékelővel szerelt, mely megteremti a tökéletes alapot a jó minőségű képek készítésére. A szenzor mögött fejlett Venus Engine jelfeldolgozó áramkör található, mely a legújabb Wavelet NR (zajcsökkentés) funkciónak köszönhetően minimálisra csökkenti a képzajt, miközben még magas ISO-beállítás mellett is meghagyja a finom képrészleteket. A vízalatti mód Vörös szín visszaadás (Red Color Reproduction) funkciója kompenzálja, erősíti a vörös színt, amely víz alatti felvételeknél könnyen elvész.

Gyártó
Panasonic
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Optikai zoom
4.6 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Panasonic DMC-FT5 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Panasonic DMC-FT5 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.