Olympus Tough TG-3 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Különféle felvételi funkciók A TG-3 kompakt digitális fényképezőgép maga az ultimátum a kemény helyzetekre. Egy tökéletes outdoor felszerelés, mely lehetővé teszi az akciódús élmén Teljes leírás >

Termékleírás

Különféle felvételi funkciók

A TG-3 kompakt digitális fényképezőgép maga az ultimátum a kemény helyzetekre. Egy tökéletes outdoor felszerelés, mely lehetővé teszi az akciódús élmények megörökítését. A TG-3 modellt egyedülálló funkcionalitása, illetve könnyű kezelhetőséget biztosító tökéletes ergonómiája mellett a durva használatnak ellenálló csúcsminőségű felületkezelése is jellemzi.

Bővíthetőség

Az opcionális, gyorsan felszerelhető kiegészítők kínálata - mint például a LED fény, a halszem, illetve telekonverter, valamint az adapter - biztosítja a kreatív felhasználási lehetőségek kihasználását, mindenféle kaland közben.

GPS és elektronikus iránytű

Tudjuk, merre járunk: a GPS megjeleníti a helyadatokat a kijelzőn, illetve automatikusan menti is azokat. Az elektronikus iránytűvel az égtájak, valamint a hosszúsági és a szélességi fok ellenőrizhető - ráadásul e funkció a fényképezőgép kikapcsolt állapota közben is aktív maradhat.

iHS technológia

A nagy feldolgozási sebességű, 16 megapixeles BSI CMOS szenzor és a nagyteljesítményű TruePic képprocesszor támogatásával az iHS technológia pontosan azt a felvételt örökíti meg, amit szeretnénk – tűéles, szemet gyönyörködtető minőségben.

TruePic VII processzor

A nagysebességű szenzor és a legújabb generációs TruePic VII képprocesszor pontosan a használatban lévő objektívhez igazítja a képfeldolgozást – így fantasztikus, életteli felvételek készíthetők.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
4 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus Tough TG-3 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus Tough TG-3 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.