Olympus Stylus SH-2 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A váratlan pillanatok fantasztikus felvételekben öltenek testet, bár általában ezeket a helyzeteket nem a legtökéletesebb fényviszonyok jellemzik, és a gyerekeket sem könnyű egy helyben tart Teljes leírás >

Termékleírás

A váratlan pillanatok fantasztikus felvételekben öltenek testet, bár általában ezeket a helyzeteket nem a legtökéletesebb fényviszonyok jellemzik, és a gyerekeket sem könnyű egy helyben tartani, amíg a fényképezőgép stabilizálásával foglalatoskodunk. Ezért kapott az új Stylus SH-2 kompaktja olyan csúcstechnológiás megoldást, ami lehetővé teszi a gyors fotózást és videofelvétel készítést – egyszerűen és akár sötétben is. Olyan minőséget biztosít, amit egy telefonnal nem lehet elérni, ugyanakkor semmilyen szakértelmet nem igényel. Az Olympus új gépe csinos külsőt is kapott egy kompakt könnyű házban. A bőrhatású betétek és a félretro fémburkolat kombinációjának köszönhetően az SH-2 bárhol és bármilyen stílusú öltözék mellett megállja a helyét, legyen az hétköznapi vagy elegáns. Gyertyafényes születésnapi zsúron vagy a csillagos ég alatt az éjszakai tájkép üzemmód harsány mivoltukban örökíti meg a fényeket. Az optikai 5-tengelyes képstabilizáló technológia az Olympus felsőkategóriás fényképezőgépeiből már ismert, és a hasonló rendszereknél sokkal hatékonyabban ellensúlyozza a fényképezőgép bemozdulását. Ez a funkció létfontosságú a nagyteljesítményű 24x optikai zoom használata mellett és az éjszakai time-lapse videofelvételek készítésénél, amikor a fényképezőgépet kézben tartjuk. Az SH-2 természetesen Wi-Fi-vel is rendelkezik, amelyen keresztül a fényképeket okostelefonra tölthetjük le, és mindazokat a kreatív funkciókat és kényelmesen elhelyezett kezelőszerveket kínálja, amelyeket egy Olympus fényképezőgéptől elvárhatunk.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
24 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 320x240 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus Stylus SH-2 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus Stylus SH-2 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.