Olympus Stylus 1 digitális fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A STYLUS sorozat legfejlettebb technológiáit, valamint az úttörő OM-D megoldásait és a D-SLR fotózás jellemzőit ötvöző STYLUS 1 egy szinte saját kategóriát teremtő fényképezőgép. Ve Teljes leírás >

Termékleírás

A STYLUS sorozat legfejlettebb technológiáit, valamint az úttörő OM-D megoldásait és a D-SLR fotózás jellemzőit ötvöző STYLUS 1 egy szinte saját kategóriát teremtő fényképezőgép. Vegyük például az OM-D E-M5-ből átvett elektronikus keresőt, mely 100% látómezőt biztosít - maga mögé utasítva a kisebb látómezővel rendelkező, belépő szintű D-SLR gépeket.

Vagy itt az i.ZUIKO DIGITAL zoom objektív 10.7x nagyítással és konstans 1:2.8 fényerővel. A nagy (1/1.7″) BSI CMOS szenzorról ebben a kategóriában nem is hallottunk. Ezek a technológiai innovációk egy kifejezetten kompakt testbe lettek megálmodva, mely igen kényelmesen hordozható - külön megemlítve a zoom objektívet, mely egészen egyszerűen eltűnik a házban, ha nem használjuk.

Nagy felbontású zoom
Konstans fényerő
Ultravékony ház
Különleges fotós felszerelés ultravékony kivitelben
Fejlett beállítási lehetőségek és intuitív kezelhetőség, nagy teljesítmény
Minden eddiginél nagyobb tudás e méretben

Tökéletes képek - bármilyen helyzetben.

Szeretne új dolgokat kipróbálni a fotózás terén - például a mélységélességet, vagy az extra-hosszú expozíciós időt éjszaka? A STYLUS 1 úgy néz ki, mint egy klasszikus kompakt gép, de olyan kiváló minőségű felvételek készítésére képes, melyeket eddig csak a top fényképezőgépekkel készíthettünk - ráadásul a korábban csak ezekkel a csúcskategóriás gépekkel elérhető, speciális technikák használatának lehetőségét is biztosítja. Ez pedig csak tökéletes felszereltséggel lehetséges – az iHS segítségével.

Ez a technikai fölény kiaknázására született intelligens "vezérlőegység" biztosítja, hogy minden pillanatot pontosan úgy rögzítsünk, ahogyan azt csak szerettünk volna. Az iHS az igen nagy (1/1.7″), 12 MP felbontású, hátsó megvilágítású CMOS érzékelő, valamint az új fejlesztésű, az Olympusra jellemzően nagy pontosságú i.ZUIKO DIGITAL objektív tudásának tökéletes összhangba hozását végzi – így elképesztő felvételeket garantál gyenge fények esetén is, kevesebb képzajjal és az árnyékos területek részleteinek finomabb megjelenítésével. Adjuk hozzá mindezt a TruePic VI processzorhoz, mely szupergyors élességállítást, nagy sebességű sorozatfelvételt és videofelvételt tesz lehetővé. Mivel mindez - minden kifinomult technológia - rendelkezésünkre áll, egyértelműen olyan eredményt várhatunk el a képminőség és a lehetőségek terén, melyet korábban csak egy speciális, csúcskategóriás géptől kaphattunk volna meg.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
12 Megapixel
Optikai zoom
10.7 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus Stylus 1 digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus Stylus 1 digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.