Olympus SP-100EE fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tűhegynyi pontosság Ne tévessze szem elől a témát – és a kívánt fotót sem. A SP-100EE fényképezőgépbe épített irányzékot az Olympus elsőként alkalmazza egy kompakt utazó gépben Teljes leírás >

Termékleírás


Tűhegynyi pontosság

Ne tévessze szem elől a témát – és a kívánt fotót sem. A
SP-100EE fényképezőgépbe épített irányzékot az Olympus elsőként alkalmazza egy kompakt utazó gépben. Amikor egy távoli, vagy egy mozgó témára zoomol, az irányzék és a Dot Sight Framing Assist funkció biztosítja, hogy ne veszítse szem elől a témát és pontosan a kívánt fotó készüljön el, komolyabb erőfeszítés nélkül.

Az irányzék használatával a téma még nagyobb zoomtartomány használatakor is pontosan követhető.

Az irányzék segítségével a téma könnyen követhető.
Művészi szűrők

Válasszon egyet a hét Művészi szűrő közül, így sajátos hangulatú, kreatív felvételeket készíthet. A Pop Art, Lágy fókusz, Pin Hole, Szemcsés film, stb. effektek kipróbálása már önmagában is élvezetes.
Nagyfelbontású, Full HD (1920 x 1080) videofelvétel 60p felvételi sebességgel - akár mesteri filmkészítéshez. Használatával akadozásmentes felvételek készíthetők kevesebb recés éllel, lélegzetelállító minőségben.
iHS

A nagy feldolgozási sebességű, 16 megapixeles BSI CMOS szenzor és a nagyteljesítményű TruePic képprocesszor támogatásával az iHS technológia pontosan azt a felvételt állítja elő, amit szerettünk volna – szemet gyönyörködtető minőségben és tűélesen.


A nagyszerű felvételek megosztása közösségi oldalakon minden eddiginél könnyebben végezhető – az OI.Share alkalmazás és a WiFi-kompatibilis FlashAir™ kártya kiváló vezeték nélküli kommunikációt tesz lehetővé a fényképezőgép és mobileszközök között.

TruePic VII képprocesszor

A nagysebességű szenzor és a legújabb generációs TruePic VII képprocesszor pontosan a használatban lévő objektívhez igazítja a képfeldolgozást – így fantasztikus, életteli felvételek készíthetők.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
50 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus SP-100EE fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus SP-100EE fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.