Olympus E-P5 digitális fényképezőgép kit (14-42mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ma már legendának számító 1963-as PEN-F fényképezőgép által inspirált, retro stílusú E-P5 teljesen új, modern külsőt kapott, ami ledönti a XXI. századi minőségi képalkotás korlá Teljes leírás >

Termékleírás

A ma már legendának számító 1963-as PEN-F fényképezőgép által inspirált, retro stílusú E-P5 teljesen új, modern külsőt kapott, ami ledönti a XXI. századi minőségi képalkotás korlátait, hiszen ugyanolyan professzionális színvonalú minőségben fotózhatunk vele, mint a D-SLR fényképezőgépekkel. Objektívje minden lehetőségét teljes mértékben kihasználhatja a mechanikus zár akár 1/8000s sebességének, a Pinpoint AF funkciós ultra-focus auto fókusz, a nagy sebességű késleltetés mód, automata IS (képstabilizátor) funkciós 5-irányú képstabilizátor és egyéb funkciók segítségével – melyek lehetővé teszik, hogy hihetetlenül precíz és tiszta felvételeket készíthessünk bármilyen fényviszonyok mellett, bármilyen gyorsan mozgó témáról. Az E-P5 ugyanakkor a vezeték nélküli kapcsolatok terén is kitűnik: távfelvételt is ugyanolyan gyorsan készíthetünk közvetlenül okostelefonunk érintőkijelzőjéről, mintha a fényképezőgéppel tennénk, de akár GPS adatokat is hozzárendelhetünk a telefonról minden egyes felvételhez, így a felvételkészítés helyét is automatikusan rögzíthetjük. Az elkészült képeket bizonyos személyekkel akár meg is oszthatjuk a telefonon keresztül, miközben adatainkat biztonságban tudhatjuk.

Hamisítatlanul PEN, hamisítatlanul prémium.

Az 1963-ban bemutatott, mára legendássá vált PEN-F által inspirált E-P5 retro stílusát számos apró, jellegzetes részleten fedezhetjük fel: ilyen például a lépcsőzetes kialakítású felső rész, vagy a fém elülső elem, mely az új E-P5 ezüst verzióján az összetéveszthetetlenül egyedi “Olympus PEN” felirattal látható. De ez még nem minden: az E-P5 egyszerűen egy olyan, a 21. századra felfrissített kivitelt kapott, mely egyértelműen PEN és tagadhatatlanul prémium.

A csúcsminőség és a csúcssebesség találkozása.

Az E-P5 ugyanazt a képminőséget kínálja, mint az úttörő Olympus OM-D, mely a csúcskategóriát jelentő tükörreflexes gépeknek megfelelő szintet képvisel. Emellett 1/8000s zársebességet is használhatunk – mely tökéletes arra, hogy kihozzuk a maximumot a nagy sebességű objektívjeinkből. Ennek köszönhetően a mélységélesség - a háttér elmosódás és így a téma kiemelése - akár nagyobb fényerő esetén is hatékonyan alkalmazható, például a folyó víz, vagy egy repülő kolibri szárnyának megörökítéséhez.

A lehetőségek egész világa a WiFi által biztosítva

A beépített WiFi-nek köszönhetően az E-P5 egy egész sor fejlett és kényelmes használatot biztosító szolgáltatással bővült - mely a fényképezőgép és egy okostelefon összekapcsolásának lehetőségéből adódik. A fényképezőgép kijelzőjén látható Live View élőkép a telefon érintőkijelzőjén jeleníthető meg, sőt, a kioldó a távolból, a telefonnal vezérelhető. E funkció ráadásul időzítővel is együtt használható, ezáltal egyszerűen készíthetünk felvételt magunkról is - hogy ne maradjunk le a csoportképről. GPS adatokat rendelhetünk felvételeinkhez, vagy elküldhetjük a kiválasztott képeket barátainknak - mindezt szintén a telefonnal történő kapcsolatnak köszönhetően, mely szinte hihetetlenül egyszerűen és gyorsan felépíthető a beépített WiFi segítségével.

Távirányítású kioldó

Irányítsd a felvételt a telefon érintőkijelzőjéről – diszkrét távolságban és ugyanolyan gyorsan, mint közvetlenül a fényképezőgéppel.

Rögzítsd a helyszínt!

Mentsd el a telefon GPS adatait külön-külön, akár minden egyes felvételhez.

Megosztás funkció

Oszd meg felvételeidet telefonodon keresztül barátaiddal, teljes körű adatvédelem mellett.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus E-P5 digitális fényképezőgép kit (14-42mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus E-P5 digitális fényképezőgép kit (14-42mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.