Olympus E-M5 digitális fényképezőgép kit (12-50mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A csúcstechnológiás, mégis nosztalgikus megjelenésű Olympus E-M5 magában rejti a Mikro-NégyHarmad szabvány minden mérnöki szakértelmét, továbbfejlesztett funkciókkal és egyéb újításo Teljes leírás >

Termékleírás

A csúcstechnológiás, mégis nosztalgikus megjelenésű Olympus E-M5 magában rejti a Mikro-NégyHarmad szabvány minden mérnöki szakértelmét, továbbfejlesztett funkciókkal és egyéb újításokkal megspékelve. E-M5 tortáján hab a találékony elektronikus kereső rendszer. Az optikai keresőkkel ellentétben egyszerre teszi lehetővé a komponálást és és a kreatív műveletek elvégzését – mint pl. a csúcsfények & árnyékok, fehéregyensúly, nagyítás és képméret arány beállítását még a felvétel elkészítése előtt. Az E-M5 elképesztő képminőségéhez nagyban hozzájárul az új 16M Live MOS szenzor, amit teljes mértékben kihasznál a nagyteljesítményű TruePic VI képprocesszor. A 16-megapixeles felbontás részletességét kínálja számunkra, ugyanakkor nagymértékben csökkenti a zajt, magas érzékenységet, széles dinamikatartományt, gazdag árnyaltságot és pontos színreprodukciót eredményez.
Mindezt tetézi a világ leggyorsabb AF rendszere* és az elképesztő képélesség, valamint a minden eddiginél jobb vezérelhetőség. Az úttörő műszaki fejlesztések köre igencsak széles: ide sorolhatjuk pl. a világ első 5-tengelyű képstabilizáló rendszerét: A keresőn keresztül ellenőrizhető, kifinomult mechanika kompenzálja az elmosódást , hogy borotvaéles fotókat és videókat készíthessünk. Külső jellemzői közül kiemelkedik a magnézium-ötvözet váz por-és fröccsenésálló tulajdonsága, melynek köszönhetően cudar körülmények között is megállja a helyét.

Gyártó
Olympus
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Olympus E-M5 digitális fényképezőgép kit (12-50mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Olympus E-M5 digitális fényképezőgép kit (12-50mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.