Nikon D810 fényképezőgép váz


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nikon D810 segítségével fényképein eddig nem látott részletességgel örökítheti meg élményeit. Ez köszönhető a 36,3 megapixeles felbontásnak, az áttervezett FX formátumú érzékelőn Teljes leírás >

Termékleírás

Nikon D810 segítségével fényképein eddig nem látott részletességgel örökítheti meg élményeit.

Ez köszönhető a 36,3 megapixeles felbontásnak, az áttervezett FX formátumú érzékelőnek és a nagy ISO tartománynak.

A D810 tükörreflexes fényképezőgépben a Nikon EXPEED4 képfeldolgozó rendszere működik, melynek köszönhetően magasabb érzékenységen fotózva is jellemző az alacsony zajszínt és a hihetetlenül éles képek.

Fotózás közben minden váratlan szituációra megfelelően tudunk reagálni, mert a D810 rengeteg profi tulajdonsággal rendelkezik, itt gondolnunk kell a 7 kép/másodperces sorozatfelvételre, a kifinomult és megbízható AF teljesítményre és az 1080/60p Full HD videó rögzítésre.

Gyártó
Nikon
Típus
Tükörreflexes
Felbontás
36.3 Megapixel
Kijelző méret
3.2 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
CompactFlash SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon D810 fényképezőgép váz árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon D810 fényképezőgép váz vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.