Nikon Coolpix S6700 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Olyan fényképezőgépet keres, amely nagy zoomos és nagy teljesítményű, ugyanakkor karcsú és könnyű, és kényelmesen elfér a zsebében? A COOLPIX S6700 az ön ideális választása! A gépne Teljes leírás >

Termékleírás

Olyan fényképezőgépet keres, amely nagy zoomos és nagy teljesítményű, ugyanakkor karcsú és könnyű, és kényelmesen elfér a zsebében? A COOLPIX S6700 az ön ideális választása! A gépnek 10x optikai zoomja és 20x Dynamic Fine Zoom¹ funkciója van. Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) stabilan tartja a fényképezőgépet, így felvételei élesek maradnak. A 20 megapixeles képérzékelő tetszőleges fényviszonyok között részletgazdag képeket készít. Bátran rázoomolhat a történésekre az éles, HD felbontású videók készítésekor is, a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn pedig könnyen komponálhatja meg a készülő filmeket. A barátok és családtagok mindig remekül festenek majd a képen a fejlett Glamour retusálás funkciónak köszönhetően, amellyel lágyíthatók a bőrtónusok, és segítségével akár sminkszerű hatás is elérhető. A COOLPIX S6700 segítségével lenyűgöző képeken örökítheti meg emlékeit.

Főbb jellemzők:
NIKKOR 10x optikai zoom objektív: A közeli képekhez és csoportképekhez ideális a gép nagy látószögű átfogása (25–250 mm), amelyet a Dynamic Fine Zoom¹ funkció 20x-osra képes kiterjeszteni a még részletgazdagabb felvételek készítése érdekében.

Objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés): Tiszta képeket készíthet az objektív eltolásos VR funkcióval, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását, így a fényképek stabilabbak lesznek még a legnagyobb zoom használatakor is.

20 MP CCD-képérzékelő: Az élesebb képek fénykép- és plakátméretben is kiválóan nagyíthatók. A nagy megapixelszámú képérzékelő éles és részletgazdag képeket készít.

7,5 cm-es LCD-monitor: A nagyméretű LCD-képernyő kristálytiszta fényképezést és visszajátszást tesz lehetővé, így bármilyen fényviszonyok közepette jól komponálhatja és ellenőrizheti fényképeit és videóit.

Retusálás menü: A Szuper élénk színtelítettségtől kezdve a Fényes opción át a Festmény hatásig összesen 32 gyors effektus áll rendelkezésre ahhoz, hogy műalkotást varázsoljon képeiből.

Éles HD (720p): A külön videofelvétel gombbal egyszerűen válthat a fényképezés és a videofelvétel között, így bármikor azonnal rögzítheti a történéseket.

Intelligens portré rendszer: A fényképezőgép ön helyett is mindenkiből a legjobbat hozza ki a képeken. A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki – még a háziállatok esetében is!

Továbbfejlesztett Glamour retusálás: 12 különféle effektus közül választhat, amelyekkel lenyűgöző portrékat készíthet önmagáról és barátairól; megtalálható közöttük a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, a Szempillafesték, a Szemfesték és a Rúzs opció is.

Automatikus program választó: Hagyja, hogy fényképezőgépe megkönnyítse az életét. A gép a jellemző opciók közül választva automatikusan optimalizálja a beállításokat az ön aktuális helyzetéhez.

18 motívumprogram mód: A motívumprogram módok jóvoltából nincs szükség nagy munkára a fényképezéshez, hiszen automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Válassza ki közülük azt, amelyik a legjobban illeszkedik az ön helyzetéhez – ennyire egyszerű a remek felvételek készítése.

Célkereső AF: A gyors és pontos automatikus élességállítás automatikusan beazonosítja a témát és beállítja rá az élességet, így ön a minél nagyszerűbb kép megkomponálására összpontosíthat.

EXPEED C2: A Nikon gyors, nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenységű teljesítményt és kivételes képminőséget biztosít.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.
További információ: NIKON IMAGE SPACE.

¹A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
20.1 Megapixel
Optikai zoom
10 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon Coolpix S6700 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon Coolpix S6700 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.