Nikon Coolpix P340 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csúcsminőségben fejezheti ki magát a gyors, 12 megapixel felbontású COOLPIX P340 segítségével. A nagy fényerejű, 5x optikai zoom objektív, amely gyors, f/1,8 rekesszel rendelkezik nagy lát Teljes leírás >

Termékleírás

Csúcsminőségben fejezheti ki magát a gyors, 12 megapixel felbontású COOLPIX P340 segítségével. A nagy fényerejű, 5x optikai zoom objektív, amely gyors, f/1,8 rekesszel rendelkezik nagy látószög mellett, remekül együttműködik az 1/1,7 hüvelykes hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel, ami lenyűgöző képek készítését teszi lehetővé. A beépített Wi-Fi révén egyszerűen oszthatja meg képeit intelligens eszközét¹ távvezérlőként használva, az igen hasznos objektívgyűrűnek köszönhetően pedig számos beállítás, például a kézi élességállítás, a záridő vagy épp az ISO módosítása végezhető el. Az Aktív VR (rázkódáscsökkentés) stabilitást biztosít, az intelligens AF algoritmus pedig még gyenge fényes helyzetekben is rendkívül hatékony. RAW-képeket készíthet, amelyeket azután még a fényképezőgépben feldolgozhat, majd a nagy fényerejű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos RGBW képernyőn remek minőségben meg is tekinthet. COOLPIX P340 – kimagasló teljesítmény és gyors működés.

Főbb jellemzők:
NIKKOR 5x optikai zoom objektív: A nagy fényerejű 24–120 mm-es objektív gyors f/1,8 rekeszértéket kínál nagy látószög mellett, 5x optikai zoomját pedig a Dynamic Fine Zoom¹ funkció akár 10x-esre is képes bővíteni.

Hátsó megvilágítású, 12 MP CMOS-érzékelő: A nagyméretű (2,89 cm-es) és különlegesen érzékeny képérzékelővel éles felvételek készíthetők gyenge fényben is, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmas a kreatív éjszakai városi látképek készítéséhez.

Beépített Wi-Fi: Az ideális felvétel megkomponálása nem gond többé, hisz a beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével² távvezérelheti is a fényképezőgépet, így megvalósíthatja kreatív elképzeléseit.

Jól használható objektívgyűrű: A többfunkciós objektívgyűrűvel közvetlenül – tehát a menükbe történő belépés nélkül – elérhetők a lényeges beállítások, például az ISO érzékenység vagy a záridő, ami gyors képoptimalizálást tesz lehetővé.

Intelligens AF algoritmus: Az automatikus élességállítás optimalizált működésének köszönhetően gyorsan és még gyenge fényben is pontosan történik az élességállítás, így a fényviszonyoktól függetlenül remek felvételek készíthetők.

Körvonal-kiemelés: Kézi élességállításkor fehér kiemelést kapnak az éles terület szélei, így azokat egyszerűen megtekintheti a képernyőn, és módosíthatja az apró részletek intenzitását.

RAW (NEF) képek készítése: A fényképezőgép támogatja a RAW (NEF) képadatokat, így a lehető legjobban kihasználható a képérzékelő teljesítménye. Sőt, képeit még a fényképzőgépben feldolgozhatja és módosíthatja.

Többfeladatos feldolgozás: A többfeladatos feldolgozás nevű új funkciónak köszönhetően már az első kép feldolgozása közben elkezdheti a következő kép elkészítését – ez számottevően lerövidíti a várakozási időt, különösen a RAW képek készítésekor.

7,5 cm-es, 921 000 képpontos RGBW képernyő: bármilyen fényviszonyok mellett könnyedén komponálhatja és tekintheti meg felvételeit a tükröződésmentes, állítható fényerejű, nagyméretű, energiahatékony monitoron.

Nagy ISO fényérzékenység: a Magas 1 (ISO 12 800-nek megfelelő) értékig kiterjeszthető ISO (80–6400) – monokróm módban pedig ISO 25 600 – fényérzékenység rövidebb záridők használatát teszi lehetővé a részletgazdag, alacsony zajszintű képek érdekében, gyenge fényben történő fotózáskor.

Testreszabható funkciógomb (Fn gomb): a gyors elérés érdekében rendszeresen használt funkciók rendelhetők az Fn gombhoz, amelyek révén azután olyan beállítások gyors elérése lehetséges, mint a sorozatfelvétel, az ISO érzékenység, az AF-mező mód, a fehéregyensúly vagy épp a fénymérés.

Kényelmes, egyszerű kezelés: a hasznos objektívgyűrűnek és a két vezérlőtárcsának köszönhetően az egyéni beállítások mindig egyszerűen elérhetők. Beállíthatja például az ISO érzékenységet az objektívgyűrűvel, a rekeszértéket a vezérlőtárcsával, a záridőt pedig a választógombbal.

Fejlett objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés): a rázkódáscsökkentés ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így mindig éles felvételek készíthetők. Az Aktív mód a gyaloglás közben, illetve mozgó járműből történő fényképezés során ellensúlyozza a mozgás hatását.

Teljes HD videók: a videofelvétel gomb megérintésével egyetlen mozdulattal válthat az állóképek készítéséről teljes HD (1080/60i/50i) videofelvételre. 30 vagy 25 kép/mp sebességgel készíthet videofelvételt, ráadásul felvétel közben is készíthet fényképeket, vagy használhatja az AF funkciót és az optikai zoomot.

Fejlett videofunkciók: készíthet drámai hatású lassított videókat vagy vidám, gyorsított felvételeket, szüneteltetheti a felvételt, és még olyankor is rögzítheti az automatikus élességállítást, ha a környezeti fényviszonyok nagy mértékben megváltoznak a felvételkészítés közben.

Egyszerű megosztás Wi-Fi kapcsolaton keresztül: a gép beépített Wi-Fi funkciójával egyszerűen átküldheti felvételeit valamely intelligens eszközére², majd megoszthatja azokat a közösségi hálózatokon. Sőt, okostelefonját vagy táblagépét akár távvezérlőként is használhatja, így még kreatívabb felvételeket készíthet. Azt is rögzítheti, hogy hol készítette a felvételeket, mert az intelligens eszközéről átvitt GPS-adatok beágyazhatók a fényképekbe.

Aktív D-Lighting: a Nikon Aktív D-Lighting technológiája automatikusan megőrzi a részleteket mind a sötét, mind a világos területeken, így a lenyűgöző képek nagy kontrasztú helyzetekben is megtartják természetességüket.

Nagy felbontású objektív: a kép közepétől a sarkokig éles és részletgazdag képeket tesz lehetővé, a 7 lamellás írisz pedig csodálatosan elmosódott hátteret hoz létre. A beépített ND szűrő lehetővé teszi a hosszabb záridők használatát még erős napsütésben is, segítségével kreatív módon állítható be az elmosódás mértéke, így például lenyűgöző képeket készíthet az áramló vízről.

Automatikus HDR mód: a gép két felvételt készít a zár egyetlen oldására, majd ezeket automatikusan egyetlen képpé ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.

Egyszerű panoráma 360°/180°: a gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pánozva gyönyörű, dinamikus panorámaképeket készíthet.

Módválasztó tárcsa kézi expozíciómódokkal (P/S/A/M): azonnal előhívhatja kedvelt fényképezőgép-beállításait a könnyen hozzáférhető módválasztó tárcsával.

Gyors sorozatfelvétel: könnyűszerrel elkaphat gyorsan pergő eseményeket vagy egy tovatűnő arckifejezést a 10 kép/mp sebességű 10 képes, illetve 1 kép/mp sebességű 30 képes sorozatfelvételnek köszönhetően.

Retusálás menü: egy sor szűrőeffektussal teheti még izgalmasabbá elkészült képeit; az effektusok között megtalálható például a portré monokróm háttérrel, a kiválasztott szín, a csillogás, a festmény, illetve a halszemoptika.

COOLPIX Picture Control: az élességet, a kontrasztot, a képélesítést, a tónust, a színtelítettségett és a különféle szűrőhatásokat egyaránt előre be lehet állítani a Picture Control beállításai révén. Négyféle Picture Control beállítás (Szabványos, Természetes, Élénk, illetve Monokróm) közül választhat, de akár létrehozhatja saját, egyéni Picture Control beállításait is.

18 motívumprogram mód: a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat a népszerű fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyszínekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhetnek is a remek felvételek.

Gyors USB-töltés: A fényképezőgép akkumulátorai a gyors, USB-csatlakozáson keresztüli töltésnek köszönhetően könnyen tarthatók teljes töltöttségen, így a gép mindig használatra kész.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű feldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és optimális képminőséget kínál.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó- és tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB ingyenes felhő alapú online tárhelyet használhatnak. További információ: NIKON IMAGE SPACE.

¹A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS™ és Android™ rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
12.2 Megapixel
Optikai zoom
5 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon Coolpix P340 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon Coolpix P340 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.