Nikon CoolPix S9900 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szeretne maximális zoomolást a részletek kreatív megörökítéséhez? A 16 megapixeles COOLPIX S9900 nagy teljesítményt kínál, így Ön megtalálhatja saját egyedi perspektíváját, a 30x opt Teljes leírás >

Termékleírás

Szeretne maximális zoomolást a részletek kreatív megörökítéséhez? A 16 megapixeles COOLPIX S9900 nagy teljesítményt kínál, így Ön megtalálhatja saját egyedi perspektíváját, a 30x optikai zoom – amely a Dynamic Fine Zoom segítségével 60x-ra bővíthető – ugyanis képes közel hozni a textúrákat és jeleneteket.

Azonnal megoszthatja felvételeit a beépített Wi-Fi, illetve az NFC-támogatás segítségével – ehhez elegendő hozzáérinteni a fényképezőgépet a megfelelő okoseszközhöz. Bárhová utazik, a beépített GPS/GLONASS/QZSS funkció rögzíti a fényképezési helyszínek adatait is. Különleges szemszöget választva is kifejezheti önmagát a nagyméretű, dönthető LCD-monitor segítségével, illetve hatásos időzített videót hozhat létre könnyedén a fényképezőgépen.

A modern formatervnek és a hagyományos részleteknek köszönhetően a nagy teljesítményű COOLPIX S9900 kitűnik a tömegből.

.NIKKOR 30x optikai zoom objektív

Minden történést megörökíthet a környezetében úgy, hogy moccannia sem kell: a 30x optikai zoom 60x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével, így csodásan részletgazdag közeli felvételeket tesz lehetővé.

.Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás

Könnyen aktív maradhat a közösségi oldalakon, ugyanis azonnal megoszthatja a legjobb felvételeket az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi² funkció segítségével, illetve az NFC-kompatibilis fényképezőgépet egy okoseszközhöz érintve.

.Beépített GPS/GLONASS/QZSS

Gyorsan hozzájuthat a részletes helyszínadatokhoz fényképezés közben, ugyanis a GPS/GLONASS/QZSS műholdas követési funkció igen pontos hosszúsági és szélességi adatokat ad.

.Dönthető TFT LCD-kijelző

A kreativitás érvényre jutását megkönnyíti a nagyméretű, 7,5 cm-es, 921 000 képpontos kijelző, amelynek segítségével egyszerűen fényképezhet és videózhat alacsony, illetve a tömeg feje feletti nézőpontból egyaránt.

.Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés)

A mozdulatlan fényképezőgép élesebb képeket készít, ezért az objektíveltolásos VR és az elektronikus VR kombinációja ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását a mozgalmas jeleneteknél, illetve zoomolás közben is.

.Időzített videofelvétel

Lenyűgözheti barátait csodás látványt nyújtó, 10 másodperces időzített videóval is. Elég kiválasztania a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép automatikusan időátmenetes videót készít időzítéssel rögzített állóképekből.

Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő: Természetesnek veheti a kivételes teljesítményt és az éles, alacsony zajszintű felvételeket a kimagaslóan érzékeny képérzékelő jóvoltából. A képek minden esetben tiszták és élesek.

Négy expozíciós mód: P/S/A/M: A módválasztó tárcsa segítségével könnyen elérheti az expozíciós módokat. A záridő, illetve a rekesz beállításának egyéni ízlés szerinti módosításával szabadjára engedheti kreativitását.

Nagy sebességű AF: Teljes zoomolás mellett, illetve gyenge fényben történő fényképezés esetén is a rendszer mindig azonnal megtalálja a témát, a Nagy sebességű AF pedig a kellő pillanatokban garantálja az élességet.

Teljes HD videók: Maradéktalanul felveheti az összes élményt csodásan sima, sztereó hangú, teljes HD felbontású (1080/60i) videóként, ugyanis a fényképezésről egyetlen gombnyomással átválthat videorögzítésre. Szüneteltetheti a felvételt, illetve Videobeállítások funkcióval törölheti is a fölöslegesnek ítélt felvételeket lejátszáskor.

Egyszerű panoráma 360/180: Ha valami különlegességet igénylő látvány bukkan elő, lenyűgöző panorámaképet hozhat létre a fényképezőgépet egyszerűen függőlegesen megdöntve, illetve vízszintesen pánozva.

Célkereső AF: Nyugodtan összpontosíthat a felvétel komponálására, ugyanis a Célkereső AF képes gyorsan és pontosan megtalálni a témát, és automatikusan beállítani az élességet.

Vezérlőtárcsa: A főbb vezérlőelemekhez könnyen hozzáférhet fényképezés közben is, hiszen a vezérlőtárcsa lehetővé teszi az expozíció (P/S/A/M) és az AF-mezőválasztás módosítását, illetve a Speciális hatások megadását. Segítségével nagyíthat, illetve kicsinyíthet is a videók lejátszása és -szerkesztése közben.

Beépített világtérkép: Rögzítheti a helyszínadatokat fényképezés közben: térképen mentheti legfeljebb 30 fotózási helyszín adatait, így láthatóvá teheti a képek készítésének körülményeit.

Rövid videobemutató: Lenyűgözheti barátait és kifejezheti kreativitását minivideókkal. A rövid videobemutató automatikusan összedolgoz több felvett videofájlt egyetlen, 30 másodperces videóba.

Intelligens portré mód: A tökéletes portré készítése egyszerű a felvételkészítéskor alkalmazható effektusok segítségével (ilyen például a Pislogásmentesítés és a Mosoly időzítő, illetve a Bőrlágyítás és az Élénkség is).

Glamour retusálás: Garantálhatja az összes szereplő remek kinézetét a megtekintés közben végrehajtott retusálással. 12 lehetőség közül választhat – például a Szemfesték, a Fényesség csökkentése vagy a Fogak fehérítése hatást.

Automatikus programválasztó: Elég a kép megkomponálásának kreatív mozzanataira összpontosítania, az Automatikus programválasztó megvizsgálja a témát és annak látványkörnyezetét, majd automatikusan javaslatot tesz a fényképezési helyzethez igazodó beállításokra.

Rövidebb töltési idő: Mikro-USB csatlakozójú töltője segítségével a fényképezőgép töltése még gyorsabban zajlik – ráadásul töltés közben is folytathatja a felvételkészítést.

EXPEED C2: A kimagasló képminőséget a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere garantálja, amely egyszerre kínál gyors működést és nagy érzékenységet.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában 20 GB felhőalapú online tárhely áll rendelkezésre – a Nikon ügyfelei számára díjmentesen! További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
30 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix S9900 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix S9900 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.