Nikon CoolPix S33 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Olyan fényképezőgépet szeretne, amely képes tartani a lépést Önnel utazásai közben – akár víz alatt is? A hihetetlenül masszív, de könnyen használható, 13 megapixeles COOLPIX S33 elvi Teljes leírás >

Termékleírás

Olyan fényképezőgépet szeretne, amely képes tartani a lépést Önnel utazásai közben – akár víz alatt is? A hihetetlenül masszív, de könnyen használható, 13 megapixeles COOLPIX S33 elvisel bármilyen nehézséget: 1,5 m magasságból való leejtésig ütésálló, -10 C-ig ellenáll a hidegnek, továbbá porálló.

Akár 10 méteres mélységbe is merülhet vele, de a Víz alatti arckeretezés funkció anélkül is észleli az arcokat, hogy a vízbe kéne mennie! Egyetlen gombnyomással teljes HD családi videofelvételt készíthet, és rá is közelíthet a történésekre a 3x optikai zoom objektívvel, amely a Dynamic Fine Zoom segítségével 6x-ra bővíthető. A felnőtt és a gyerek menü egyszerűbbé teszi mindenki számára a gép kezelését, a Motívumprogram módoknak és a többféle színes váznak köszönhetően élmény a fényképezés.

Tegye vidámabbá mindennapjait a bármire kész COOLPIX S33 modellel!

.Strapabíró és megbízható

Akárhova magával viheti: porálló, 10 méteres mélységig vízálló, a -10 C hideget is elviseli, továbbá akár 1,5 méterről leejtve is ütésálló. A kalandkeresésre olyan fényképezőgépet vigyen magával, amely jól bírja a viszontagságokat.

.13 megapixeles CMOS-érzékelő

A megapixelekből a lehető legtöbbet kihozó érzékelőnek köszönhetően a tiszta, részleteiben éles fényképek készítése garantált – ideális megoldás fénykép-, illetve plakátméretű nagyításokhoz.

.Felnőtt és gyermek menü

A lehetőségek menüje alapértelmezés szerint a gyermekeknek szánt egyszerűsített menü, de bármikor könnyen áttérhet a felnőtt menüre. Nincs szükség különleges, gyermekeknek szánt fényképezőgépre – ez a modell az egész családnak tökéletes!

.NIKKOR 3x optikai zoom objektív

Készítsen közelebbi felvételt mosolyról vagy mókás arckifejezésről a nagy látószögű, 3x optikai zoom objektív segítségével, amelyet akár 6x-ra is bővíthet a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével, de lehetősége van arra is, hogy messzebbről örökítse meg a történéseket.

.Teljes HD videók

Készítsen videót bárhol a gördülékeny, teljes HD felbontású (1080/30p), sztereó hangot rögzítő videofelvételi funkcióval. Videó rögzítését pillanatok alatt elindíthatja a külön videofelvétel gombbal.

.Víz alatti arckeretezés

Víz alatti portrékat is készíthet anélkül, hogy alámerülne! Az arckeretezési technológia automatikusan észleli az arcokat és kezeli a zárkioldást, így száraz maradhat portrékészítés közben.

Célkereső AF beépítve: Automatikus módban történő fényképezés esetén a gép automatikusan aktiválja a Célkereső AF funkciót, így gyorsan és pontosan képes megtalálni a témát – biztosítja a tiszta felvételeket minden alkalommal.

6,7 cm-es, 230 000 képpontos LCD-monitor: Egyszerűen komponálhatja ideális felvételt a nagyméretű LCD-monitoron, de jól olvashatók a menüelemek is, emellett könnyedén megmutathatja a videókat és fotókat ismerőseinek és családtagjainak.

Elmosódáscsökkentés: A felvételek mindig tiszták lehetnek az Elmosódáscsökkentés funkció révén, amely ellensúlyozza a téma mozgását és a fényképezőgép rázkódását, azaz biztosítja a még nagyszerűbb képekhez szükséges stabilitást.

Egyszerűen használható: Még a legifjabbak, a fényképezésben legtapasztalatlanabbak is csodás felvételeket készíthetnek, ugyanis a fényképezőgép alakja kényelmesen illeszkedik bármekkora tenyérbe, a törlés zárolásának lehetősége pedig biztosítja, hogy véletlenül ne lehessen fényképet törölni.

Miniatűr videó készítése: Vidám utcai vagy kirándulási felvételeket készíthet, amelyeken játéknak vagy makettnek tűnik minden – a fényképezőgép képes legfeljebb 300 darab, 2 másodperces időközönként készített állóképet összefűzni 10 másodperces videóvá.

Töltés mikro-USB csatlakozón keresztül: A fényképezőgépet mindig feltöltött állapotban, használatra készen tarthatja a mikro-USB szabványú gyorstöltésnek köszönhetően. Töltés közben is van lehetősége a fotók és videók megtekintésére, és akár fényképezhet is.

Motívumprogram módok: A 16 motívumprogram mód közül kiválaszthatja az éppen fényképezett esemény vagy helyszín jellegének megfelelőt, ami alapján a fényképezőgép beállítási javaslatokat tesz – azaz nincs szükség bonyolult műveletekre a pompás felvételek készítéséhez.

NIKON IMAGE SPACE: Nikon-felhasználóként Önnek 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár a Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában. További információ: NIKON IMAGE SPACE.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
13.2 Megapixel
Optikai zoom
3 x
Kijelző méret
2.6 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix S33 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix S33 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.