Nikon CoolPix S2900 digitális fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Könnyen hordozható, karcsú, elegáns és egyszerűen használható fényképezőgépet keres? A 20 megapixeles COOLPIX S2900 készülék könnyedén elfér a zsebében vagy kézitáskájában, így Teljes leírás >

Termékleírás

Könnyen hordozható, karcsú, elegáns és egyszerűen használható fényképezőgépet keres? A 20 megapixeles COOLPIX S2900 készülék könnyedén elfér a zsebében vagy kézitáskájában, így Ön mindig a különleges pillanatok krónikása lehet.

Pazar közeliket készíthet az 5x-ös optikai zoom segítségével, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval¹ 10x-esre bővíthető. A barátok és családtagok pedig ragyogóan mutatnak majd a Glamour retusálás funkcióval készített sminkjükben. Az események minden pillanata HD videókon rögzíthető, a tükörtiszta felvételek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. Speciális hatások módban kihozhatja magából a kreatív alkotót, a Panoráma segédlettel pedig káprázatos felvételeket készíthet.

A COOLPIX S2900 segítségével ragyogóan örökítheti meg legszebb emlékeit.

¹A Dynamic Fine Zoom funkcióval a legnagyobb optikai telefotó-pozíciónál kétszerte távolabbra zoomolhat, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

.20 MP-es CCD-képérzékelő

A nagy megapixelszámú képérzékelő mindig tiszta és éles képeket rögzít, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.

.NIKKOR ötszörös optikai zoomobjektív

Az ötszörös optikai zoommal hangulatos csoportképek és borotvaéles közelik készíthetők; a funkció (a képminőség megőrzése mellett) a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval tízszeresre bővíthető. Így egyetlen mókás pillanatról sem marad le!

.HD videofelvétel

A varázslatos pillanatok egyetlen gombnyomással örökíthetők meg HD (720/30p) minőségben. A felvételeken a családtagok is mozicsillagok lesznek, az igazi sztárokat pedig valóban egyszerű megörökíteni.

.Panoráma segédlet

Látványos ünnepi képek az eseményekről éppen úgy, ahogyan megtörténtek: a Panoráma segédlet funkcióval a készüléken lévő képek egyetlen látványos panorámaképpé fűzhetők össze.

.16 motívumprogram mód

Aggasztja, hogy nem a megfelelő beállításokat használja? A fényképezőgép segít Önnek! Az éppen fotózott fényképezési helyzet kiválasztása után a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.

.Célkereső AF

A gyors és pontos automatikus élességállítás, valamint bármilyen téma automatikus azonosítása és beélesítése jóvoltából mindig tiszta, éles felvételek készíthetők, gyerekekről és háziállatokról is.

6,7 cm-es LCD monitor: A nagyméretű LCD monitoron mindig egyszerű feladat a képek megkomponálása, az állítható fényerősség pedig erős napfényben is éles felvételt és visszajátszást biztosít.
Automatikus programválasztó: Ha szívesebben bízza a készülékre a beállítások megadását, az automatikusan kiválaszt egyet a tipikus fényképezési helyzetek közül, és ahhoz optimalizálja a beállításokat.
Hosszú akkumulátoridő: A fényképezőgépben lévő lítiumion-akkumulátor rendkívül hosszú üzemidejének köszönhetően Ön bármit megörökíthet a partikon, vagy egész nap fényképezhet a családi nyaralásokon.
EXPEED C2: A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere mindig rendkívül gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt, valamint kiemelkedő képminőséget biztosít.
8 speciális hatás: Hozza ki magából a kreativitást, és fedezze fel a fényképeknek egyedi külsőt kölcsönző hatásokat. A Kiválasztott szín funkcióval fekete-fehér képeken alkalmazhat egy kiválasztott színt. A hatás nem marad el! A Halszemoptika funkció pedig nagy látószöget biztosít.
12 Glamour retusálási hatás: A képen szereplők mindig remekül festenek majd, hiszen gyerekjáték a fotók retusálása. Ön lágyíthatja a bőrtónust, illetve rúzst, szemfestéket és szempillafestéket is felvihet az arcokra.
Elmosódáscsökkentés: Felejtse el az elmosódott fényképeket. Az elmosódáscsökkentés funkció ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását és a téma elmozdulását, így még gyorsan mozgó témákról, például a gyermekekről is éles képek készíthetők.
Intelligens portré rendszer: Mindig nagyszerű lesz a végeredmény, hiszen a funkcióval korrigálhatók a portrékon látható hibák. A mosolyidőzítő funkcióval akkor készül el a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció észleli, ha a felvétel elkészítésének pillanatában valakinek épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.
Mosolyidőzítő, sorozatfelvétel mód: Szeretné, ha a képet egy tökéletes mosoly ragyogná be? Ebben a módban a készülék automatikusan felismeri, ha a portré modellje mosolyog, és legfeljebb öt képből álló sorozatfelvételt készít. Így biztosan megörökíti azt, amikor a mosoly a legszebb.
Továbbfejlesztett automatikus, vörösszemhatás-csökkentéssel: Többé nem kell attól tartania, hogy egy csoportképen vagy portrén látható modellnek piros lesz a szeme. A készülékbe épített automatikus javító funkció törli a szem vörösségét, sőt, Éjszakai portré módban automatikusan bekapcsol.
NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában a minden Nikon-felhasználónak 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
20.1 Megapixel
Optikai zoom
5 x
Kijelző méret
2.6 "
Video felbontás
1280x720 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix S2900 digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix S2900 digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.