Nikon CoolPix P610 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Engedje szabadon szárnyalni kreativitását a 16 megapixeles COOLPIX P610 segítségével. 60x optikai zoomja, amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 120x-ra bővíthető, a korlátlan lehetőségek t Teljes leírás >

Termékleírás

Engedje szabadon szárnyalni kreativitását a 16 megapixeles COOLPIX P610 segítségével. 60x optikai zoomja, amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 120x-ra bővíthető, a korlátlan lehetőségek tárházát kínálja az éjszakai felvételektől a természetfotózásig.

Beépített GPS/GLONASS/QZSS funkciója feljegyzi a helyszíneket, a Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés) megoldás pedig stabilan tartja a fényképezőgépet, így az apró részletek is élesek maradnak teljes zoomolás mellett, illetve teljes HD videók – egyetlen gombnyomással indítható – felvétele esetén is. Elektronikus kereső és dönthető kijelző segíti az egészen egyéni látószögek megtalálásában. Azonnal megoszthatja felvételeit a beépített Wi-Fi² és NFC funkcióval – ehhez elegendő hozzáérinteni a fényképezőgépet egy okoseszközhöz.

A COOLPIX P610 kiemelkedő teljesítményt kínál, és közben testközelbe hozza a különleges pillanatokat.

.NIKKOR 60x optikai zoom objektív

A nagy teljesítményű, Super ED üvegelemmel készülő, 60x optikai zoom révén a fényképezőgép a nagy látószögtől kezdődően képes lefedni a 24–1440 mm-es tartományt, és ez a zoomtartomány 120x értékig tovább bővíthető a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével.

.Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés)

Élje át a megbízható kézi telefotózás és a remegésmentes videók örömét – a továbbfejlesztett rázkódáscsökkentési algoritmus felveszi a harcot a fényképezőgép rázkódásával az éles felvételek érdekében.

.Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás

Akármerre jár, azonnal megoszthatja ünnepi alkalmakon vagy utazás közben készített felvételeit az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi² funkció segítségével, illetve az NFC-kompatibilis fényképezőgépet megfelelő okoseszközhöz érintve.

.Beépített GPS/GLONASS/QZSS

Tegye követhetővé útvonalát a képeken – fényképezés közben is gyorsan beolvashatja a részletes helyszínadatokat a GPS/GLONASS/QZSS nemzetközi műholdrendszer segítségével.

.Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő

Könnyű tiszta és éles képeket készíteni még gyenge fényben is. Természetesnek veheti a kivételes teljesítményt és az éles, alacsony zajszintű felvételeket a kimagaslóan érzékeny képérzékelő jóvoltából.

.Teljes HD videók

Hihetetlenül sima HD (1080/60p) videókat készíthet kiváló hangminőséggel, ugyanis a mikrofon irányérzékenysége a zoomolással összhangban változik. Egyetlen gombnyomással válthat a fényképezés és a videofelvétel között.

Nagy, dönthető LCD-képernyő: Fedezzen fel újszerű nézőpontokat, és készítsen könnyedén önarcképet a nagy felbontású, 7,5 cm-es (3,0 hüvelykes), 921 000 képpontos, dönthető kijelző segítségével. A fényerő-beállítási lehetőség és a Clear Color kijelző garantálja az optimális láthatóságot még közvetlen napfényben is.

Még rövidebb válaszidő: Több fontos pillanatot tud megörökíteni sporteseményeken vagy a természetben a gyorsabb indításnak, a gyorsabb AF funkciónak és a rövidebb exponálási késedelemnek köszönhetően.

Időzített videofelvétel: Lenyűgöző időzített videofelvételeket hozhat létre, ráadásul minden korábbinál egyszerűbb módon. Elég kiválasztania a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép 10 másodperces időátmenetes videót készít időzítéssel rögzített állóképekből.

Zoom mikrofon: Kiváló minőségű hangot rögzíthet teljes HD videóihoz a Zoom mikrofon segítségével, amely a zoom funkcióval összhangban változtatja a felvétel irányát.

Széles megtekintési szög: Éljen a kényelmes fényképezés, az egyszerű képkomponálás és a kreatívabb nézőpontok előnyeivel a nagy látószögű kijelző révén. Rendezvényeken fényképezhet a tömeg feje fölött, vagy választhatja a gyermekek, kisállatok látószögét is.

Makrofotózás: Rendkívül közelről, akár 1 cm távolságból is készíthet makrofelvételeket – ez természetfotózáskor ideális.

Módválasztó tárcsa: Könnyen elérheti a legfontosabb beállításokat – például a kézi expozíció módot (P/S/A/M) – a módválasztó tárcsa segítségével, amely a fényképezőgép tetején található, hogy egy kézzel is könnyen kezelhető legyen.

Testreszabható funkciógomb (Fn): A fényképezés élményét saját képére szabhatja az Fn gomb segítségével, amelyhez hozzárendelheti a gyakran használt funkciókat. A hozzárendelést követően egyetlen érintéssel megváltoztathatja a beállításokat.

Egyszerű panoráma 360/180: A gépet függőlegesen döntve, illetve vízszintesen pánozva dinamikus panorámaképekben örökítheti meg a környezet látványvilágát.

COOLPIX Picture Control: A felvételek kinézetét egyszerűen szabályozhatja a Picture Control által kínált lehetőségekkel: a Normál beállítás kiegyensúlyozott képeket ad, az Élénk beállítás színgazdag felvételeket eredményez, a Monokróm beállítás fekete-fehér, illetve szépia hatású fényképeket hoz létre, az Egyéni beállítás pedig akár két paraméter – pl. a kontraszt és a színtelítettség – állítását teszi lehetővé.

Zoom visszaállító gomb: Könnyű újra megtalálni a témát akkor is, ha az éppen nincs a szupertelefotós képkompozícióban, ugyanis a zoomvezérlő melletti gomb egyetlen megnyomásával visszatérhet a nagy látószöghöz.

Fejlett videofunkciók: Videorögzítés közben is készíthet fényképeket, és a videókat a fényképezőgépben is szerkesztheti, és törölheti a fölöslegesnek ítélt felvételeket. A zajcsökkentésnek köszönhetően a videofelvételek tisztábbak, különösen a rosszul megvilágított környezetek esetében.

Oldalsó zoomvezérlő: Videofelvételei képremegéstől mentesek, a fényképek pedig élesek lehetnek az oldalsó zoomvezérlőnek köszönhetően, amelyet bal kézzel is kezelhet – így megelőzhető a fényképezőgép rázkódása, és megmarad a stabilitás.

Optimalizált ultratelefotó zoom: Kimagasló képminőséget érhet el a csúcsminőségű, Super ED üvegből készülő NIKKOR objektívek révén – ilyen található a cserélhető DSLR-objektívekben. Fejlett képalkotási képessége mellett, az objektív méretének növekedése nélkül csökkent a színeltérés.

Beépített elektronikus kereső: Zökkenőmentesen válthat a fényképezési stílusok között, ugyanis egy szemérzékelő automatikusan átvált a kijelzőről az elektronikus keresőre, ha a szemével közelít a keresőhöz.

Gyors akkumulátortöltés: Mikro-USB csatlakozójú töltője segítségével a fényképezőgép töltése még gyorsabban zajlik – ráadásul töltés közben is folytathatja a felvételkészítést.

Célkereső AF: Nyugodtan összpontosíthat a kompozícióra, ugyanis a Célkereső AF képes gyorsan és pontosan megtalálni a témát, és automatikusan beállítani az élességet.

Automatikus programválasztó: Fordítsa minden figyelmét bátran az egyedi látószög megtalálására, az Automatikus programválasztó elvégzi a nehezét: megvizsgálja a témát és annak látványkörnyezetét, majd automatikusan a fényképezési helyzethez optimalizálja a beállításokat.

Hold mód, Madárles mód: Könnyen készíthet lenyűgöző felvételeket a holdról vagy a madárvilágról, ugyanis az Automatikus progamválasztó lehetővé teszi az egyszerű beállítást és élességállítást ezeknél a nehezen fotózható témáknál.

19 motívumprogram mód: Használja bátran a fényképezőgép azon szolgáltatását, amely javaslatot tesz a fényképezési helyzetnek leginkább megfelelő beállításokra. Kiválaszthatja a témának és körülményeknek leginkább megfelelő programmódot, és a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat.

EXPEED C2: Tekintse természetesnek a kimagasló képminőséget, amely mellé a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést és nagy érzékenységet garantál.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon ügyfelei 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhelyet használhatnak. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
60 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix P610 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix P610 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.