Nikon CoolPix L840 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hozza közel az élet különleges pillanatait a 16 megapixeles COOLPIX L840 segítségével. Készítsen csodás közeli felvételeket családi ünnepeken, vagy örökítse meg a természet legapróbb Teljes leírás >

Termékleírás

Hozza közel az élet különleges pillanatait a 16 megapixeles COOLPIX L840 segítségével. Készítsen csodás közeli felvételeket családi ünnepeken, vagy örökítse meg a természet legapróbb részleteit is a 38x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom¹ révén akár 76x-ra növelhető. Az automatikus programválasztó egyszerűvé teszi a hold és a madarak fényképezését is, a nagy teljesítményű rázkódáscsökkentési funkció pedig stabilan tartja a fényképezőgépet, így a felvételek élesek lehetnek.

Újszerű látószögekkel is kísérletezhet a nagyméretű, dönthető LCD-monitornak köszönhetően, és egyetlen gombnyomással teljes HD felbontású, remegésmentes videókat rögzíthet. Kedvenc felvételeit azonnal megoszthatja a beépített Wi-Fi és NFC funkcióval – egyszerűen érintse a fényképezőgépet egy okoseszközhöz.

Az élet minden gyönyörű részletét megörökítheti a COOLPIX L840 fényképezőgéppel.

.NIKKOR 38x optikai zoom objektív

Minden közel és távoli részletet megörökíthet a 38x – és a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 76x-ra növelhető – optikai zoom által lefedett hihetetlen tartomány segítségével: nagy látószög a 22,5–855 mm tartományban.

.Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés)

Minden esetben látványosan éles, tiszta fényképeket és lágy videókat készíthet a rendkívül hatékony rázkódáscsökkentésnek köszönhetően, amely a legnagyobb zoom használata esetén is képes felismerni és ellensúlyozni a fényképezőgép rázkódását.

.Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás

Azonnal megoszthatja a vidám pillanatokat családjával és ismerőseivel az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi² funkció segítségével, illetve az NFC-kompatibilis fényképezőgépet megfelelő okoseszközhöz érintve.

.Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CCD-képérzékelő

A kivételes teljesítmény garantált még gyenge megvilágítás esetén is. Az érzékeny képérzékelő mindig éles és részletgazdag képeket készít.

.7,5 cm-es, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitor

Válasszon különleges perspektívát a dönthető kijelző segítségével – fényképezhet a gyermekek szemmagasságából vagy a tömeg fölötti nézőpontból is. A kimagasló láthatóság egyszerűvé teszi a képek komponálását.

.Hold mód, Madárles mód

Könnyen készíthet csodás felvételeket a holdról, illetve a madárvilágról, ugyanis az Automatikus progamválasztó lehetővé teszi az egyszerű beállítást és élességállítást ezeknél a nehezen fotózható témáknál.

Teljes HD videók: Az ihletett pillanat bekövetkezésekor pedig könnyedén, egyetlen gombnyomással átválthat a fényképezésről teljes HD felbontású, csodásan lágy videó (1080/60p) rögzítésére. Videó rögzítése közben is készíthet fényképeket, és a videókat lejátszáskor szerkesztheti is, azaz törölheti a fölöslegesnek ítélt felvételeket.

Zoom visszaállító gomb: Ha teljes zoomot használ, és a téma kikerül a képkompozícióból, könnyen megtalálhatja azt ismét a zoomvezérlő melletti gomb egyetlen megnyomásával: ezzel ugyanis azonnal visszatérhet a nagy látószöghöz.

Intelligens portré mód: Javíthat fényképeinek látványvilágán úgy, hogy minden szereplő csodásan mutasson. Ebben segítségére lehetnek fotózás közben a figyelmeztetések és effektusok (pl. a Pislogásmentesítés és a Bőr lágyítás), illetve a lejátszáskor aktiválható retusálási lehetőségek (pl. a Fényesség csökkentése vagy a Szemek fehérítése funkció).

Oldalsó zoomvezérlő: Videofelvételei remegéstől mentesek, fényképei pedig élesek lehetnek az oldalsó zoomvezérlőnek köszönhetően, amelyet bal kézzel is kezelhet – így megelőzhető a fényképezőgép rázkódása, és megmarad a stabilitás.

Előzetes élességállítás: Ha a helyzet változik, a téma követéséhez gyors és precíz élességállításra van szükség. Az előzetes élességállítás a téma arcának észlelésekor azonnal aktiválódik, még zoomolásos fényképezés vagy gyenge megvilágítás esetén is.

Célkereső AF: A fényképezőgép elvégzi a téma automatikus azonosítását és a vonatkozó élességállítást, így nyugodtan összpontosíthat a kreatív teendőkre – a hatásos felvétel megkomponálására.

Kompakt váz: Kivételes teljesítmény karcsú, kisméretű vázban, amely hosszabb utakra is könnyedén elvihető, emellett kezelése is egyszerű, kézbe simuló formatervének köszönhetően pedig fogása kényelmes és stabil.

18 motívumprogram mód: A fényképezőgép képes segítséget nyújtani a fényképezési helyzetnek leginkább megfelelő beállítások kiválasztásában. Elég választania a népszerű fotózási stílusokat és helyszíneket leíró 18 motívumprogram mód közül, és a fényképezőgép automatikusan optimalizálja a beállításokat.

Rövid videobemutató: Ezzel az egyszerűen használható funkcióval minivideókat készíthet barátairól és családjáról. A rövid videobemutató automatikusan összedolgoz több, fix hosszúsággal felvett videofájlt egyetlen 30 másodperces videóba.

Automatikus programválasztó: Ha szeretné kiküszöbölni a találgatást a beállítások megadásánál, a fényképezőgépre hagyhatja azok automatikus optimalizálását, és Ön nyugodtan összpontosíthat a tökéletes felvétel megkomponálására.

Glamour retusálás: A kép minden szereplőjét csodássá teheti a lejátszás közbeni retusálási lehetőségek révén, köztük a Szemfesték, a Bőr lágyítás, az Arcpirosítás és a Fogak fehérítése effektussal.

Speciális hatások: További élményeket hozhat a fotózásba a 9 speciális hatás (köztük a Nosztalgikus szépia, illetve a Játékkamera) fényképezés közben, illetve a lejátszáskor alkalmazható 7 gyors effektus (például a Halszemoptika vagy a Festmény).

AA-méretű elemek/akkumulátorok: Bárhová is utazik, nem kell tartania a fényképezőgép lemerülésétől, ha tápellátását AA-méretű elemek/akkumulátorok biztosítják – ezek ugyanis világszerte kaphatók.

EXPEED C2: A kimagasló képminőséget a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere garantálja, amely egyszerre kínál gyors működést és nagy érzékenységet.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon ügyfelei 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhelyet használhatnak. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
38 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix L840 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix L840 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.