Nikon CoolPix L340 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Klasszikus stílusú fényképezőgépet keres, amely egyaránt alkalmas nagy látószögű képek és telefotók készítésére, ugyanakkor mégis kompakt kialakítású? Ez a 20 megapixeles felbontá Teljes leírás >

Termékleírás

Klasszikus stílusú fényképezőgépet keres, amely egyaránt alkalmas nagy látószögű képek és telefotók készítésére, ugyanakkor mégis kompakt kialakítású? Ez a 20 megapixeles felbontású COOLPIX L340; és még ennél is több: mindig a történések közepében érezheti magát a 28x optikai zoomos objektívvel, amely akár 56x-ra is kiterjeszthető a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval.

Készítsen tűéles képeket és gördülékeny, HD felbontású videókat egyszerűen: a nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés és a kényelmes fogású markolat együttesen biztosítják a stabilitást, jelentősen lecsökkentve a fényképezőgép rázkódását. A fényképezőgép kezelése egyszerű: a különféle funkciók, mint például az Automatikus programválasztó segítségével könnyen kiválaszthatók az optimális beállítások, így önnek csak képkompozícióra kell figyelnie a nagyméretű, 7,5 cm-es képátlójú és 460 000 képpont felbontású LCD kijelzőn.

Rögzítse életének pillanatait kiváló minőségben, egyetlen ujjmozdulattal – ezt kínálja a COOLPIX L340.

.NIKKOR 28x optikai zoomobjektív

Örökítse meg a sokat mondó arckifejezéseket vagy a távoli eseményeket a 28x optikai zoommal, amely akár 56x-ig kiterjeszthető a Dynamic Fine Zoom¹ segítésével, így a teljes gyújtótávolság-tartomány 22,5–630 mm.

.Egyszerű kezelés

A kényelmes markolat és az egyszerű vezérlőkiosztás biztosítja a fényképezőgép ösztönös és természetes kezelését. Egyetlen gombnyomással válthat a fényképezés és a videofelvétel között.

.20 megapixeles CCD-képérzékelő

Készítsen minőségi képeket, amelyeket örömmel fog megosztani ismerőseivel – a nagy érzékenységű képérzékelőnek köszönhetően az apró részletek is élesek maradnak, így a fényképek plakátméretben is kiválóan nagyíthatók.

.Nagy látószögű átfogás

Mindig az események közelében lehet a családi összejöveteleken vagy a különleges, ünnepi eseményeken: a zoomobjektív a nagy látószögtől a telefotóig minden helyzetben tökéletesen helyt áll.

.Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés)

A fényképei mindig élesek, a videofelvételei pedig elmosódásmentesek lesznek – hála az Objektíveltolásos VR rázkódáscsökkentésnek és a biztos fogást garantáló markolatnak.

.HD videók

Ne csak állóképeket fotózzon – készítsen videofelvételt a barátaival töltött különleges pillanatokról! A külön videofelvétel gombbal egyszerűen átválthat a fényképezésről HD videók (720p) készítésére.

Célkereső AF: A Célkereső AF gyorsan és pontosan beazonosítja a témát és beállítja az élességet, így mindig gyönyörű és éles felvételeket készíthet.

Automatikus programválasztó: Válassza ezt a lehetőséget, és bízza a munka nehezét a fényképezőgépre. A rendszer automatikusan kielemzi a témát és a fényképezési helyzetet, majd optimalizálja a beállításokat a legjobb eredmény érdekében.

7,5 cm-es, 460 000 képpontos LCD-képernyő: A nagyméretű, tűéles kijelző tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, így az mindig tökéletesen látható – fényképezéskor és videók visszajátszásakor egyaránt.

AA-méretű elemek/akkumulátorok: Bárhol is nyaraljon, nem kell tartania a fényképezőgép lemerülésétől, ha a tápellátást AA-méretű elemek/akkumulátorok biztosítják – ezek ugyanis világszerte kaphatók.

EXPEED C2: A kimagasló képminőséget a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere garantálja, amely egyszerre kínál gyors működést és nagy érzékenységet.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában 20 GB felhőalapú online tárhely áll rendelkezésre – a Nikon ügyfelei számára díjmentesen! További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
20.2 Megapixel
Optikai zoom
28 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 320x240 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix L340 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix L340 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.