Nikon CoolPix L31 digitális fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az élet olykor nehéz, de a nagyszerű képek készítése nem feltétlenül az. Könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, csodás képeket készítő fényképezőgép? Ez a 16 meg Teljes leírás >

Termékleírás

Az élet olykor nehéz, de a nagyszerű képek készítése nem feltétlenül az. Könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, csodás képeket készítő fényképezőgép? Ez a 16 megapixeles COOLPIX L31. Az 5x-ös optikai zoommal mindig csodaszép portrékon örökítheti meg barátait és családtagjait, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig zökkenőmentesen tud fényképezésről videózásra váltani.

A speciális hatásokkal bátran kísérletezhet, és kifejezheti alkotó énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű elemekkel pedig mindenhol egyszerű a fényképezés. A kiváló minőségű bevonattal és a felvételek megkomponálását leegyszerűsítő LCD kijelzővel rendelkező fényképezőgép valóban praktikus, és megkönnyíti a fényképezést.

A COOLPIX L31 modellel könnyedén rögzítheti a felejthetetlen pillanatokat.

.Egyszerűen használható

Akkor is hamar belejön a használatába, ha ez a legelső fényképezőgépe. A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.

.16 MP-es CCD-képérzékelő

A 16 megapixeles, hatékony képérzékelő mindig tiszta és éles képeket rögzít, a kedvenceiből pedig remek fényképméretű nagyítások készíthetők.

.NIKKOR ötszörös optikai zoomobjektív

Az 5x-ös optikai zoommal mókás grimaszokat rögzíthet, közel kerülhet az eseményekhez, illetve a hírességekhez, emellett pedig minden helyzetben megfelelő beállításokat alkalmazhat.

.HD videofelvétel

Az emlékek életre kelnek: a sajátjai egyetlen gombnyomással rögzíthetők HD (720/30p) minőségben, így Ön mindig készen áll a maradandó pillanatok megörökítésére. Többé egyetlen emlékezetes pillanatról sem marad le!

.Kellemes fogású markolat

Ha kényelmes fogni a fényképezőgépet, stabilabb lesz a tartása, és élesebb kép lesz a végeredmény. A markolat kellemes fogású, a gombok elrendezése magától értetődő, így a készülék rendkívül könnyen használható.

.AA méretű elemek

AA méretű elemek a világ minden pontján beszerezhetők, így a legegzotikusabb helyszíneken is a lemerülés veszélye nélkül merülhet el a fotózás örömében.

Speciális hatások: A fénykép elkészítése előtt próbálja ki a Speciális hatások funkciót, vagy alkalmazzon kreatív Gyors effektusokat az elkészült fotókon. Így egyedi, különleges és vidám felvételek készítőjévé válhat!
Elmosódáscsökkentés: Többé nem készít elmosódott képeket! Az elmosódáscsökkentés funkció ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását és a téma elmozdulását még gyorsan mozgó témák, például gyermekek és háziállatok fotózása közben is.
6,7 cm-es LCD monitor: A képek megkomponálása gyerekjáték a világos LCD kijelzőn, még éles fényben is. A fényerő-beállítási lehetőség révén a felvételkészítés és visszajátszás is zavartalan lesz, bármilyenek is a fényviszonyok.
Automatikus programválasztó: Az Automatikus programválasztó funkcióval gyerekjáték a fényképezés. A fotózott fényképezési helyzethez leginkább illő motívum automatikus kiválasztása után a fényképezőgép optimalizálja a beállításokat a tökéletes hatás érdekében.
Intelligens portré rendszer: A kitűnő portrék és csoportképek egyszerűen elkészíthetők: a rendszer már a fellépésükkor korrigálja a leggyakoribb képhibákat. A mosolyidőzítő funkcióval akkor készül el a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció észleli, ha a felvétel elkészítésének pillanatában valakinek épp csukva volt a szeme. Az automatikus vörösszemhatás-korrekció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.
EXPEED C2: A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere rendkívül gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt, valamint kiemelkedő képminőséget garantál.
Kiváló minőségű váz: A fényképezőgép elegánsan lekerekített sarkai és ívei szinte belesimulnak a kézbe, és szemre is mutatósak. A készülék karcsú, metálfényű, gazdag színválasztékban kapható, emellett pedig egyaránt ellenálló és elegáns.
Bőrlágyítás: A tökéletes portrékon is gyakran lehet még csiszolni, így ha szeretné, ha a modelljei (vagy az önarcképein saját maga) a legjobb színben tűnjenek fel, próbálja ki a Bőrlágyítás retusálási hatást.
Többnyelvű menük: Válassza ki az Önnek (és a családjának) megfelelő nyelvet: a fényképezőgép menüi 36 nyelven érhetők el. Ez csak egy a sok apróság közül, ami a készüléket a vásárlók kedvencévé teszi!
NIKON IMAGE SPACE: Nikon-felhasználóként Önnek 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár a Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
16.1 Megapixel
Optikai zoom
5 x
Kijelző méret
2.6 "
Video felbontás
1280x720 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix L31 digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix L31 digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.