Nikon CoolPix AW130 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Aktív életstílusához strapabíró, időjárásálló fényképezőgép szükséges? A 16 megapixeles COOLPIX AW130 akár 30 m mélységbe is merülhet (azaz megfelel az Advanced Open Water minősít Teljes leírás >

Termékleírás

Aktív életstílusához strapabíró, időjárásálló fényképezőgép szükséges? A 16 megapixeles COOLPIX AW130 akár 30 m mélységbe is merülhet (azaz megfelel az Advanced Open Water minősítésnek), ütésálló 2 m magasságig, porálló, továbbá -10 C-ig ellenáll a hidegnek is. Út közben is azonnal megoszthatja a felvételeket – a fényképezőgépet egyszerűen hozzáérintve megfelelő okoseszközhöz¹ – az NFC¹-támogatás és a beépített Wi-Fi² segítségével, a GPS/GLONASS/QZSS és a világtérkép pedig nyomon követi az összes történést.

Lenyűgöző víz alatti felvételeket készíthet a nagy fényerejű NIKKOR objektív és az 5x (a Dynamic Fine Zoom segítségével 10x-re növelhető) optikai zoom segítségével. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés minimálisra szorítja a remegésmentes, teljes HD felbontású videók elmosódottságát is.

A COOLPIX AW130 tökéletes társa aktív életstílusának – otthon és a vadonban egyaránt!

.30 méterig vízálló

Ez a fényképezőgép megfelel az Advanced Open Water merülési minősítési követelményeknek – egészen 30 m-es mélységig – külön tokozás nélkül. Ugyanazt a gépet viheti magával a szárazföldön és a víz alatt is!

.Kalandbiztos

A fényképezőgépet szélsőségeknek is kiteheti: 2 m-es leejtésig ütésálló, porálló és -10 C-ig elviseli a hideget is. Bárhová is jut kalandjai során, mindig készíthet fényképeket.

.NFC-támogatás és Wi-Fi-kapcsolat

Utazás közben is pillanatok alatt megoszthatja fotóit és videóit a fényképezőgéphez érintett, NFC-kompatibilis¹ okoseszközzel, illetve a Wi-Fi² gomb megnyomásával.

.NIKKOR 5x optikai zoom objektív

A nagy fényerejű, nagy látószögű, 24 mm f/2,8 objektív ideális eszköz a víz alatti és az éjszakai felvételek készítésekor, az 5x (a Dynamic Fine Zoom segítségével 10x-re növelhető) optikai zoom pedig egyszerűvé teszi a közeli felvételek rögzítését is.

.Beépített GPS/GLONASS/QZSS-támogatás

Gyorsabbá vált a fényképezési helyszín adatainak rögzítése a felvételeken – ráadásul pontosabb hosszúsági és szélességi adatokkal – a GPS/GLONASS/QZSS műholdas követés révén.

.Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő

Nagyszerű teljesítmény, részletgazdag és éles felvételek, valamint alacsony képzaj – ezeket nyújtja az érzékeny, 16 megapixeles képérzékelő még víz alatt, illetve gyenge fényben is.

Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés): Élesebb képeket garantál az objektíveltolásos VR és az elektronikus VR kombinációja, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását a mozgalmas jeleneteknél, illetve zoomolás közben.

Időzített videofelvétel: Hatásos, 10 másodperces időzített videót hozhat létre egyszerűen a megfelelő fényképezési helyzet kiválasztásával. A fényképezőgép automatikusan időátmenetes videót hoz létre időzítéssel rögzített állóképekből.

7,5 cm-es, 921 000 képpontos OLED-monitor: A képeket tisztán és könnyedén megkomponálhatja a nagyméretű, remek fényerővel és láthatósággal rendelkező kijelzőn közvetlen napfényben, víz alatt és kevés fény mellett egyaránt.

Naplózási funkció: Ha utazási helyszíneit aprólékos részletességgel követni kívánja, a naplózási funkcióval rögzítheti az útvonalat. Beállíthatja a naplózási időközt a kívánt helyszínkövetési részletességnek megfelelően.

Teljes HD videók: Gyönyörködjön a csodásan sima, teljes HD (1080/60i) felbontású videókban, amelyek sztereó hangot és minimális elmosódást kínálnak. A felvételkészítést egyetlen gombnyomással elindíthatja, a Videobeállítások menü segítségével pedig lejátszáskor törölheti a fölöslegesnek ítélt felvételeket.

Magasság- és mélységmérő: Nyomásmérője segítségével a fényképezőgép felvételkészítéskor megjeleníti a kijelzőn az adott helyszín magasság-, illetve mélységértékét, és ez az érték szerepeltethető a felvételen is. Lehetőség van a magasság- és mélységértékek rendszeres időközönként történő rögzítésére, majd grafikonon történő ábrázolására is.

Beépített világtérkép: A gép képes tárolni legfeljebb 30 fotózási helyszín adatait is, amelyek aztán gyorsan előhívhatók a külön Világtérkép gombbal. A térképeket nagyíthatja és kicsinyítheti a fényképezőgép rázásával, és lapozhat is bennük a fényképezőgép megdöntésével.

Érdekes helyek (POI): Mindig értesülhet a közelben található dolgokról fényképezés közben: a POI funkció feljegyzi a fotók és videók készítésének helyszínét, és összeveti azt a kb. 1,7 milliónyi POI-ponttal.

Célkereső AF: A téma élességének elérése kifejezetten egyszerű – még víz alatt, illetve gyenge fényben is – a gyors és pontos AF funkciónak köszönhetően, amely azonosítja a központi témát, és automatikusan elvégzi az élességállítást.

Elektronikus iránytű: Beépített, 16 kardinális pontot alkalmazó iránytű megszünteti a bizonytalanságot tájoláskor. Fényképezéskor és a térkép megjelenítésekor is látható.

Mozgatásos vezérlés műveletgomb: Víz alatt, gyenge fényben, illetve vastag kesztyű viselésekor az Akció gomb megkönnyíti a felvételkészítést azzal, hogy a főbb beállításokat a fényképezőgép fel és le, illetve előre és hátra irányú rázásával is megadhatja.

Intelligens portré mód: Készítsen tökéletes portrét minden alkalommal a felvételkészítéskor alkalmazható effektusok segítségével (ilyen például a Pislogásmentesítés és a Mosoly időzítő, illetve a Bőrlágyítás és az Élénkség is).

Rövid videobemutató: Élje ki kreativitását, és hozzon létre saját minivideókat: a Rövid videobemutató automatikusan összefésül több felvett videofájlt egyetlen 30 másodperces videóba.

Különféle retusáló funkciók: Már elkészítésük közben retusálhatja a fényképeket a 8 speciális hatás közül választva (pl. Élénkség a telített színvilágért), illetve a 8 gyors effektus közül választva (pl. a Portré effektust alkalmazva a téma színesben, kiemelve szerepel fekete-fehér háttér előtt).

Motívumprogram módok: Hagyja a fényképezőgépre a legjobb beállítások megtalálását a Motívumprogram mód funkcióval. Ehhez elég annyit tennie, hogy kiválasztja a fényképezési helyzethez leginkább illő motívumprogramot, és a fényképezőgép ennek megfelelően máris optimalizálja a beállításokat.

EXPEED C2: A kiemelkedő képminőség garantált, ugyanis a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést és nagy érzékenységet kínál.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában 20 GB felhőalapú online tárhely áll rendelkezésre – a Nikon ügyfelei számára díjmentesen! További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
16 Megapixel
Optikai zoom
5 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon CoolPix AW130 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon CoolPix AW130 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.