Nikon 1 V3 fényképezőgép kit (10-30mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Nikon 1 V3 mindig képben van. Ez a könnyen hordozható rendszerkamera csúcssebességet és profi teljesítményt kínál, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el. A Nikon új helyzetet teremtett Teljes leírás >

Termékleírás

A Nikon 1 V3 mindig képben van. Ez a könnyen hordozható rendszerkamera csúcssebességet és profi teljesítményt kínál, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

A Nikon új helyzetet teremtett a fényképezés világában a hibrid AF rendszerrel, így a másodperc törtrésze alatt lejátszódó eseményeket is hihetetlen precizitással rögzítheti. A 18,4 megapixeles CMOS-képérzékelőnek, valamint a 160 és 12 800 között állítható ISO-érzékenységnek köszönhetően csodálatosan részletes RAW-képek és HD videók készülhetnek, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok. A könnyen használható, dönthető érintőképernyő a fontos fényképezési adatokat a legpraktikusabb helyen jeleníti meg, a funkcionális 1 NIKKOR objektívekkel pedig kibontakoztathatja kreatív énjét. A Nikon 1 átgondolt ergonómiai megoldásai és sokoldalú rendszertartozékai révén a fényképezőgép vezérlése hasonló lesz, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépeké.

Nem kell többet álmodoznia arról a fényképezőgépről, amely tökéletes választás akár egy korábbi típusról való továbblépésként, akár második fényképezőgépnek. Mostantól az öné lehet.
Eddig nem tapasztalt sebesség

A 171 pontos hibrid AF rendszer mindig elkapja a lényeget. Az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megörökítheti az akár 20 kép/mp sebességű sorozatfelvételnek köszönhetően.
Gyors, 18,4 MP-es képérzékelő

A nagyméretű, Nikon 1 CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is részletgazdag képeket készít. 160 és 12 800 közötti tényleges ISO-tartomány.
Nikon 1 hordozhatóság

A csúcssebesség és a profi vezérlés mindig önnél lehet. Kisméretű, gyors, masszív Nikon 1 rendszerkameráink az 1 NIKKOR objektívekkel kiegészülve maximálisan sokoldalú csapatot alkotnak.
Dönthető érintőképernyő

Néhány érintéssel könnyedén fókuszálhat, fényképezhet és módosíthatja a fontos beállításokat. A monitort lefelé vagy felfelé döntve kreatív szögekből is fényképezhet.
Bővíthető rendszer

Bővítse rendszerét a külön megvásárolható Nikon 1 tartozékokkal, például stabil markolattal és elektronikus keresővel. Az FT1 bajonett adapter segítségével a digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez készült NIKKOR objektíveket is használhatja.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
18.2 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 416x144 pixel 768x288 pixel
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 V3 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 V3 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.