Nikon 1 V2 fényképezőgép kit (10-30mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hordozható Nikon 1 rendszer: kisméretű váz és kompakt objektívek, klasszikus fekete vagy fehér színben. Úgy építettük fel, hogy minden eddiginél gyorsabban és intelligensebb módon örök Teljes leírás >

Termékleírás

Hordozható Nikon 1 rendszer: kisméretű váz és kompakt objektívek, klasszikus fekete vagy fehér színben. Úgy építettük fel, hogy minden eddiginél gyorsabban és intelligensebb módon örökíthesse meg az Önt körülvevő világot.

Szupergyors CMOS AF érzékelő: minden eddiginél gyorsabban és pontosabban állít élességet. A 14,2 megapixeles felbontással és a nagy ISO-értékkel (160–6400) részletgazdag képeket készíthet gyenge fényben is.

EXPEED 3A: a Nikon kettős képfeldolgozó rendszerrel felszerelt, következő generációs motorja döbbenetes, másodpercenként 850 megapixeles sebességgel tudja feldolgozni a képeket, így páratlan teljesítményt tud nyújtani minden helyzetben.

Továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszer: olyan gyorsan állít élességet, hogy Ön késedelem nélkül rögzítheti a pillanatokat. A rendszer azonnal átvált a 73 pontos fázisérzékelő AF és a 135 pontos kontrasztérzékelő AF között.

60 kép/mp sebességű sorozatfelvétel: a fényképezőgép AF rendszerének kihasználásával teljes felbontású képeket készíthet, akár 15 kép/másodperc sebességgel¹. Vagy pedig állítsa az élességet egyetlen pontra, így teljes felbontású képeket készíthet legfeljebb 60 kép/mp sebességgel².

Teljes kreatív vezérlés: a PSAM expozícióvezérlés gyorsan elérhető a fényképezőgép tetején lévő módválasztó tárcsával. A vezérlőtárcsa forgatásával úgy módosíthatja a beállításokat, hogy közben nem kell levennie a szemét a keresőről.

Élő képvezérlés: a felvételeket úgy készítheti el, ahogyan eltervezte. A beállításokat könnyűszerrel módosíthatja, és valós időben láthatja az eredményeket. Ha ki szeretné merevíteni a mozgást vagy elmosódottá szeretné tenni a hátteret a téma kiemeléséhez, elegendő csak elfordítania a vezérlőtárcsát, és máris megfelelően beállíthatja a kép mellett megjelenő vezérlősávokat.

Strapabírás és hordozhatóság: a könnyű váz elülső panelje tartós magnéziumötvözetből készült. A zárszerkezet sebességét és megbízhatóságát 100 000 cikluson keresztül teszteltük. A nagyméretű markolat biztos fogást kínál, így kényelmesebb fényképezést tesz lehetővé bármilyen helyzetben.

Tisztább képek készítése: használja ki az optikai tengelyen fekvő, nagy teljesítményű 1 440 000 képpontos EVF elektronikus kereső által nyújtott stabil megjelenítést. Minden részletet megláthat a széles megtekintési szögű 7,5 cm-es, 921 000 képpontos LCD-monitor segítségével.

A megfelelő megvilágítás: a beépített vakuval plusz megvilágításhoz juthat, amikor szüksége van rá. A kisméretű és hatékony SB-N7 vaku használatával kreatív fényképeket készíthet úgy, hogy vezérli a fény irányát és minőségét.

Mozgó pillanatkép: állóképei egy kattintással életre kelnek! A fényképezőgép „élő képet” rögzít, amely a kioldógomb teljes lenyomása előtti pillanatok lassított felvételével kezdődik, és magával a fényképpel végződik. Az egy fájlba mentett felvétel könnyen megosztható bármilyen platformon.

A legjobb pillanat rögzítése: mindig megtalálja a legjobb felvételt. Az Intelligens képválasztó funkció akár 20 nagy felbontású képet készít, és kiválasztja közülük az öt legjobbat. A Lassú nézet funkció legfeljebb 40 képből álló sorozatfelvételt készít, és lassított felvételként megjeleníti azokat az LCD-képernyőn, így Ön kiválaszthatja a megőrizni kívánt pillanatot.

Videovarázs: hozza ki a legjobbat a két világból – készítsen teljes felbontású fényképeket (3:2 képarány), miközben Full HD felbontású videót rögzít. Használja a fejlett videó módot, amelyben rendkívüli lassításban rögzítheti a mozgást, vagy a PSAM vezérlőkkel szabályozhatja a záridőt és a rekeszt.

WU-1b vezeték nélküli mobiladapter: továbbítsa képeit bármilyen okostelefonra vagy táblagépre a fényképezőgépéről³. A rögzített pillanatokat könnyűszerrel megoszthatja, nagyobb képernyőn tekintheti meg a képeket, vagy az adapter használatával akár távvezérelheti is a fényképezőgépet az adott eszközről.

1 NIKKOR cserélhető objektívek: az objektívcsalád gyakorlatilag minden helyzetre megoldást kínál, minden tagja videofelvételre optimalizált, és kis mérete révén remekül hordozható. Alkosson kiváló képeket gyenge fényben és csodálatosan elmosódó háttereket a gyors 1 NIKKOR 18.5mm f/1.8 objektívvel.

FT1 bajonett adapter: az FT1 bajonett adapter segítségével bármilyen NIKKOR SLR objektívet csatlakoztathat Nikon 1 fényképezőgépének 1-bajonettjéhez. AF-S és AF-I NIKKOR objektívek használata esetén a Nikon 1 fejlett hibrid automatikus élességállítási rendszere teljes mértékben a rendelkezésére áll⁴.

Többfunkciós tartozékcsatlakoztató: még több fényképezési lehetőséget teremt. Szabályozhatja a megvilágítást a kisméretű SB-N7 vakuval. Képeit címkékkel láthatja el az apró GP-N100 GPS-egység segítségével. Az ME-1 sztereó mikrofon csatlakoztatásával kiváló minőségű sztereó hangot is felvehet.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
14 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 V2 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 V2 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.