Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Áttekintés A merész megjelenésű Nikon 1 S2 mindenkit lenyűgöz. Ez a gyors, könnyen hordozható, remek kialakítású és egyszerűen használható rendszerkamera olyan szép, mint a használat Teljes leírás >

Termékleírás

Áttekintés

A merész megjelenésű Nikon 1 S2 mindenkit lenyűgöz. Ez a gyors, könnyen hordozható, remek kialakítású és egyszerűen használható rendszerkamera olyan szép, mint a használatával készített akciódús fényképek és HD videók.

Ha élesebb, tisztább éjszakai képeket szeretne készíteni, vagy az igazán mozgalmas események kimerevítését lehetővé tevő sebességre van szüksége, a rendkívül egyszerűen használható Nikon 1 S2 lenyűgöző eredményeket produkál. A karcsú fényképezőgépváz, valamint az 1 NIKKOR objektívek kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy megörökítse a legérdekesebb pillanatokat, bárhol is történjenek. A Nikon 14,2 megapixeles CMOS-érzékelője, valamint a gyors automatikus élességállítási rendszer révén az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megragadhatja. E technológiák révén döbbenetes pontossággal megörökíthető a legkülönbözőbb pillanatok varázsa.

Továbbfejlesztett minőség

Könnyedén elkaphatja az akciódús pillanatokat. Nagyméretű, 14,2 megapixeles érzékelőjének, valamint a 200 és 12 800 között állítható ISO érzékenységnek köszönhetően gyönyörű fényképeket és videókat készíthet, még gyenge fényben is.

Hordozható Nikon 1 rendszer

Fényképezzen olyan gyorsan, ahogy pörögnek az események, és cseréljen objektívet könnyedén. A kisméretű, gyors és tökéletes formatervű, csúcsmodern Nikon 1 rendszerkamerákkal valóban mindent megörökíthet.

Pontos élességállítás

A Nikon 1 S2 hihetetlenül gyorsan – a D-SLR fényképezőgépeket is meghaladó sebességgel – és precízen állítja be az élességet a témára. A folyamatos AF használatával akár 20 kép/mp sebességgel is tökéletes képeket készíthet a gyors cselekményekről.

Egyszerűen tökéletes eredmények

Profi eredményeket érhet el, gond nélkül. A Nikon 1 S2 gyönyörű, részletgazdag képeket és hibátlan HD videókat készít – egyetlen gombnyomással.

Szeressen bele a fényképezőgépébe

Finom, makulátlan vonalak és merész kialakítás: a Nikon 1 S2 fényképezőgépet a kiváló dizájn és a könnyű kezelés jellemzi. A gép négyféle színben kapható, így megtalálhatja az ön stílusának leginkább megfelelőt.

Örökítsen meg minden pillanatot

Az Aktív kijelölés funkcióval kiválaszthatja a legfontosabb pillanatokat. Az Aktív kijelölés A legjobb pillanat rögzítése mód egy új funkciója: egyetlen másodperc alatt képes akár tíz darab nagy felbontású képet készíteni, amelyek közül ön választhatja ki, hogy melyiket kívánja menteni.

Videovarázs

Célozzon, kattintson, és alkosson varázslatos videókat. A videók rögzítésére is kiváló Nikon 1 S2 fényképezőgép remek minőségű akciófelvételeket készít, ráadásul a videó rögzítése közben teljes felbontású állóképeket is készíthet. A kreatív videó módok egyszerűvé teszik a mozifilmszerű hatások használatát.

Műalkotások könnyedén

A Kreatív paletta segítségével zseniális felvételeket készíthet. Ezzel az intuitív funkcióval művészi szűrőket alkalmazhat már a felvétel elkészítése előtt. Egyszerűen forgassa el a választógombot, és figyelje, ahogy az LCD-monitoron a szeme láttára varázslatosan megváltozik a kép.

Lenyűgöző képek: a nagy, 14,2 megapixeles CMOS-érzékelővel gyönyörű fényképeket és HD videókat készíthet, akár ISO 12 800 érzékenységig. A gyors, CX-formátumú képérzékelő nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki: még gyenge fényben is részletgazdag, kristálytiszta képek születhetnek.

EXPEED 4A rendszer: a Nikon két feldolgozóegységes képfeldolgozó rendszerével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az egyik feldolgozóegység biztosítja a gép lenyűgöző képminőségét, a másik feldolgozóegység pedig a gyors, megbízható működésért és a zökkenőmentes sorozatfelvételekért felel.

1 NIKKOR szettobjektív: a mellékelt 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoom objektívvel mindene megvan ahhoz, hogy azonnal gyönyörű felvételeket készíthessen. A karcsú és kényelmesen használható 1 NIKKOR objektív az alkalmi pillanatképektől a távoli mozgalmas témákon át a vonzó portrékig minden helyzetben ideális. Rendkívül könnyen hordozható és azonnal rendelkezésre áll: az objektív elforgatásával bekapcsolhatja, visszahúzásával pedig kikapcsolhatja a fényképezőgépet.

Továbbfejlesztett hibrid AF: a 73 fázisérzékelő AF-pontot tartalmazó automatikus élességállítási rendszerrel azonnal a témára fókuszálhat. A fázisérzékelő AF a D-SLR fényképezőgépekre jellemző technológia, amely gyorsan mozgó téma esetén is jól bírja a tempót. Ha gyengék a fényviszonyok vagy a téma a kép szélén van, akkor az intelligens hibrid rendszer azonnal átvált a kontrasztérzékelő AF használatára, így minden alkalommal remek eredmények születnek.

Töredék-másodpercnyi csodák: a Nikon 1 S2 gyorsabban készít nagy felbontású képeket az eseményekről, mint ahogy szemmel követni tudná azokat. A fényképezőgép tíz képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel történik a sorozatfelvétel.

Ön lehet a rendező: a Nikon 1 használatával rendkívül egyszerűen készíthet teljes HD (1080p) felbontású videókat. A rögzítés gomb megnyomásával azonnal megkezdheti a videofelvételt; még a gyorsan zajló eseményekről is zökkenőmentes felvételek készíthetők. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) még a legnagyobb zoom használatakor is stabil képet biztosít.¹

Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.

Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását a stop-motion animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es videók sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).

Könnyű kezelhetőség: a fényképezőgép kezelése rendkívül egyszerű, így ön mindig készen áll a pillanat megörökítésére. A 7,5 cm-es, kb. 460 000 képpontos, gyönyörű LCD-monitoron könnyedén megkomponálhatja és megtekintheti a felvételeket, az ésszerűen elhelyezett gombok, valamint az intuitív menü segítségével pedig könnyen elláthatja a képeket különféle effektusokkal. A kényelmesen használható F (funkció) gomb révén azonnal hozzáférhet az intuitív funkciómenühöz, ahol gond nélkül módosíthatja a felvételkészítési és visszajátszási beállításokat.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik. Hangulatos hatásokat vagy háttérzenét adhat a felvételekhez, valamint lehetősége van egyetlen izgalmas történetté összefűzni akár nyolc Mozgó pillanatképet – mindezt közvetlenül a fényképezőgép kezelőfelületén.

Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt egyszerűen javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen kimerevítheti a pillanatot, korrigálhatja a megvilágítást, illetve homályosíthatja a hátteret. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép fog készülni a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit, már azok elkészítése előtt. Varázsolja rendkívülivé az átlagost olyan szűrőkkel, mint például a Miniatűr hatás, a Játékkamera-hatás vagy a Kereszthívás. A Kreatív paletta segítségével sorban megtekintheti a kijelzőn, hogyan változik a kép a különböző szűrők használata esetén: amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.

Beépített vaku: a felnyíló vakuval megvilágíthatja a témát. A kisméretű vakuegység gyengén megvilágított környezetben automatikusan felnyílik.

Merész és minimalista: a csillogó, látványos színeknek, valamint az ellenállhatatlan dizájnnak köszönhetően a Nikon 1 S2 puszta birtoklása is öröm. A finoman ívelt felület és a minimalista kialakítás jóvoltából minden környezetbe gyönyörűen beilleszkedik. A váz négyféle színben kapható: jégfehér, matt fekete, rúzsvörös és napsugársárga. A mellékelt 1 NIKKOR szettobjektív tökéletesen illeszkedik a fényképezőgépváz színéhez.

Vezeték nélküli adapter: tegye izgalmasabbá közösségi hálózati jelenlétét, és tűnjön ki az okostelefonos fotók tömegéből a Nikon 1 által készített nagyszerű képek megosztásával! Felvételeit a külön megvásárolható Nikon WU-1a vezeték nélküli mobiladapter² segítségével közvetlenül intelligens eszközre továbbíthatja, ahonnan azokat azonnal megoszthatja.

Bővíthető rendszer: váltson nézőpontot a Nikon prémium minőségű 1 NIKKOR objektívcsaládjával. Távoli témák fényképezéséhez vigye magával az 1 NIKKOR VR 30–110 mm-es objektívet. Ha sokoldalú objektívre van szüksége, a kompakt és stílusos 1 NIKKOR VR 10–100 mm-es objektívet ragadja meg. Ha pedig szépen elmosódott hátterű portrékat készítene, használja az 1 NIKKOR 18,5 mm-es fix objektívet.

Szuperkarcsú és könnyű, CX-formátumú, 2,5x zoom objektív.
11-27,5 mm-es zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 30-74 mm)

Lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.
Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika

ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.
Behúzható objektív mechanizmus

Remek hordozhatóságot biztosít. A zoomgyűrű elforgatásával kapcsolhatja be a fényképezőgépet. A fényképezőgép kikapcsolásához egyszerűen húzza be az objektívet.
Stílusos külső kialakítás

A fémgyűrűk eleganciát kölcsönöznek, a keskenyedő kialakítás miatt az objektív kisméretű lehet.
Zökkenőmentes rekeszmechanika

Még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.
Motoros élességállítás

A vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.
Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.
Külön megvásárolható tartozékok

Felcsavarható objektív fényellenző (HN-N102), 40,5 mm-es felcsavarható szűrők és objektívtok (CL-N101).

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
14 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 320x120 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.