Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm+30-110mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A merész megjelenésű Nikon 1 S2 mindenkit lenyűgöz. Ez a gyors, könnyen hordozható, remek kialakítású és egyszerűen használható rendszerkamera olyan szép, mint a használatával készíte Teljes leírás >

Termékleírás

A merész megjelenésű Nikon 1 S2 mindenkit lenyűgöz. Ez a gyors, könnyen hordozható, remek kialakítású és egyszerűen használható rendszerkamera olyan szép, mint a használatával készített akciódús fényképek és HD videók.

Ha élesebb, tisztább éjszakai képeket szeretne készíteni, vagy az igazán mozgalmas események kimerevítését lehetővé tevő sebességre van szüksége, a rendkívül egyszerűen használható Nikon 1 S2 lenyűgöző eredményeket produkál. A karcsú fényképezőgépváz, valamint az 1 NIKKOR objektívek kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy megörökítse a legérdekesebb pillanatokat, bárhol is történjenek. A Nikon 14,2 megapixeles CMOS-érzékelője, valamint a gyors automatikus élességállítási rendszer révén az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megragadhatja. E technológiák révén döbbenetes pontossággal megörökíthető a legkülönbözőbb pillanatok varázsa.

Továbbfejlesztett minőség

Könnyedén elkaphatja az akciódús pillanatokat. Nagyméretű, 14,2 megapixeles érzékelőjének, valamint a 200 és 12 800 között állítható ISO érzékenységnek köszönhetően gyönyörű fényképeket és videókat készíthet, még gyenge fényben is.

Hordozható Nikon 1 rendszer

Fényképezzen olyan gyorsan, ahogy pörögnek az események, és cseréljen objektívet könnyedén. A kisméretű, gyors és tökéletes formatervű, csúcsmodern Nikon 1 rendszerkamerákkal valóban mindent megörökíthet.

Pontos élességállítás

A Nikon 1 S2 hihetetlenül gyorsan – a D-SLR fényképezőgépeket is meghaladó sebességgel – és precízen állítja be az élességet a témára. A folyamatos AF használatával akár 20 kép/mp sebességgel is tökéletes képeket készíthet a gyors cselekményekről.

Egyszerűen tökéletes eredmények

Profi eredményeket érhet el, gond nélkül. A Nikon 1 S2 gyönyörű, részletgazdag képeket és hibátlan HD videókat készít – egyetlen gombnyomással.

Szeressen bele a fényképezőgépébe

Finom, makulátlan vonalak és merész kialakítás: a Nikon 1 S2 fényképezőgépet a kiváló dizájn és a könnyű kezelés jellemzi. A gép négyféle színben kapható, így megtalálhatja az ön stílusának leginkább megfelelőt.

Örökítsen meg minden pillanatot

Az Aktív kijelölés funkcióval kiválaszthatja a legfontosabb pillanatokat. Az Aktív kijelölés A legjobb pillanat rögzítése mód egy új funkciója: egyetlen másodperc alatt képes akár tíz darab nagy felbontású képet készíteni, amelyek közül ön választhatja ki, hogy melyiket kívánja menteni.

Videovarázs

Célozzon, kattintson, és alkosson varázslatos videókat. A videók rögzítésére is kiváló Nikon 1 S2 fényképezőgép remek minőségű akciófelvételeket készít, ráadásul a videó rögzítése közben teljes felbontású állóképeket is készíthet. A kreatív videó módok egyszerűvé teszik a mozifilmszerű hatások használatát.

Műalkotások könnyedén

A Kreatív paletta segítségével zseniális felvételeket készíthet. Ezzel az intuitív funkcióval művészi szűrőket alkalmazhat már a felvétel elkészítése előtt. Egyszerűen forgassa el a választógombot, és figyelje, ahogy az LCD-monitoron a szeme láttára varázslatosan megváltozik a kép.

Lenyűgöző képek: a nagy, 14,2 megapixeles CMOS-érzékelővel gyönyörű fényképeket és HD videókat készíthet, akár ISO 12 800 érzékenységig. A gyors, CX-formátumú képérzékelő nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki: még gyenge fényben is részletgazdag, kristálytiszta képek születhetnek.

EXPEED 4A rendszer: a Nikon két feldolgozóegységes képfeldolgozó rendszerével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az egyik feldolgozóegység biztosítja a gép lenyűgöző képminőségét, a másik feldolgozóegység pedig a gyors, megbízható működésért és a zökkenőmentes sorozatfelvételekért felel.

1 NIKKOR szettobjektív: a mellékelt 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoom objektívvel mindene megvan ahhoz, hogy azonnal gyönyörű felvételeket készíthessen. A karcsú és kényelmesen használható 1 NIKKOR objektív az alkalmi pillanatképektől a távoli mozgalmas témákon át a vonzó portrékig minden helyzetben ideális. Rendkívül könnyen hordozható és azonnal rendelkezésre áll: az objektív elforgatásával bekapcsolhatja, visszahúzásával pedig kikapcsolhatja a fényképezőgépet.

Továbbfejlesztett hibrid AF: a 73 fázisérzékelő AF-pontot tartalmazó automatikus élességállítási rendszerrel azonnal a témára fókuszálhat. A fázisérzékelő AF a D-SLR fényképezőgépekre jellemző technológia, amely gyorsan mozgó téma esetén is jól bírja a tempót. Ha gyengék a fényviszonyok vagy a téma a kép szélén van, akkor az intelligens hibrid rendszer azonnal átvált a kontrasztérzékelő AF használatára, így minden alkalommal remek eredmények születnek.

Töredék-másodpercnyi csodák: a Nikon 1 S2 gyorsabban készít nagy felbontású képeket az eseményekről, mint ahogy szemmel követni tudná azokat. A fényképezőgép tíz képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel történik a sorozatfelvétel.

Ön lehet a rendező: a Nikon 1 használatával rendkívül egyszerűen készíthet teljes HD (1080p) felbontású videókat. A rögzítés gomb megnyomásával azonnal megkezdheti a videofelvételt; még a gyorsan zajló eseményekről is zökkenőmentes felvételek készíthetők. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) még a legnagyobb zoom használatakor is stabil képet biztosít.¹

Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.

Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását a stop-motion animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es videók sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).

Könnyű kezelhetőség: a fényképezőgép kezelése rendkívül egyszerű, így ön mindig készen áll a pillanat megörökítésére. A 7,5 cm-es, kb. 460 000 képpontos, gyönyörű LCD-monitoron könnyedén megkomponálhatja és megtekintheti a felvételeket, az ésszerűen elhelyezett gombok, valamint az intuitív menü segítségével pedig könnyen elláthatja a képeket különféle effektusokkal. A kényelmesen használható F (funkció) gomb révén azonnal hozzáférhet az intuitív funkciómenühöz, ahol gond nélkül módosíthatja a felvételkészítési és visszajátszási beállításokat.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik. Hangulatos hatásokat vagy háttérzenét adhat a felvételekhez, valamint lehetősége van egyetlen izgalmas történetté összefűzni akár nyolc Mozgó pillanatképet – mindezt közvetlenül a fényképezőgép kezelőfelületén.

Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt egyszerűen javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen kimerevítheti a pillanatot, korrigálhatja a megvilágítást, illetve homályosíthatja a hátteret. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép fog készülni a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit, már azok elkészítése előtt. Varázsolja rendkívülivé az átlagost olyan szűrőkkel, mint például a Miniatűr hatás, a Játékkamera-hatás vagy a Kereszthívás. A Kreatív paletta segítségével sorban megtekintheti a kijelzőn, hogyan változik a kép a különböző szűrők használata esetén: amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.

Beépített vaku: a felnyíló vakuval megvilágíthatja a témát. A kisméretű vakuegység gyengén megvilágított környezetben automatikusan felnyílik.

Merész és minimalista: a csillogó, látványos színeknek, valamint az ellenállhatatlan dizájnnak köszönhetően a Nikon 1 S2 puszta birtoklása is öröm. A finoman ívelt felület és a minimalista kialakítás jóvoltából minden környezetbe gyönyörűen beilleszkedik. A váz négyféle színben kapható: jégfehér, matt fekete, rúzsvörös és napsugársárga. A mellékelt 1 NIKKOR szettobjektív tökéletesen illeszkedik a fényképezőgépváz színéhez.

Vezeték nélküli adapter: tegye izgalmasabbá közösségi hálózati jelenlétét, és tűnjön ki az okostelefonos fotók tömegéből a Nikon 1 által készített nagyszerű képek megosztásával! Felvételeit a külön megvásárolható Nikon WU-1a vezeték nélküli mobiladapter² segítségével közvetlenül intelligens eszközre továbbíthatja, ahonnan azokat azonnal megoszthatja.

Bővíthető rendszer: váltson nézőpontot a Nikon prémium minőségű 1 NIKKOR objektívcsaládjával. Távoli témák fényképezéséhez vigye magával az 1 NIKKOR VR 30–110 mm-es objektívet. Ha sokoldalú objektívre van szüksége, a kompakt és stílusos 1 NIKKOR VR 10–100 mm-es objektívet ragadja meg. Ha pedig szépen elmosódott hátterű portrékat készítene, használja az 1 NIKKOR 18,5 mm-es fix objektívet.

Szuperkarcsú és könnyű, CX-formátumú, 2,5x zoom objektív.
11-27,5 mm-es zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 30-74 mm)

Lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.
Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika

ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.
Behúzható objektív mechanizmus

Remek hordozhatóságot biztosít. A zoomgyűrű elforgatásával kapcsolhatja be a fényképezőgépet. A fényképezőgép kikapcsolásához egyszerűen húzza be az objektívet.
Stílusos külső kialakítás

A fémgyűrűk eleganciát kölcsönöznek, a keskenyedő kialakítás miatt az objektív kisméretű lehet.
Zökkenőmentes rekeszmechanika

Még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.
Motoros élességállítás

A vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.
Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.
Külön megvásárolható tartozékok

Felcsavarható objektív fényellenző (HN-N102), 40,5 mm-es felcsavarható szűrők és objektívtok (CL-N101).

Kisméretű és könnyű, 3,7x zoomos telefotó objektív.
30-110 mm zoomtartomány

(35 mm-es formátumban kifejezve: 81-297 mm).
Rázkódáscsökkentő rendszer

Rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé. Akár három lépésközzel hosszabb záridő alkalmazásával egyenértékű.
Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika

2 ED üvegelem biztosítja az éles felbontást.
Léptető (STM) motor

Rendkívül halk automatikus élességállítást tesz lehetővé, ami különösen videofelvétel esetén hasznos.
Behúzható objektív mechanizmus

Remek hordozhatóságot biztosít. Behúzza az objektívet, ha az nincs használatban.
Zökkenőmentes rekeszmechanika

Még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.
Motoros élességállítás

A vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.
Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.
Objektív fényellenző mellékelve.
Külön beszerezhető objektívtok (CL-N101).
Kapható színek

Ez az objektív fekete és fehér színben kapható. Egyes színvariációk meghatározott fényképezőgép + szett kombinációkban kaphatók.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
14 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 320x120 pixel 640x240 pixel
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm+30-110mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 S2 fényképezőgép kit (11-27.5mm+30-110mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.