Nikon 1 J4 fényképezőgép kit (10-30mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Áttekintés Legyen öné a pillanat a lélegzetelállítóan gyors Nikon 1 J4 fényképezőgéppel. Ez a gyors, könnyű, masszív kialakítású, hordozható rendszerkamera remek teljesítményt és Teljes leírás >

Termékleírás

Áttekintés

Legyen öné a pillanat a lélegzetelállítóan gyors Nikon 1 J4 fényképezőgéppel. Ez a gyors, könnyű, masszív kialakítású, hordozható rendszerkamera remek teljesítményt és egyszerű kezelést kínál.

A Nikon 1 J4 ötvözi az elismert technológiát, a kivételes sebességet és a könnyű kezelhetőséget, így használatával nem a véletlenen múlik a jó felvételek készítése. Akár gyermeke legelső lépéseit örökítené meg, akár egy verseny szoros befutójának izgalmas pillanatait, a Nikon világhírű EXPEED képfeldolgozó rendszere, valamint a 18,4 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyors automatikus élességállítási rendszer minden arckifejezést, kacsintást és tovatűnő pillanatot megragad. A rendkívül érzékeny érintőképernyőn mindent ujjmozdulatokkal végezhet, a beépített Wi-Fi funkció pedig útközben is egyszerűvé teszi a csatlakoztatást, a felvételek megosztását és az alkotást.

Remek képek

Bízza emlékeit egy arra érdemes fényképezőgépre. Nagyméretű, 18,4 megapixeles érzékelőjének, és a 160 és 12 800 között állítható ISO érzékenységnek köszönhetően gyönyörű fényképeket és videókat készíthet, még gyenge fényben is.
Hordozható Nikon 1 rendszer

Fényképezzen olyan gyorsan, ahogy pörögnek az események, és cseréljen objektívet könnyedén. A kisméretű, gyors és tökéletes formatervű, csúcsmodern Nikon 1 rendszerkamerákkal valóban mindent megörökíthet.
Pontos élességállítás

A 105 fázisérzékelő pont hihetetlenül gyors és precíz élességállítást tesz lehetővé, még mozgó téma esetén is. A folyamatos AF használatával akár 20 kép/mp sebességgel is készíthet képeket a gyors cselekményekről.
Érintőképernyős kezelés

Az élességállításhoz és a fényképezéshez elegendő megérintenie a rendkívül nagy érzékenységű érintőképernyőt. Koppintással kiválasztható az automatikus AF mező, kioldható a zár, illetve elérhetők a fényképezőgép legfontosabb beállításai.
Kapcsolat, megosztás, alkotás

A beépített Wi-Fi funkció révén könnyen csatlakozhat egy intelligens eszközhöz.¹ Tegye izgalmasabbá közösségi hálózati jelenlétét a Nikon 1 képeivel, vagy merüljön el a kreatív fotós alkalmazások világában.
Örökítsen meg minden pillanatot

Az Aktív kijelölés funkcióval kiválaszthatja a legfontosabb pillanatokat. Az Aktív kijelölés A legjobb pillanat rögzítése mód egy új funkciója: egyetlen másodperc alatt képes akár 20 darab nagy felbontású képet készíteni, amelyek közül ön választhatja ki, hogy melyikeket kívánja menteni.
Videovarázs

Akár teljes HD videókat, akár színes útinaplót szeretne forgatni, a Nikon 1 mindig készen áll a feladatra. A videók rögzítésére is kiváló fényképezőgép remek minőségű akciófelvételeket készít, egyedi kreatív módjai látványos filmes hatások elérését teszik lehetővé, ráadásul a videó rögzítése közben teljes felbontású állóképeket is készíthet.
Művészi szabadság

Az intuitív Kreatív paletta funkcióval kreatívan „megfűszerezheti” a képeit. Csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és máris stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat a fényképeire.

Remek képminőség: a nagy, 18,4 megapixeles CMOS-érzékelővel gyönyörű, részletgazdag képeket készíthet, akár ISO 12 800 érzékenység mellett. Gyors, CX-formátumú képérzékelője nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki: még gyenge fényben is részletgazdag, kristálytiszta képek születhetnek.

EXPEED 4A rendszer: a Nikon két feldolgozóegységes képfeldolgozó rendszerével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az egyik feldolgozóegység még jobb zajcsökkentést, rendkívüli élességet és gazdag színtónusokat garantál, a másik egység pedig a gyors és megbízható teljesítményért, valamint a zökkenőmentes sorozatfelvételekért felel.

1 NIKKOR kitobjektív: valóban az eseményekre fókuszálhat az 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM objektívvel. Az elektromotorral működtetett zoomnak köszönhetően gyorsan, simán, finom mozgással lehet zoomolni, így a távoli témáktól a szűk közelképekig minden könnyedén megörökíthető. Rendkívül könnyen hordozható és azonnal rendelkezésre áll: a fényképezőgép bekapcsolásának pillanatában kitolódik az objektív, kikapcsoláskor pedig automatikusan behúzódik.

Továbbfejlesztett hibrid AF: a 105 fázisérzékelő AF-pontot tartalmazó AF rendszerrel azonnal a témára állíthatja az élességet. A fázisérzékelő AF a digitális tükörreflexes fényképezőgépekre jellemző technológia, amely gyorsan mozgó téma esetén is jól bírja a tempót. Ha gyengék a fényviszonyok vagy a téma a kép szélén van, akkor az intelligens hibrid rendszer azonnal átvált a kontrasztérzékelő AF használatára, így minden alkalommal remek eredmények születnek.

Minden másodperc számít: a Nikon 1 J4 gyorsabban készít nagy felbontású képeket az eseményekről, mint ahogy szemmel követni tudná azokat. A fényképezőgép 20 képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel történik a sorozatfelvétel. Fedezze fel a másodperc törtrésze alatt lejátszódó csodákat!

Igazi filmes élmény: a Nikon 1 használatával rendkívül egyszerűen készíthet teljes HD (1080p) felbontású videókat. A videofelvétel gomb megnyomásakor azonnal kezdődik a rögzítés: még a gyorsan zajló eseményekről is zökkenőmentes felvételek készíthetők. A lassított mód segítségével pedig a legapróbb mozzanatokat is újra átélheti: ennél a módnál egy 120 kép/mp sebességgel rögzített, három másodperces HD videó 12 másodperc alatt kerül lejátszásra. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) még a legnagyobb zoom használatakor is stabil képet biztosít.²

Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.

Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását a stop-motion animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es videók sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).

Jól reagáló, érintésérzékeny kijelző: az elektrostatikus, 7,5 cm-es, 1 037 000 képpontos LCD-érintőképernyő használatával öröm kezelni a Nikon 1 J4 fényképezőgépet. Az Érintéses kioldás funkcióval gyorsan, egy koppintással készíthet képeket: az élességet az ön által megérintett területre állítja a gép. Az Érintéses élességállítás használatával fényképezés vagy haladó videó módban történő felvétel közben módosíthatja az élességet. Egyszerű ujjmozdulatokkal elérheti a fényképezőgép legfontosabb beállításait, valamint a szűrőket és az effektusokat is.

Beépített Wi-Fi: a Nikon 1 J4 Wi-Fi funkciójával könnyedén kapcsolódhat, megoszthatja felvételeit és alkothat. Kiváló minőségű képeit fényképezőgépéről közvetlenül átküldheti táblagépére vagy okostelefonjára azonnali megosztás céljából¹, de lehetősége van arra is, hogy a képeket intelligens eszközén tárolja, valamint akár kreatív fotós alkalmazásokat használhat.

Fényképezés távolról: a fényképezőgépet intelligens eszközhöz csatlakoztatva fényképezési lehetőségei is bővülnek. A csatlakoztatott intelligens eszköz segítségével távolról is kioldhatja a fényképezőgép zárját, így nagyszerű önarcképeket készíthet, és ön is szerepelhet a csoportképeken. Képeit tökéletesen megkomponálhatja, mert a felvételek előnézetét táblagépe nagyméretű képernyőjén is megtekintheti.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik.

Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt gyorsan és intuitívan javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen kimerevítheti a pillanatot, korrigálhatja a megvilágítást, illetve homályosíthatja a hátteret. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép fog készülni a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit, ujjmozdulatokkal vagy gombnyomással egyaránt. A Széles dinamikatartomány (HDR) segítségével több részletet jeleníthet meg a nagy kontrasztú felvételeken, vagy akár kreatív szűrőket – például Miniatűr hatást, Játékkamera-hatást vagy Kereszthívás hatást – is alkalmazhat az állóképekre már az elkészítésük előtt. Kedvenc felvételeit közvetlenül átküldheti egy intelligens eszközre, ahonnan azonnal megoszthatja őket.

Kreatív paletta: művészi, stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat már exponálás előtt. A Kreatív paletta különféle effektusainak váltásakor módosul a fényerő, a színtelítettség és a fehéregyensúly: önnek csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és a monitoron látható kép azonnal követi a módosítást. Amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.

Beépített vaku: a felnyíló vakuval jobban megvilágíthatja a témát. A kompakt vakuegység gyenge fényben automatikusan felnyílva biztosítja a szükséges megvilágítást, még a géptől akár 6 méter távolságra lévő témák esetén is.

Értelemszerű működtetés: a fényképezőgép kényelmesen elfér tenyerében, ráadásul ez könnyű érintőképernyős kezeléssel, tökéletesen elhelyezett gombokkal, valamint egyszerű menüstruktúrával párosul. A gépen könnyen beállítható a kettős vezérlési mód, ami lehetővé teszi, hogy a kezeléshez a gombokat és az érintőképernyőt egyaránt használhassa. A rendkívül nagy fényerejű, kb. 1 037 000 képpont felbontású monitoron bármilyen fényviszonyban jól láthatóan megkomponálhatók a felvételek. A kezelőfelületen való navigációt megkönnyítik a nagy ikonok.

Tökéletesen minimalista: kisméretű, strapabíró és remekül kézben tartható – a Nikon 1 J4 fényképezőgép elegáns és ellenállhatatlan. Precíz sarkaival és makulátlan éleivel még jobban kihangsúlyozza az alumíniumváz szépségét, amely modern fehér, csiszolt fekete, ezüst vagy narancssárga színben kapható.

Bővíthető rendszer: váltson nézőpontot a Nikon prémium minőségű 1 NIKKOR objektívcsaládjával. Távoli témák fényképezéséhez vigye magával az 1 NIKKOR VR 30–110 mm-es objektívet. Ha a nagy rugalmasság a fő szempont, a kompakt és stílusos 1 NIKKOR VR 10–100 mm-es objektívet ragadja meg. Ha pedig szépen elmosódott hátterű portrékat készítene, használja az 1 NIKKOR 18,5 mm-es fix objektívet.

1 Nikkor VR 10-30mm f/3.5-5.6 objektív:
Kisméretű és könnyű 3x zoom objektív
A 10-30 mm zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 27-81 mm)

Lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.
Rázkódáscsökkentő (VR) rendszer

Rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé. Akár három lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.
Léptető (STM) motor

Rendkívül halk automatikus élességállítást tesz lehetővé, ami különösen videofelvétel esetén hasznos.
Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika

Három aszferikus lencse biztosítja a nagy felbontást és a tökéletesebb kontrasztot.
Behúzható objektív mechanizmus

Remek hordozhatóságot biztosít. Behúzza az objektívet, ha az nincs használatban.
Zökkenőmentes rekeszmechanika

Még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.
Motoros élességállítás

A vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.
Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.
Külön megvásárolható tartozékok

Objektív fényellenző (HB-N101) és objektívtok (CL-N101).
Kapható színek

Ez az objektív fekete színben kapható. Egyes színvariációk meghatározott fényképezőgép + szett kombinációkban kaphatók.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
18 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 J4 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 J4 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.