Nikon 1 J4 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Legyen öné a pillanat a lélegzetelállítóan gyors Nikon 1 J4 fényképezőgéppel. Ez a gyors, könnyű, masszív kialakítású, hordozható rendszerkamera remek teljesítményt és egyszerű keze Teljes leírás >

Termékleírás

Legyen öné a pillanat a lélegzetelállítóan gyors Nikon 1 J4 fényképezőgéppel. Ez a gyors, könnyű, masszív kialakítású, hordozható rendszerkamera remek teljesítményt és egyszerű kezelést kínál.

A Nikon 1 J4 ötvözi az elismert technológiát, a kivételes sebességet és a könnyű kezelhetőséget, így használatával nem a véletlenen múlik a jó felvételek készítése. Akár gyermeke legelső lépéseit örökítené meg, akár egy verseny szoros befutójának izgalmas pillanatait, a Nikon világhírű EXPEED képfeldolgozó rendszere, valamint a 18,4 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyors automatikus élességállítási rendszer minden arckifejezést, kacsintást és tovatűnő pillanatot megragad. A rendkívül érzékeny érintőképernyőn mindent ujjmozdulatokkal végezhet, a beépített Wi-Fi funkció pedig útközben is egyszerűvé teszi a csatlakoztatást, a felvételek megosztását és az alkotást.

Remek képek

Bízza emlékeit egy arra érdemes fényképezőgépre. Nagyméretű, 18,4 megapixeles érzékelőjének, és a 160 és 12 800 között állítható ISO érzékenységnek köszönhetően gyönyörű fényképeket és videókat készíthet, még gyenge fényben is.
Hordozható Nikon 1 rendszer

Fényképezzen olyan gyorsan, ahogy pörögnek az események, és cseréljen objektívet könnyedén. A kisméretű, gyors és tökéletes formatervű, csúcsmodern Nikon 1 rendszerkamerákkal valóban mindent megörökíthet.
Pontos élességállítás

A 105 fázisérzékelő pont hihetetlenül gyors és precíz élességállítást tesz lehetővé, még mozgó téma esetén is. A folyamatos AF használatával akár 20 kép/mp sebességgel is készíthet képeket a gyors cselekményekről.
Érintőképernyős kezelés

Az élességállításhoz és a fényképezéshez elegendő megérintenie a rendkívül nagy érzékenységű érintőképernyőt. Koppintással kiválasztható az automatikus AF mező, kioldható a zár, illetve elérhetők a fényképezőgép legfontosabb beállításai.
Kapcsolat, megosztás, alkotás

A beépített Wi-Fi funkció révén könnyen csatlakozhat egy intelligens eszközhöz.¹ Tegye izgalmasabbá közösségi hálózati jelenlétét a Nikon 1 képeivel, vagy merüljön el a kreatív fotós alkalmazások világában.
Örökítsen meg minden pillanatot

Az Aktív kijelölés funkcióval kiválaszthatja a legfontosabb pillanatokat. Az Aktív kijelölés A legjobb pillanat rögzítése mód egy új funkciója: egyetlen másodperc alatt képes akár 20 darab nagy felbontású képet készíteni, amelyek közül ön választhatja ki, hogy melyikeket kívánja menteni.
Videovarázs

Akár teljes HD videókat, akár színes útinaplót szeretne forgatni, a Nikon 1 mindig készen áll a feladatra. A videók rögzítésére is kiváló fényképezőgép remek minőségű akciófelvételeket készít, egyedi kreatív módjai látványos filmes hatások elérését teszik lehetővé, ráadásul a videó rögzítése közben teljes felbontású állóképeket is készíthet.
Művészi szabadság

Az intuitív Kreatív paletta funkcióval kreatívan „megfűszerezheti” a képeit. Csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és máris stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat a fényképeire.

Remek képminőség: a nagy, 18,4 megapixeles CMOS-érzékelővel gyönyörű, részletgazdag képeket készíthet, akár ISO 12 800 érzékenység mellett. Gyors, CX-formátumú képérzékelője nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki: még gyenge fényben is részletgazdag, kristálytiszta képek születhetnek.

EXPEED 4A rendszer: a Nikon két feldolgozóegységes képfeldolgozó rendszerével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az egyik feldolgozóegység még jobb zajcsökkentést, rendkívüli élességet és gazdag színtónusokat garantál, a másik egység pedig a gyors és megbízható teljesítményért, valamint a zökkenőmentes sorozatfelvételekért felel.

1 NIKKOR kitobjektív: valóban az eseményekre fókuszálhat az 1 NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM objektívvel. Az elektromotorral működtetett zoomnak köszönhetően gyorsan, simán, finom mozgással lehet zoomolni, így a távoli témáktól a szűk közelképekig minden könnyedén megörökíthető. Rendkívül könnyen hordozható és azonnal rendelkezésre áll: a fényképezőgép bekapcsolásának pillanatában kitolódik az objektív, kikapcsoláskor pedig automatikusan behúzódik.

Továbbfejlesztett hibrid AF: a 105 fázisérzékelő AF-pontot tartalmazó AF rendszerrel azonnal a témára állíthatja az élességet. A fázisérzékelő AF a digitális tükörreflexes fényképezőgépekre jellemző technológia, amely gyorsan mozgó téma esetén is jól bírja a tempót. Ha gyengék a fényviszonyok vagy a téma a kép szélén van, akkor az intelligens hibrid rendszer azonnal átvált a kontrasztérzékelő AF használatára, így minden alkalommal remek eredmények születnek.

Minden másodperc számít: a Nikon 1 J4 gyorsabban készít nagy felbontású képeket az eseményekről, mint ahogy szemmel követni tudná azokat. A fényképezőgép 20 képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel történik a sorozatfelvétel. Fedezze fel a másodperc törtrésze alatt lejátszódó csodákat!

Igazi filmes élmény: a Nikon 1 használatával rendkívül egyszerűen készíthet teljes HD (1080p) felbontású videókat. A videofelvétel gomb megnyomásakor azonnal kezdődik a rögzítés: még a gyorsan zajló eseményekről is zökkenőmentes felvételek készíthetők. A lassított mód segítségével pedig a legapróbb mozzanatokat is újra átélheti: ennél a módnál egy 120 kép/mp sebességgel rögzített, három másodperces HD videó 12 másodperc alatt kerül lejátszásra. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) még a legnagyobb zoom használatakor is stabil képet biztosít.²

Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.

Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását a stop-motion animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es videók sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).

Jól reagáló, érintésérzékeny kijelző: az elektrostatikus, 7,5 cm-es, 1 037 000 képpontos LCD-érintőképernyő használatával öröm kezelni a Nikon 1 J4 fényképezőgépet. Az Érintéses kioldás funkcióval gyorsan, egy koppintással készíthet képeket: az élességet az ön által megérintett területre állítja a gép. Az Érintéses élességállítás használatával fényképezés vagy haladó videó módban történő felvétel közben módosíthatja az élességet. Egyszerű ujjmozdulatokkal elérheti a fényképezőgép legfontosabb beállításait, valamint a szűrőket és az effektusokat is.

Beépített Wi-Fi: a Nikon 1 J4 Wi-Fi funkciójával könnyedén kapcsolódhat, megoszthatja felvételeit és alkothat. Kiváló minőségű képeit fényképezőgépéről közvetlenül átküldheti táblagépére vagy okostelefonjára azonnali megosztás céljából¹, de lehetősége van arra is, hogy a képeket intelligens eszközén tárolja, valamint akár kreatív fotós alkalmazásokat használhat.

Fényképezés távolról: a fényképezőgépet intelligens eszközhöz csatlakoztatva fényképezési lehetőségei is bővülnek. A csatlakoztatott intelligens eszköz segítségével távolról is kioldhatja a fényképezőgép zárját, így nagyszerű önarcképeket készíthet, és ön is szerepelhet a csoportképeken. Képeit tökéletesen megkomponálhatja, mert a felvételek előnézetét táblagépe nagyméretű képernyőjén is megtekintheti.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik.

Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt gyorsan és intuitívan javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen kimerevítheti a pillanatot, korrigálhatja a megvilágítást, illetve homályosíthatja a hátteret. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép fog készülni a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit, ujjmozdulatokkal vagy gombnyomással egyaránt. A Széles dinamikatartomány (HDR) segítségével több részletet jeleníthet meg a nagy kontrasztú felvételeken, vagy akár kreatív szűrőket – például Miniatűr hatást, Játékkamera-hatást vagy Kereszthívás hatást – is alkalmazhat az állóképekre már az elkészítésük előtt. Kedvenc felvételeit közvetlenül átküldheti egy intelligens eszközre, ahonnan azonnal megoszthatja őket.

Kreatív paletta: művészi, stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat már exponálás előtt. A Kreatív paletta különféle effektusainak váltásakor módosul a fényerő, a színtelítettség és a fehéregyensúly: önnek csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és a monitoron látható kép azonnal követi a módosítást. Amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.

Beépített vaku: a felnyíló vakuval jobban megvilágíthatja a témát. A kompakt vakuegység gyenge fényben automatikusan felnyílva biztosítja a szükséges megvilágítást, még a géptől akár 6 méter távolságra lévő témák esetén is.

Értelemszerű működtetés: a fényképezőgép kényelmesen elfér tenyerében, ráadásul ez könnyű érintőképernyős kezeléssel, tökéletesen elhelyezett gombokkal, valamint egyszerű menüstruktúrával párosul. A gépen könnyen beállítható a kettős vezérlési mód, ami lehetővé teszi, hogy a kezeléshez a gombokat és az érintőképernyőt egyaránt használhassa. A rendkívül nagy fényerejű, kb. 1 037 000 képpont felbontású monitoron bármilyen fényviszonyban jól láthatóan megkomponálhatók a felvételek. A kezelőfelületen való navigációt megkönnyítik a nagy ikonok.

Tökéletesen minimalista: kisméretű, strapabíró és remekül kézben tartható – a Nikon 1 J4 fényképezőgép elegáns és ellenállhatatlan. Precíz sarkaival és makulátlan éleivel még jobban kihangsúlyozza az alumíniumváz szépségét, amely modern fehér, csiszolt fekete, ezüst vagy narancssárga színben kapható.

Bővíthető rendszer: váltson nézőpontot a Nikon prémium minőségű 1 NIKKOR objektívcsaládjával. Távoli témák fényképezéséhez vigye magával az 1 NIKKOR VR 30–110 mm-es objektívet. Ha a nagy rugalmasság a fő szempont, a kompakt és stílusos 1 NIKKOR VR 10–100 mm-es objektívet ragadja meg. Ha pedig szépen elmosódott hátterű portrékat készítene, használja az 1 NIKKOR 18,5 mm-es fix objektívet.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
18 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
microSD microSDHC microSDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 J4 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 J4 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.