Nikon 1 J3 fényképezőgép kit (10-30mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ne csak szemtanúja legyen az eseményeknek – irányítsa azokat a rendkívül gyors Nikon 1 cserélhető objektíves rendszerű fényképezőgéppel. Ennek a gyönyörű fényképek és videók rög Teljes leírás >

Termékleírás

Ne csak szemtanúja legyen az eseményeknek – irányítsa azokat a rendkívül gyors Nikon 1 cserélhető objektíves rendszerű fényképezőgéppel.

Ennek a gyönyörű fényképek és videók rögzítésére képes fényképezőgépnek a gyorsasága teljes szabadságot ad az ön kreativitásának. Az elegáns Nikon 1 J3 elődeinél kisebb méretű és gyorsabb, második generációs technológiái pedig biztosítják, hogy többé egyetlen pillanatról sem marad le. Az olyan különleges funkciók, mint a mozgó pillanatkép vagy a legjobb pillanat rögzítése révén egyedi, részletes felvételeken örökítheti meg családja aktív életét.

A pazar alumínium külső nemcsak a szemet gyönyörködteti, tapintása is kellemes. Ennek a gépnek a legerősebb oldala azonban a teljesítménye. A kivételes gyorsaságú automatikus élességállítási rendszer, a beépített vaku és a módválasztó tárcsán keresztüli közvetlen hozzáférés a Nikon 1 egyedi funkcióihoz pofonegyszerűvé teszik a minőségi fényképek és videók készítését.

Ellenállhatatlan külső: ennek a minden eddiginél kisebb és könnyebb, rendkívül kompakt, cserélhető objektíves rendszerű fényképezőgépnek a kialakítása nem csupán tetszetőssé, de jól kézben tarthatóvá is teszi a gépet. Ez a modell ezüst, vörös, ezüst, fehér, fekete és bézs színekben kapható.
Teljes gőzzel előre: a szupergyors CMOS AF érzékelő minden eddiginél gyorsabban és pontosabban állítja be az élességet. A 14,2 megapixeles felbontással és a nagy ISO-értékkel (160–6400) részletgazdag képeket készíthet gyenge fényben is.
EXPEED 3A: a Nikon kettős képfeldolgozó rendszerrel felszerelt, következő generációs motorja lenyűgözően gyors adatfeldolgozásra képes, így minden helyzetben páratlan teljesítményt tud nyújtani.
Továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszer: különösen gyors automatikus élességállítással segíti elő a makulátlan fényképek készítését minden alkalommal, még gyenge fényben is. A rendszer a témától függően automatikusan vált a fázisérzékelő AF és a kontrasztérzékelő AF között.
15 kép/mp sebességű sorozatfelvétel automatikus élességállítással: a hihetetlen sebességű sorozatfelvétel automatikus élességállítással lehetővé teszi, hogy adaptív AF esetén akár 15 kép/másodperc*, rögzített AF esetén pedig akár 60 kép/másodperc** sebességgel készítsen teljes felbontású állóképeket.
A legjobb pillanat rögzítése: mindig kiválaszthatja a legjobb felvételt. Az intelligens képválasztó funkció akár 20 nagy felbontású képet készít, és kiválasztja közülük az öt legjobbat. A lassú nézet funkció legfeljebb 20 képből álló sorozatfelvételt készít, és lassított felvételként megjeleníti azokat az LCD-képernyőn, így ön kiválaszthatja a megőrizni kívánt pillanatot.
Mozgó pillanatkép: az állóképek egy kattintással életre kelnek. A fényképezőgép egy egyszerűen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóként kezdődik, és egy kimerevített képkockával végződik. Az új e-VR (elektronikus rázkódáscsökkentés) funkció a képek elmosódásának korrigálásával teszi fényképeit még élesebbé.
Élő képmódosítás: a kép készítés előtti javításának gyors és egyszerű módja. A beállítások ösztönös módosításával kimerevítheti az mozgalmas pillanatokat, beállíthatja a megvilágítást vagy épp elmoshatja a hátteret – az eredményt pedig azonnal, a kép elkészítése előtt ellenőrizheti az LCD-monitoron.
Kreatív mód: segítségével felvételkészítés előtt szűrőket és effektusokat adhat fényképeihez, illetve a teljes vezérelhetőség érdekében hozzáfér a PSAM fényképezési módokhoz. Képei hangulatát felerősítheti a lágy szűrővel, átfogó tájképeket készíthet az egyszerű panoráma funkcióval, az éjszakai portré módban pedig egy mindig tökéletesen megvilágított világot fényképezhet.
Videovarázs: mindkét fronton a maximumot kapja – teljes HD felbontású videó rögzítése közben készíthet teljes felbontású (3:2 képarányú) fényképeket. A fejlett videó módban zökkenőmentes átmenetet tapasztalhat az automatikus élességállítás közben, a rögzített hang pedig kristálytiszta. A PSAM vezérlőkkel szabályozhatja a záridőt és a rekeszt. Sőt, még lassított videofelvételt is készíthet.
Automatikusan felnyíló beépített vaku: a helyes megvilágítás egyszerű módja. A beépített kompakt vakuegység automatikusan felnyílva biztosítja a kívánatos megvilágítást, még a géptől akár 6 méter távolságra lévő témák esetén is.
WU-1b vezeték nélküli mobiladapter: csak csatlakoztassa a fényképezőgépéhez, és képeit közvetlenül az okostelefonjára vagy a táblagépére küldheti.† A megörökített pillanatokat egyszerűen megoszthatja családjával és ismerőseivel, feltöltheti azokat közösségi hálózatokra, a képek előnézetét pedig nagyobb képernyőn tekintheti meg. Az adapter segítségével intelligens eszközéről távvezérelheti a fényképezőgépet.
Nagy fényerejű, 921 000 képpontos, 7,5 cm-es LCD-monitor: a nagy felbontású képernyő széles megtekintési szögű és védőüveggel rendelkezik, így beltérben és kültéren egyaránt láthatja fényképei és videói valamennyi részletét.
Értelemszerű működés: a könnyen elérhető módválasztó tárcsának köszönhetően gyorsan választhat a fényképezési módok közül, a jó fényerejű LCD-monitoron megjelenő egyszerűsített, nagyobb ikonokból álló menü pedig egyszerűbb kezelést tesz lehetővé.
Bővíthető rendszer: rengeteg módja van annak, hogy kihozza a maximumot Nikon 1 cserélhető objektíves rendszerű fényképezőgépéből. Próbálja ki az új 1 NIKKOR VR 6.7–13mm f/3.5–5.6 rendkívül nagy látószögű objektívet vagy az 1 NIKKOR VR 10–100mm f/4–5.6 általános zoom objektívet; kényelmesen, mégis szilárdan tarthatja fényképezőgépét a GR-N2100 markolattal, míg a kompakt, stílusos WP-N2 vízálló tokban akár víz alatti felvételeket is készíthet.
Nikon 1 Short Movie Creator: automatikusan készít rövid filmeket az ön állóképeinek és videóinak felhasználásával. A szoftver hihetetlenül egyszerűen használható, és számos előre megadott vizuális stílusbeállítást tartalmaz. Nemsokára rövid (legfeljebb 30 perces), címmel, stáblistával és zenével ellátott mesterműveket fog alkotni.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
14.2 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 J3 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 J3 fényképezőgép kit (10-30mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.