Nikon 1 J2 fényképezőgép kit (10-30mm és 30-110mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az élet akkor a legjobb, amikor átéli a pillanatokat. Mit szólna egy olyan fényképezőgéphez, amely elég gyors, elég intelligens és elég kreatív ahhoz, hogy megörökítse életének szórak Teljes leírás >

Termékleírás

Az élet akkor a legjobb, amikor átéli a pillanatokat. Mit szólna egy olyan fényképezőgéphez, amely elég gyors, elég intelligens és elég kreatív ahhoz, hogy megörökítse életének szórakoztató történéseit, miközben soha nem marad le semmiről?A gyors gondolkodásra és még gyorsabb cselekvésre tervezett Nikon 1 J2 cserélhető objektíves fényképezőgép biztosítja, hogy ön egy kattintással az események előtt járhasson. Ez a remekül hordozható, egyszerűen használható fényképezőgép mindennel fel van szerelve, ami a remek fényképek és videók készítéséhez szükséges.A nagy fényerejű LCD-monitor kristálytiszta fényképezést és visszajátszást biztosít. A gép funkciói – például az innovatív mozgó pillanatkép és az egyszerűen használható kreatív mód – révén könnyedén lépést tart önnel saját világának megörökítése közben.
Hordozható Nikon 1-rendszer: kisméretű váz és kompakt objektívek, többféle színben. Úgy építettük fel, hogy minden eddiginél gyorsabban, egyszerűbben és élvezetesebben örökíthesse meg az Önt körülvevő világot.
Szupergyors CMOS AF érzékelő: minden eddiginél gyorsabban és pontosabban állít élességet.
Nagy sebességű sorozatfelvétel: teljes felbontású képek rögzítése akár 60 kép/mp sebességgel*¹.
Fényképezési módok: egészen újszerű módon készíthet képeket a mozgó pillanatkép és az intelligens képválasztó segítségével. Alakítsa képeit saját stílusára az egyszerűen használható kreatív móddal.
Értelemszerű működés: jól átlátható menük, nagy fényerejű LCD-monitor, egyszerűen kezelhető módválasztó tárcsa és beépített vaku.
Szupergyors CMOS AF képérzékelő: biztosítja a lélegzetelállító fényképekhez és videókhoz szükséges teljesítményt. A rendszerméret, a sebesség, a fényérzékenység, a felbontás és a mélységélesség ideális egyensúlyát kínálja. Részletgazdag, 10,1 megapixeles képeket készíthet vele még gyorsan mozgó témákról is, bármilyen fényben.
Nagy teljesítményű EXPEED 3 képfeldolgozó: úgy terveztük, hogy minden helyzetben páratlan sebességre és teljesítményre legyen képes. Két nagy teljesítményű motorja lenyűgöző, másodpercenként 600 megapixel sebességgel dolgozza fel a képeket. Hatékony zajcsökkentésre képes, és lehetővé teszi a fényképezőgép korszakalkotó fényképezési módjainak használatát.
Továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszer: olyan gyorsan állít élességet, hogy ön késedelem nélkül rögzítheti a pillanatokat. Azonnal vált a fázisérzékelő AF (fényes vagy mozgó témához) és a kontrasztérzékelő AF (álló vagy gyengén megvilágított témához) között.
Gyors és pontos sorozatfelvétel: a fényképezőgép automatikus élességállítási rendszerének kihasználásával teljes felbontású képeket még gyorsan mozgó témáról is, akár 10 kép/másodperc sebességgel*². Vagy pedig állítsa az élességet egyetlen pontra, és használja ki a fényképezőgép lenyűgöző feldolgozási sebességét; így teljes felbontású képeket készíthet legfeljebb 60 kép/mp sebességgel*¹.
Mozgó pillanatkép: állóképei egy kattintással életre kelnek. A fényképezőgép feldolgozási sebességét kihasználva egyszerre rögzít egy lassított videofelvételt és egy állóképet. Az exponálást követően a gép a két felvételt automatikusan egyesíti, így egy „élő képet” hoz létre, amely teljesen újszerű módon örökíti meg a pillanatot.
Intelligens képválasztó: mindig megtalálja a legjobb felvételt. Egymás után akár 20 nagy felbontású képet készít a zár kioldása előtt és után, majd menti a „legjobb” ötöt, amelyek közül ön választhatja ki a végső képet. A fényképezőgép olyan jellemzők alapján választja ki a legjobb képeket, mint az arckifejezés, a kompozíció, illetve a képélesség.
Kreatív mód: a kreatív mód segítségével felvételkészítés előtt szűrőket és effektusokat adhat fényképeihez, illetve a teljes vezérelhetőség érdekében hozzáfér a PSAM fényképezési módokhoz. Erősítse fel a képek hangulatát a lágy szűrővel, rögzítsen átfogó tájképeket az egyszerű panoráma funkcióval, vagy használja ki, hogy éjszakai portré módban a világ mindig tökéletesen van megvilágítva.
Fejlett videofelvétel: teljes felbontású*³ állóképeket rögzíthet filmezés közben – a felvétel megszakítása nélkül –, a drámai hatás kedvéért pedig extra-lassított videót is rögzíthet. Teljes HD felbontású videók rögzíthetők, a fázisérzékelő automatikus élességállítási rendszer egyszerűvé teszi az akciójelentek megörökítését.
Kifinomult fényképezőgép-tervezés: a részletekre való tökéletes odafigyelés igazi stílussal ruházza fel ezt a fényképezőgépet. Több színben kapható, amelyek kiegészítik a minimalista dizájnt; egyes modellek csiszolt fémes és textúrás befejezést kaptak.
Nagy fényerejű, 921 000 képpontos, 7,5 cm-es LCD-monitor. A nagy felbontású képernyő széles megtekintési szöggel és védőüveggel rendelkezik, így beltérben és kültéren egyaránt láthatja fényképei és videói valamennyi részletét.
Értelemszerű működés: jól átlátható menük, a lehető legkevesebb gomb, beépített vaku és a fényképezési módokhoz hozzáférést biztosító, egyszerűen használható módválasztó tárcsa. Amikor nem akar elveszni a részletekben, használjon automatikus módot, amelyben az automatikus program választó kiválasztja az adott helyzethez legjobban illő beállításokat.
Beépített vaku: gondoskodik az esetleg szükséges plusz fényről. Praktikus beltéri fényképezésnél, illetve a képek lágyításához ellenfényes téma esetén. A fényképezőgéppel együtt tervezett egység tökéletesen exponált képek készítését teszi lehetővé.
Bővíthető rendszer: az 1 NIKKOR cserélhető objektívek családja gyakorlatilag minden helyzetre megoldást kínál, minden tagja videofelvételre optimalizált, és kis mérete révén remekül hordozható.
F-bajonett adapter: a fényképezőgép 1-bajonettjéhez csatlakoztatható, segítségével NIKKOR SLR objektívet is használhat. Különböző objektívekkel remekül kísérletezhet a különféle fényképezési megoldásokkal, AF-S és AF-I NIKKOR objektívek használata esetén pedig a Nikon 1 nagyszerű automatikus élességállítási rendszere*⁴ is rendelkezésére áll.
Nikon 1 Short Movie Creator: automatikusan rövid filmeket készít az ön állóképeinek és videóinak felhasználásával. A rendkívül egyszerűen használható szoftver megőrzi a felhasznált képek és videó-képkockák minőségét. A videók legfeljebb 30 perc hosszúak lehetnek, és különféle stílusok közül választhat.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
10.6 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 320x120 pixel 640x220 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 J2 fényképezőgép kit (10-30mm és 30-110mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 J2 fényképezőgép kit (10-30mm és 30-110mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.