Nikon 1 AW1 fényképezőgép kit (11-27.5mm


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az élet megismételhetetlen pillanatokból áll. Olyan fényképezőgépre van szüksége, amely tartani tudja a tempót. A vízálló, ütésálló és fagyálló, elképesztően gyors Nikon 1 AW1 mi Teljes leírás >

Termékleírás

Az élet megismételhetetlen pillanatokból áll. Olyan fényképezőgépre van szüksége, amely tartani tudja a tempót.
A vízálló, ütésálló és fagyálló, elképesztően gyors Nikon 1 AW1 minden körülmények között teljesít. Akár sípályán, akár jachtkiránduláson, akár szafaritúrán fényképez vele, ez a rendszer-fényképezőgép megfelelően védve van a balesetek és a természet viszontagságai ellen. A kifinomult, minimalista tervezésnek köszönhetően pedig még egy divatos városi eseményen sem tűnik majd vele idegennek.
Ez az erős és elegáns rendszer-fényképezőgép a fantasztikus kalandok és a mindennapi történések megörökítésekor egyaránt biztosítja, hogy ön ne maradjon le a megőrizni kívánt pillanatokról.

Főbb jellemzők:
Kalandbiztos: Vízálló (15 méterig)*, ütésálló (legfeljebb 2 méteres magasságból leejtve)**, fagyálló (-10°C-os hőmérsékletig) és porálló*** – ez a fényképezőgép teljes védettségben várja a stílusos kalandozást.

Erős és ellenállhatatlan: Ez a fényképezőgép a robusztus funkcionalitás és a minimalista design lenyűgöző elegyét kínálja: éppen olyan divatos a városban, mint a sípályán.

1 NIKKOR AW objektívek: A két vízálló és ütésálló objektív szárazföldön és a víz alatt egyaránt sokoldalú, precíz és stílusos kiegészítői a gépnek, bárhová is vigye őket.

Fényképezzen az élet sebességével: Készítsen teljes felbontású képeket még gyorsan mozgó témáról is akár 15 kép/másodperc sebességgel, vagy állítson élességet egyetlen pontra és érjen el 60 kép/mp sebességet.****

Továbbfejlesztett minőség: Bízza emlékeit egy arra érdemes fényképezőgépre. A nagy teljesítményű, CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is elsőrangú képeket készít.

Precíz felvételkészítés: A Nikon 1 továbbfejlesztett hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszere olyan gyorsan állít élességet, hogy ön késedelem nélkül rögzítheti a történéseket. Rögzítsen pontos élességű fényképeket és videókat minden alkalommal – még gyenge fényben is.

Kiemelkedő képminőség: A CX-formátumú CMOS-érzékelő 14,2 megapixeles felbontást kínál, az ISO érzékenységtartomány pedig a 6400-as értékig terjed, ami gyenge fényben is remek részletgazdagságot biztosít.

Mozgatásos vezérlés: A könnyű fényképezés új dimenzióját teremti meg, még kesztyűben is. Csak tartsa lenyomva a Mozgatásos vezérlés gombot, majd a beállítások módosításához vagy a készített felvételek megtekintéséhez döntse meg a fényképezőgépet.

Kövesse nyomon kalandjait: a GPS- és GLONASS-támogatás jóvoltából pontos helyadatokat rögzíthet a képek EXIF-adataiban.

Azonnali megosztás: képeit közvetlenül okostelefonjára vagy táblagépére***** küldheti a WU-1b vezeték nélküli mobiladapterrel. Kalandjait egyszerűen megoszthatja, illetve nagy képernyőn ellenőrizheti képeit.

Videovarázs: hozza ki a legjobbat a két világból – készítsen teljes felbontású (3:2 képarányú) fényképeket, miközben teljes HD felbontású videót rögzít. Csak nyomja meg a kioldógombot a fénykép elkészítéséhez; a művelet nincs hatással a videofelvételre.

Merre jár éppen? Kövesse nyomon tengerszint feletti magasságát vagy víz alatti mélységét a kettős magasságmérő/mélységmérő használatával. Az elektronikus iránytűvel ellenőrizheti pozícióját, a virtuális horizont funkció pedig abban segít, hogy ne legyenek dőlt vonalak a képeken.

Haladó videó mód: válassza a haladó videó módot, amelyben gond nélkül módosíthatja a kézi expozíciós beállításokat, felvétel előtt vagy közben egyaránt beállíthatja a záridőt és a rekeszt. Ha kisebb képméretet választ, akkor pedig drámai hatást érhet el a rendkívüli lassítással.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból, keltse életre állóképeit egy kattintással! A fényképezőgép egy könnyen megosztható „élő képet” rögzít, amelynek során a pillanatot úgy ragadja meg, hogy az egy lassított videóval kezdődik, és egy nagy felbontású fényképpel végződik.

EXPEED 3A: a Nikon kettős képfeldolgozó rendszerrel felszerelt, következő generációs motorja lenyűgözően gyors adatfeldolgozásra képes, így minden helyzetben páratlan teljesítményt tud nyújtani. Könnyedén megbirkózik a fényképezőgép processzorigényes műveleteivel, például a gyors sorozatfelvétellel vagy a fényképek és videók egyidejű rögzítésével..

A legjobb pillanat rögzítése: mindig kiválaszthatja a legjobb felvételt. A Lassú nézet funkció legfeljebb 20 képből álló sorozatfelvételt készít, és lassított felvételként megjeleníti azokat az LCD-képernyőn, így ön kiválaszthatja a megőrizni kívánt pillanatot. Az Intelligens képválasztó funkció akár 20 nagy felbontású képet készít, és felajánlja közülük az öt legjobbat.

Élő képmódosítás: a kép készítés előtti javításának gyors és egyszerű módja. A beállítások ösztönös módosításával kimerevítheti az mozgalmas pillanatokat, beállíthatja a megvilágítást vagy épp elmoshatja a hátteret – a módosítások eredményét pedig azonnal ellenőrizheti az LCD-monitoron.

Kreatív mód: segítségével felvételkészítés előtt szűrőket és effektusokat adhat fényképeihez, illetve a teljes vezérelhetőség érdekében hozzáfér a PSAM fényképezési módokhoz. Ha a víz alatti fotózás művészetét szeretné kipróbálni, használja a vadonatúj víz alatti beállításokat, amelyekkel természetes szépségükben adhatja vissza az óceán, tó vagy medence felszíne alatt látható színeket.

Egyszerű kültéri fényképezés: a kezelőgombok egymástól távolabb vannak elhelyezve, így kesztyűt viselve is könnyedén működtetheti a fényképezőgépet. A csúszásmentes markolat biztos fogást kínál, a Kinti kijelzés mód használatakor pedig a fényképezőgép menüi tisztábbak és könnyebben olvashatók lesznek, amikor erős napfényben vagy zavaros víz alatti környezetben fényképez.

Stílusosan odakint is: a rozsdamentes acélból készült elülső panel stílusos megjelenést kölcsönöz a gépnek. A fényképezőgép kritikus pontjait védő gumitömítés, valamint az objektív rögzítése körüli O-gyűrű a víztől és a portól óvja a fényképezőgépet. Az akkufedél és az USB/HDMI-csatlakozófedél dupla zárja csökkenti a véletlen kinyitás esélyét.

Vízálló felnyíló vaku: a 15 m mélységig vízálló, kisméretű beépített vaku a közeli témák, például korallok, részleteinek megvilágítására használható. Szárazföldön a vaku hatótávolsága legfeljebb 6 m.

Bővíthető rendszer: változatosságra vágyik? Számtalan módon fejlesztheti tovább Nikon 1 rendszerét. A két új vízálló és ütésálló 1 NIKKOR AW objektív éppen olyan elegáns megjelenésű és robusztus, akár maga a fényképezőgép. Még további lehetőségeket rejt az a tény, hogy az összes 1 NIKKOR objektív kompatibilis a Nikon 1 AW1 fényképezőgéppel, ezenfelül NIKKOR DSLR objektívet is használhat az FT1 bajonett adapter közbeiktatásával.

Vízálló tartozékok: a strapabíró, vízálló szíjak segítségével Nikon 1 AW1 fényképezőgépe biztonságban és mindig a keze ügyében tartható. A levehető fényképezőgép-markolat biztos fogást kínál még extrém környezetben való fényképezés esetén is. A szilikontok pedig megóvja a fényképezőgép széleit a karcolásoktól, így újszerű állapotban őrzi meg azt.

Gyártó
Nikon
Típus
Kompakt
Felbontás
14.2 Megapixel
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 320x120 pixel 640x240 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Nikon 1 AW1 fényképezőgép kit (11-27.5mm objektívvel) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Nikon 1 AW1 fényképezőgép kit (11-27.5mm objektívvel) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.