Fujifilm FinePix XP80 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..Fényképezzen bármilyen időjárásnál és ossza meg képeit a FinePix XP80 kamerával A 16,4 megapixeles vízálló, ütésálló, fagy és porálló kompakt kamera vezeték nélküli kapcsolatt Teljes leírás >

Termékleírás

..Fényképezzen bármilyen időjárásnál és ossza meg képeit a FinePix XP80 kamerával

A 16,4 megapixeles vízálló, ütésálló, fagy és porálló kompakt kamera vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, így könnyedén megoszthatja okostelefonjával vagy tabletjével képeit, ráadásul számos nagy teljesítményű fényképezési funkciót kínál.

.Páratlanul ellenálló négy különböző hatással szemben

Ideális snowboard, sí, hegyi kerékpározás és egyéb szabadtéri szabadidős tevékenységekhez, a FinePix XP80 megfelel az IP68 szabványoknak *. Ez azt jelenti, hogy 50ft / 15 méterig vízálló, ellenáll ha akár 5.8ft / 1.75m ** magasból leejti, alacsony 14 F/-10 C hőmérsékleten is működőképes és megakadályozza a por vagy homok bejutását. További védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen az akkumulátor / memóriakártya kettős retesz foglalata megakadályozva a véletlen nyitást, és hüvelykujj támasztó is rendelkezésre áll a kamera biztos tartásához.

.LCD tükröződésgátló bevonattal

Mivel a FinePix XP80 világos, napfényes, valamint zord időjárási körülmények között is használható, a hátsó LCD tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, így a jelenet mindig jól látható, akár tengerparton akár havas körülmények között készít képeket. Az LCD monitor automatikus fényerő beállító funkcióval is rendelkezik a környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodva.

.Távirányítású fényképezés és azonnali kép és videómegosztás

A FinePix XP80 vezeték nélküli funkciókat kínál távirányítással készített fényképekhez. Csak töltse le és telepítse a Fujifilm Camera Remote applikációt, majd nyomja meg a Wi-Fi gombot a fényképezőgépen így a felhasználók a legtöbb vezeték nélküli LAN kommunikációt elvégezhetik a kamerával, nemcsak távolról készítve egy másik eszközről fotókat, de fókuszálhatnak is a kompozíciók finomhangolásához vagy videofelvételt is rögzíthetnek.

A távolról készített felvételeken kívül, az XP80 vezeték nélküli funkcióival a felhasználók a kiválasztott képeket vagy filmeket *** is átküldhetik okostelefonra, tabletre *4, vagy számítógépre.

.Akciókamera mód

Az XP80 kamerával nemcsak állóképeket készíthet szabadtéri tevékenységeiről, mert számos filmfelvételi funkcióval is kínál, mint az új akciókamera mód. Ez a mód az opcionális akciókamera optikával érhető el, amely az XP80 objektívet fix 18mm * 5 módba kapcsolja, így nem kell kezét használnia a fotózáshoz, a kamerát testére vagy sportfelszerelésre rögzítheti az akció fényképezéséhez. Akciókamera módban a hátsó LCD automatikusan kikapcsol, hosszabb felvételi időt kínálva.

A többi hagyományos videofelvételhez, az XP80 Full HD filmfelvétel (1920 x 1080) módot kínál, jelenet felismerési funkcióval rendelkezik az optimális beállítások biztosításához, speciális szűrőinek segítségével pedig szemet gyönyörködtető hatást érhet el. Szélzaj – mely gyakran okoz problémát szabadtéri filmfelvétel készítésénél - minimálisra csökken a szél szűrő beállításnak köszönhetően . A filmkészítés a külön videó gombnak köszönhetően igazán egyszerű, ráadásul számos beépített Movie Trimming funkció is elérhető, mint a filmszerkesztés a nem kívánt részek eltávolításához, vagy a Movie Join amely egy file-ba egyesíti a különböző videókat.

.Magas minőségű, bemozdulás-mentes képek

Az XP80 5x optikai zoom objektívet kínál, amely magában foglalja a 28 mm-es *5 nagylátószögű beállítást tájképek vagy egyéb látványos képek készítéséhez. Az optikai zoom tartomány 10x értékre növelhető a Fujifilm intelligens digitális zoom technológiájának segítségével, a fényképezőgép optikai képstabilizátor funkciója pedig biztosítja, hogy a fényképezőgép bemozdulása minimálisra csökkenjen.

.16.4MP szenzor nagy teljesítményt kínál

Az XP80 1/2.3-inch-es 16,4 megapixeles CMOS-érzékelővel büszkélkedhet, és lenyűgöző eredményeket mutat különböző felvételi körülmények között. A nagy teljesítményű processzorral párosulva, a kamera gyors teljesítményt kínál, a képek rögzítése akár 10 képkocka másodpercenként teljes felbontásban, és hihetetlen akár 60 képkocka másodpercenként, csökkentett felbontásban (2MP). Ha a felhasználók szeretnék kihasználni a nagysebességű módok előnyét, gyorsan és egyszerűen megtehetik a kamera hátulján lévő sorozatfelvétel gombnak köszönhetően. Ráadás az időeltolásos funkció, amely a felhasználó által meghatározott időközönként automatikusan exponál.

A Jelenet felismerési mód számos fényképészeti kifejezést tesz lehetővé, gyorsan felismeri a jelenet típusát, optimalizálja az élességet, az expozíciót és a záridőt a lehető legjobb eredményt eléréséhez. Víz alatti, és víz alatti makró funkció is rendelkezésre áll, kiemelve az XP80 megbízhatóságát.

A 11 továbbfejlesztett szűrő (lásd az alábbi listát) további kreativitást tesz lehetővé, míg a multi-frame (foto-montázs) feldolgozással két vagy több expozíciót rögzít egy magas dinamikai tartományú (HDR) képen, megmutatva mind az árnyékok mind a csúcsfények részleteit. A 360 -os mozgó panoráma funkcióval egy gombnyomással kiváló panoráma felvételek készíthetők.

.Az XP80 speciális szűrő funkciói a következők:

- Hangsúlyos szín - kihangsúlyozza a kontrasztot és a színtelítettséget
- Játékkamera - árnyékos kereteket készít, mintha egy játékkamerával fényképezne
- Miniatűr - felső és alsó elmosódást imitál a miniatűr hatásért
- Színválasztó - egyetlen színt kiválasztva és megőrizve (választható piros, narancs, sárga, zöld, kék vagy bíbor), míg a kép többi része fekete-fehér
- Kontrasztlágyítás - növeli a fényerőt és csökkenti a kontrasztot, a tónusok lágyításáért
- Lágy fókusz - elmossa a kép éleit a lágyabb hatás eléréséhez
- Csillagszűrő - fényes csillagokkal veszi körül a csillogó tárgyakat
- Dinamikai tónus - fantázia effektet készít
- Halszem - halszem-hatást kelt
- Csúcsfénylágyítás - sötétített tónus
- Skeccs szerű vonalazott képek

.A FinePix XP80 legfontosabb jellemzői:

- 10 méteres mélységig vízálló, ütésálló 1,5 m-ig, fagyálló -10 C, és porálló
- 1/2.3 inch-es, 16,4 megapixeles BSI CMOS érzékelővel
- 5x-ös optikai zoom 28 mm-es nagylátószögű beállítás
- Vezeték nélküli kapcsolat az azonnali kép és videó megosztáshoz
- Full HD filmfelvétel
- Akció kamera üzemmód
- Optikai képstabilizátor
- 11 speciális szűrő
- Magas dinamikai tartomány (HDR) rögzítés
- 360 -os Mozgó Panoráma

.Megjegyzések

- * Víz és porálló védelmi előírások, IEC (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság) megkötései alapján
- ** Mérési eljárás MIL-810F szabvány Method5 16,5-Shock a "MIL Standard", a szabvány meghatározza a tartósságot, az amerikai hadsereg által elvégezve, az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által.
- *** Néhány film fájlt nem lehet lejátszani az okostelefonokon és nem lehet lementeni a "FUJIFILM Camera Remote" . iOS változatával. Kérjük, próbálja olyan video módban melynek mérete kisebb, mint HD (1280 x 720).
- *4 Android ™ okostelefonok és a tabletek, iPhone / iPad
- *5 35 mm-es formátumban kifejezve

Gyártó
FujiFilm
Típus
Kompakt
Felbontás
16.4 Megapixel
Optikai zoom
5 x
Kijelző méret
2.7 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Fujifilm FinePix XP80 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fujifilm FinePix XP80 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.