Fujifilm FinePix X30 fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.A Fujifilm megjelentette prémium kompakt fényképezőgépét, melynek tökéletes funkcionalitása kiváló megjelenéssel párosul, megnövelt akkumulátor üzemidővel és páratlan képminőségge Teljes leírás >

Termékleírás

.A Fujifilm megjelentette prémium kompakt fényképezőgépét, melynek tökéletes funkcionalitása kiváló megjelenéssel párosul, megnövelt akkumulátor üzemidővel és páratlan képminőséggel.

A FUJIFILM Vállalat (Elnök: Shigehiro Nakajima) büszkén jelenti be az új FUJIFILM X30 prémium kompakt digitális fényképezőgépet. A harmadik generációs X30 a FUJIFILM X20 kameráját követi, mely innovatív keresővel és új funkciókkal rendelkezik.

Az X30 egy újonnan kifejlesztett valós idejű képkeresővel – mely kategóriájában a legnagyobb, leggyorsabb és legnagyobb - egy nagy, 2/3-hüvelykes X-TransTM CMOS II érzékelővel (*2) (12 megapixel nincs optikai aluláteresztő szűrő), EXR Processzor II képfeldolgozó motorral és az új "Classic Chrome” film szimulációs móddal rendelkezik. További kiegészítés az új kontrol-gyűrű extra tárcsákkal és funkció gombbal, a dönthető 3,0 hüvelykes 920K képpontos prémium minőségű LCD monitor. Az akkumulátor teljesítménye is javult, az X30 kamerával egy feltöltéssel akár 470 képet (*3) is elkészíthet mely az előző modellekhez képest körülbelül 1,8x nagyobb kapacitást jelent. Két színben lesz kapható: fekete és ezüst...Főbb jellemzők

.Valós idejű képkereső

0.65x nagyítással, és mindösszesen csak 0.005mp. kijelző késleltetéssel, az X30 kategóriájában a legnagyobb és leggyorsabb képkereső. Az új 2.36M képpontos organikus EL elektronikus képkeresőjének és az újonnan kialakított speciális lencsének köszönhetően, tiszta, nagy felbontású élőképet kínál, ráadásul a képkereső fényerejének környezeti fényviszonyoknak megfelelő automatikus vezérlésével annak láthatóságát is továbbfejlesztették. Az képkijelzőn beállítható „előkép” effect "funkció, a felvételi körülmények, illetve a természetes, szabad szemmel látható közeli felvételek visszaadására használható, míg a szem érzékelő automatikusan bekapcsolja a látható információkat, ha a fényképezőgépet függőlegesen tartjuk; ami nem volt lehetséges az előző modell optikai keresőjével.

.Manuális zoom és vezérlő gyűrű, két tárcsa, hat funkció gomb és dönthető LCD

Az új kontrol gyűrű mögött elhelyezkedő kézi zoom vezérlő lehetővé teszi az azonnali váltást a rekesz beállítás és a zársebesség között, mialatt finomhangolást végez. Az ISO érzékenység, film szimuláció, a fehéregyensúly és a sorozatfelvétel beállítható a vezérlő gyűrű gombbal. A felső lemezen elhelyezkedő két tárcsa és a kameratest hátoldalán elhelyezett hat funkciógomb gyors hozzáférést biztosít a rendszeresen használt funkciók eléréséhez, míg a 3,0 hüvelykes 920K képpontos prémium minőségű LCD-monitor dönthető, így minden szögből élvezet képet készíteni.

A kamera felső és alsó része egy könnyű, de erős magnéziumötvözetetből készült. Fém maratott alumínium gyűrűt használtak a lencséhez, míg a nagy, 3 dimenziós gumi markolat jól illeszkedik a kézbe, megkönnyítve a kamera működését.

.Hosszú élettartamú akkumulátor

Az NP-95 akkumulátor kapacitása körülbelül 1,8x nagyobb, mint a korábbi modelleké. Párosítva rendszer optimalizálásának köszönhető alacsony energia fogyasztással az X30 kamerával akár 470 képet is készíthet egy feltöltéssel. A mellékelt mikro USB kábel használatával a kamera bármikor és bárhol feltölthető, akkumulátor töltő nélkül is.

.X-Trans™ CMOS II szenzor

Az X30 egy 2/3-inches X-TransTM CMOS II érzékelővel rendelkezik, egyedi, véletlen pixel tömb elhelyezkedéssel a moiré és a hamis színek kiküszöböléséhez. Mivel nincs szükség optikai aluláteresztő szűrőre - ami miatt csökkent a képminőség – a lencsén keresztül érkező fény egyenesen a képérzékelőre kerül, kiváló felbontást és alacsony képzajt eredményezve.

A Fujifilm híres képminősége a fényképészeti filmek fejlesztésének köszönhető, segíti a lágy bőrtónus, a ragyogó kék ég és a fák gazdag zöld színeinek reprodukálását, tökéletesen visszaadva a jelenetet. Az X30 kamera egy egyedülálló " lencse modulációs optimalizáló " képfeldolgozó technológiával rendelkezik, amely maximalizálja a lencse teljesítményét és korrigálja az olyan optikai hatásokat, mint a diffrakció.

.A világ leggyorsabb a 0.06mp nagy sebességű AF.

A fázisérzékelő AF-al rendelkező X-Trans CMOS II érzékelő és az EXR Processor II képfeldolgozó motor kombinációjának köszönhetően: az X30 egy nagy teljesítményű kamera, nagy felbontással és alacsony zajszinttel. A fázis-érzékelő rendszer mindössze 0.06mp alatt fókuszál, de a fényképezőgép képes a jelenetnek megfelelően automatikusan kontraszt AF-ra váltani, garantálva minden jelenet tökéletes rögzítését. Indítási idő 0,5 mp., záridő késleltetés 0,01 mp., a felvételi intervallum 0,3 mp. így a felhasználók soha nem maradnak le egyetlen fényképről sem. Nagy sebességű sorozatfelvétel akár 12fps (18 képkocka folyamatosan JPEG forgatás) sebességgel is lehetséges teljes felbontásban.

.Nagy pontosságú F2.0-2.8 28mm -112mm 4x manuálisan állítható zoom objektív

A Fujifilm az X30 kamera kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a részletekre a preciziós lencsék tervezésénél. 11 lencsetagból áll kilenc csoportban, köztük három aszférikus és két ED lencsetag. Az eredmény egy ultra-tiszta nagylátószögű objektív, maximális rekeszérték f /2.0 míg a teleobjektív maximális rekeszértéke f/2.8. A FUJINON szabadalmaztatott HT-EBC bevonatát alkalmazták mely hatékonyan ellenőrzi a becsillanást és a szellemképet.

Az 4x manuális zoom objektív lehetővé teszi a gyors, precíz irányítást. A fém lencsehordó és a belső struktúra finom zoomolást tesz lehetővé, Szuper Makró üzemmódban pedig akár 1 cm távolságból is lenyűgöző közeli felvételeket készíthet. Az X30 egyedülálló képstabilizátor mechanizmusa kompenzálja a fényképezőgép rázkódását akár 3,0 állásban, és hatásos a fényképezőgép bemozdulásakor előforduló elmosódások csökkentésére.

Az X30 hétkéses lencséje lehetővé teszi, lágy "bokeh" hatású képek készítését, melynél a tárgy élesen kiemelkedik az elmosott háttérből.

.Film szimulációs és művészi effektjeivel tökéletes színes fényképek készítéséhez

A Fujifilm az elmúlt 80 évben kimagasló képminőséget ért el fényképészeti filmjeinek fejlesztésével, hogy reprodukálja a meleg bőrtónust, a ragyogó kék eget és a fák gazdag zöldjét, ahogyan a fotósok látták a jelenetet. Az X30 egy új, "CLASSIC Chrome film szimulációs funkcióval rendelkezik, amely tompa tónusokat és mély színeket biztosít. A felhasználók tíz különböző mód közül választhatnak , amelyek a hagyományos Fujifilm foto filmeket idézik. Ezek közé tartoznak a színes fordítós filmek megjelenítései (Velvia / Provia / Astia / CLASSIC króm), a professzionális színes negatív filmek (PRO Neg.Std / PRO Neg.Hi), és a fekete-fehér szűrők (monokróm, Ye, R és G szűrő) illetve a szépia.

.Az új Classic Chrome

Továbbfejlesztett szűrő funkcióik is leérhetők az X30 kamerával; a felhasználók nyolc különböző művészi hatásból választhatnak:

Játék kamera:Árnyékos keretet készít, mintha játékkamerán fényképezett volna.
Miniatűr:Felső és alsó elmosódást imitál a dioráma vagy miniatűr hatás eléréséhez
Hangsúlyos szín:Kihangsúlyozza a kontrasztot és a színtelítettséget
Kontrasztlágyítás:Sötétíti a teljes képet, és felerősíti a csúcsfényeket.
Csúcsfénykiemelés:Egyenletesen sötét tónust készít néhány kiemelt csúcsfényű területen.
Dinamikai tónus:Fantázia effektet készít dinamikusan modulált tónus visszaadással
Lágy fókusz:Elmossa a kép széleit a lágyabb hatás eléréséhez
Színválasztó:Egyetlen színt kiválasztva és megőrizve, míg a kép többi része fekete-fehér

Egy különálló többszörös expozíció funkció áll a felhasználók szolgálatára, hogy egyetlen fotóban összekapcsolhassanak két különböző képet, mely tökéletes csoportképekből hiányzó emberek hozzáadásához.

A fényképezőgép képaránya kiválasztható 4: 3, 3: 2, 16: 9, és 1: 1 (négyzet), a különböző fényképezési stílusokhoz. A kamera rendelkezik egy speciális SR AUTO móddal, amely felismeri az arcokat és minden jelenet típust a portréktól a tájképig, míg mozgás közben automatikusan optimalizálja a fókuszt, az expozíciót, az ISO és az egyéb beállításokat. Az időzített felvételkészítés Time Lapse fotózáshoz egy másodperc és 24 óra időközben érhető el, egészen 999 képkockáig.

.Full HD Video

- 60fps Full HD filmeket is készíthet az X30 kamerával. 50fps, 30fps, 25fps és 24fps keret is választható.
- Film szimulációs mód, beleértve az új "Classic Chrome módot és a fehéregyensúly részletes beállítása is lehetséges.
- Kézi expozíció is beállítható videofelvétel közben. Rekesz, záridő és az ISO érzékenység is állítható, a filmek és az expozíciók a felhasználó igényeinek megfelelően rögzíthetők.
- Nagy sebességű, nagy pontosságú fókuszálás az Intelligent Hybrid AF aktiválásával, ami a jelenetnek megfelelően váltogat a fázisérzékelő AF és a kontraszt AF között, még videofelvétel közben is. Manuális fókusz is rendelkezésre áll.
- Hatféle jelenet felismerési funkció használható, vagy automata módban hagyva a kamerát, gyönyörű felvételeket készíthet.
- A nagy átviteli sebességű 36Mbps tiszta felvételeket készít mozgó jelenetről.

.Továbbfejlesztett vezeték nélküli funkciók

- Ingyenes FUJIFILM Camera Remote alkalmazás és vezeték nélküli kommunikáció funkcióval a felhasználók távolról is készíthetnek képeket okostelefonokról és tabletekről.
- A vezeték nélküli funkció a FUJIFILM Camera Remote applikáción keresztül tartalmazza aTouch AF, állóképek és videók exponálását, a záridőt, a rekeszértéket, expozíció-kompenzációt, ISO érzékenységet, film szimulációs módokat, fehéregyensúlyt, makrót, időzítőt és vakut.
- Azonnali képküldés és a képek földrajzi címkézése az okostelefonok és a tabletek használatával.
- Wi-Fi átvitel segítségével vezeték nélküli biztonsági másolatot készíthet a számítógépre.

.Prémium kiegészítők

- ÚJ Bőrtok LC-X30 - valódi bőrből.
- Napellenző és Védő szűrő LHF-X20 - egy magas áteresztő képességű szűrő, Super EBC többrétegű bevonat technológiával. Fekete vagy ezüstszínben kapható a váz színéhez igazodva.
- Napellenző LH-X10 - Adapter gyűrű és napellenző készlet, az 52 mm átmérőjű szűrő használatához. Tetején klasszikus rés.
- Vakupapucs - háromféle FUJIFILM külső vaku, amely képes a nagy pontosságú TTL automatikus vakuvezérlésre: EF-20 és EF-X20 20-as kulcsszámmal, az EF-42 pedig 42-es kulcsszámmal
- Külső sztereó mikrofon MIC-ST1 - valódi hanghatással, mely illik a kiváló minőségű képekhez és Full HD videókhoz
- Távkioldó RR-90

Gyártó
FujiFilm
Típus
Kompakt
Felbontás
12 Megapixel
Optikai zoom
4 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Fujifilm FinePix X30 fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fujifilm FinePix X30 fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.