FujiFilm Instax Mini Hello Kitty digitális


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A FujiFilm Instax mini Hello Kitty Kompakt digitális fényképezőgép minden lány kedvenc Hello Kitty figurájával dobja fel az azonnali fényképkészítést. A készlet limitált kiegészítőket Teljes leírás >

Termékleírás

A FujiFilm Instax mini Hello Kitty Kompakt digitális fényképezőgép minden lány kedvenc Hello Kitty figurájával dobja fel az azonnali fényképkészítést. A készlet limitált kiegészítőket is tartalmaz, mint a matricák, vállpánt és a speciális, keretes filmet. Automatikusan igazítja a fényerőt, és a szelfi készítése is egyszerűbb a tükörnek köszönhetően. A cserélhető filmre egyből kinyomtathatod az elkészült nagyszerű minőségű képet, ami körülbelül egy bankkártya méretű kép lesz.

Gyártó
FujiFilm
Típus
Kompakt

Az olcsó.hu FujiFilm Instax Mini Hello Kitty digitális fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FujiFilm Instax Mini Hello Kitty digitális fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.