Canon PowerShot G7 X fényképezőgép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..A profik zsebkamerája A PowerShot G7 X fényképezőgépet azoknak terveztük, akik megkérdőjelezhetetlen képminőségre és irányíthatóságra vágynak egy zsebre tehető készüléktől. A k Teljes leírás >

Termékleírás

..A profik zsebkamerája

A PowerShot G7 X fényképezőgépet azoknak terveztük, akik megkérdőjelezhetetlen képminőségre és irányíthatóságra vágynak egy zsebre tehető készüléktől. A kifinomult fémváztól kezdve a végeredmény lenyűgöző minőségéig minden a Canon prémium G-sorozatú DNA minőséget mutatja.

..Kivételes teljesítmény bármilyen fényviszonyok között

Rögzíts képeket szépen elmosódott háttérrel és rendkívüli részletgazdagsággal a nagy fényerejű f/1,8-2,8 zoomobjektívvel és az 1,0 típusú érzékelővel. Tökéletes felvételek gyenge megvilágításnál is a HS System és a DIGIC 6 funkcióval.

..Objektív

A nagy fényerejű, f/1,8-2,8 objektívvel a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is részletgazdag képeket készíthetsz. A 4,2-szeres optikai zoom (24–100 mm-es) ideális mind a nagy látószögű fényképezéshez, mind pedig arra, hogy közel kerülj a témához. Készíts bámulatos portréfotókat egyedi szögből és elmosódott háttérrel, nagy rekesznyílás használatával, teljes zoommal.

..Gyönyörű háttér-homályosítás

A „Bokeh” (háttér-homályosítás) kifejezés egy japán szóból ered, és a képek fókuszálatlan részeinek minőségére utal. A PowerShot G7 X kilenc lamellás blendekialakítást használ az egyenletes háttér-homályosításhoz és a gyakorlatilag kör alakú fókuszálatlan kiemelésekhez. Örökíts meg erős csúcsfényes jeleneteket gyönyörű, 18 sugaras napkitörés effektussal.

..Érzékelő

Rögzíts szépen elmosódott hátterű képeket és kiváló felvételeket kevés fény mellett is. Az 1,0 típusú CMOS-érzékelő hatékony teljesítményt nyújt gyenge megvilágítás mellett is, anélkül, hogy ez befolyásolná a fényképezőgép kis méretét. Közel háromszor nagyobb fényérzékeny területet használ, mint az 1/1,7 típusú érzékelők, így nagyobb fényérzékenységet, kevesebb zajt (különösen nagy ISO-érzékenység esetén) és nagyobb dinamikatartományt biztosít. A kisebb mélységélesség nagyobb kreatív rugalmasságot nyújt, így profi minőségű, elmosódott hátterű képeket hozhatsz létre.

..HS System

Akár éjjel, akár nappal készítetted a fényképeket, ugyanúgy fognak kinézni, ahogy az emlékeidben élnek. A Canon HS System funkciója – DIGIC 6 képfeldolgozással és nagyméretű 1,0 típusú, 20,2 megapixeles CMOS-érzékelővel – kiváló képminőséget nyújt, még rossz fényviszonyok között is. Így vaku vagy állvány használata nélkül is megragadhatod a pillanat valódi hangulatát.

..Minden alkalommal éles eredmények

Az Intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően nem kell amiatt aggódnod, hogy a fényképezőgép bemozdul, és elrontja az eredményt. A fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, így éles és részletgazdag fényképeket és videofilmeket rögzíthetsz vele teljes zoommal vagy gyenge megvilágításnál is. Ráadásul a videók lenyűgözően stabilak lesznek az 5 tengelyes videokép-stabilizátornak köszönhetően.

..Örökítsd meg a pillanatot

Gyorsan változó körülmények esetén a PowerShot G7 X lehetővé teszi a gyors munkát, 6,5 képet rögzít másodpercenként a különleges pillanat megörökítése érdekében. Ezzel a sebességgel ráadásul akár 692 képkocka is rögzíthető.

Gyártó
Canon
Típus
Kompakt
Felbontás
20.2 Megapixel
Optikai zoom
4 x
Kijelző méret
3 "
Video felbontás
1280x720 pixel 1920x1080 pixel 640x480 pixel
Memóriakártya típusa
SD SDHC SDXC

Az olcsó.hu Canon PowerShot G7 X fényképezőgép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon PowerShot G7 X fényképezőgép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.