oneConcept MD-410 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A ONEconcept MD -410 egy közepes világ ügyes AM / FM autórádió , fantasztikus ár-érték arány , amely szakosodott foglalkozó mobil audio alkatrészeket. Ebben az értelemben , az autórádió Teljes leírás >

Termékleírás

A ONEconcept MD -410 egy közepes világ ügyes AM / FM autórádió , fantasztikus ár-érték arány , amely szakosodott foglalkozó mobil audio alkatrészeket.

Ebben az értelemben , az autórádió elülső beépített USB és SD bemenet, valamint egy ugyanilyen fej elsüllyedt AUX bemenet , amely összekapcsolja a ONEconcept MD -410 hordozható audio eszközök , például MP3-lejátszó , USB pendrive és SD kártyákat kínál. Használata MP3 gyűjtemény gyorsan és hatékonyan a kényelmes működtetés távirányítóval.

A funkcionális megközelítés ONEconcept MD -410 nem csak hozza a jelentős árelőnyt , de növekedett ugyanakkor - köszönhetően a mulasztás kopás hajlamos mechanikus részek - az élet a készülék .

Hogy teljes legyen a smart vonás készlet a készülék egy FM / AM rádióvevő , amely megszervezte az adó spektrum 36 előre beállított állomás .

A művelet az autórádió nagyon egyszerű és biztonságos közlekedés köszönhetően rendezett és felszerelése a jól látható LCD kijelző a kezét.

Kérjük, vegye figyelembe , hogy a készülék nem rendelkezik a CD-lejátszó.
Flo jellemzők:

teljesen digitális autórádió FM / AM tuner 18 előre programozott állomás
MOSFET erősítő 4 x 40 W kimeneti teljesítmény
USB és SD interfész - Zenelejátszás USB flash drive , MP3 lejátszók, és SD -memóriakártya
AUX - csatlakozó külső audio források, például MP3- és CD-lejátszó
Kényelmes működtetés távirányítóval és a szelep

Műszaki paraméterek :

Kapcsolatok: 1 x USB port, 1 x SD / MMC memóriakártya interfész , 1 x 3,5 mm-es jack AUX bemenet , 2 x sztereo RCA kimenet , 1 x antenna csatlakozó
Lejátszható formátumok : MP3
Automatikus és kézi tuner
hatékony MP3 mappanavigáció
2 -sávos equalizer
Equalizer beállítások: Classic, Pop , Rock
állítható egyensúly
állítható fader
ismétlés
Keverés
néma
idő kijelzés
LCD kijelző kék háttérvilágítással

Kükdemény Tartalma:

1 x készülék
1 x szerelő keret
1 x távirányító
1 x Szerelési anyagok
német nyelvű leírással ( más nyelveken : angol)

Termék Merétei :

könnyebb DIN ISO szabvány
Súly: kb 496G

Gyártó
OneConcept
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Levehető alőlap
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu oneConcept MD-410 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy oneConcept MD-410 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.