oneConcept MD-400 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A oneConcept MD 400 RDS berendezés egy autórádió, amely különféle formátumok lejátszását és sokféle csatlakozási lehetőséget kínál. Erre a célra szolgál az elöl beépített USB p Teljes leírás >

TermékleírásA oneConcept MD 400 RDS berendezés egy autórádió, amely különféle formátumok lejátszását és sokféle csatlakozási lehetőséget kínál.

Erre a célra szolgál az elöl beépített USB port és microSD nyílás, amelyekkel közvetlenül játszhatunk le MP3 fájlokat USB meghajtóról és SD memóriakártyáról. Az elöl található AUX bemenet egy kábel segítségével köti az audioberendezéseket, például mobiltelefonokat, MP3 lejátszókat vagy laptopokat az autórádióhoz. A beépített FM rádión akár 18 állomást is tárolhatunk, és RDS támogatással rendelkezik, így hasznos információkat mutat nekünk például a programokról, köztük az előadó nevét, szám címét, album nevét, zenei stílust, de akár híreket is közöl velünk.

A funkcionális hozzáférés a oneConcept MD 400 RDS berendezéshez nem csak a kedvező árat hozza magával, hanem egyúttal megnöveli a termék élettartamát is – annak köszönhetően, hogy kihagyták a kopásra hajlamos mechanikai alkatrészeket. Másik különlegessége a rendkívül kicsi szerelési mélység, ami mindössze 9,5 cm. Jelentős előny a szűk autórádió rekesszel rendelkező járművek esetében.

A rádió kezelése az átlátható vezérlőpanelnek és a könnyen olvasható, fehéren alulvilágított LCD kijelzőnek köszönhetően kimondottan egyszerű és biztonságos a közlekedés szempontjából. A gombok alulvilágítása kék.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a termék nem CD/DVD lejátszóval.
Fö jellemzök:

FM rádió, 18 állomás tárolható, támogatja az RDS-t
USB port és microSD nyílás zenelejátszásra USB meghajtóról, MP3 lejátszóról és memóriakártyáról
AUX bemenet külső audioberendezések, például MP3 lejátszók, mobiltelefonok és laptopok közvetlen csatlakoztatására
Átlátható vezérlőpanel LCD kijelzővel, óra mutatása készenléti üzemmódban
Antenna automatikus beállítása elektronikus antennák esetében
Kis szerelési mélység: 9,5 cm

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x microSD memóriakártya olvasó, 1 x 3,5 mm jack csatlakozós AUX bemenet, 1 x sztereó cinch vonalas kimenet, 1 x antenna csatlakozó
Támogatott fájlformátumok: MP3
Támogatott RDS szolgáltatások: PTY, EON, CT, TP, AF
Teljesítmény: 4 x 7 W RMS
Ellenállás: 4 - 8 Ohm
ID3 tagek mutatása
Lejátszás/szünet
Ismétlés funkció
Véletlenszerű lejátszás
LCD kijelző fehér LED világítással
Távirányító áramellátása: 1 x CR2025 elem (küldemény része)
Áramellátás: DC 12 V

Kükdemény tartalma:

1 x termék
1 x távirányító
Használati útmutató

Termék méretei:

Egyszerű DIN ISO standard
Szerelési mélység: 9,5 cm
Tömeg: kb. 412 g


Gyártó
OneConcept
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
RDS tuner Távirányító Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu oneConcept MD-400 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy oneConcept MD-400 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.