Vieta VC-HA3000BT autorádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Vieta VC-HA3000BT egy funkciókban gazdag autórádió klasszikus dizájnnal, mely a hagyományos rádiók funkcióit kapcsolja össze, mint FM/AM vétel az aktuálisan legjobb technikával bíró RDS Teljes leírás >

Termékleírás

A Vieta VC-HA3000BT egy funkciókban gazdag autórádió klasszikus dizájnnal, mely a hagyományos rádiók funkcióit kapcsolja össze, mint FM/AM vétel az aktuálisan legjobb technikával bíró RDS funkcióval.
Ezért van android applikáció által kezelhető bluetooth felület az előlapján beépített mikrofonnal, mely egyrészt zenelejátszásra szolgál, másrészt a headset részét képezi.
Elülső USB és SD nyílásain keresztül MP3 számokat képes lejátszani memória adahordozókról, SD kártyákról, MP3 lejátszókról és USB kulcsokról. Minden egyéb készülék (mint CD lejátszó, notebook, tablet) jack AUX bemenetén keresztül csatlakoztatható hozzá.
Az autórádió rendezett dizájn-ja egy szupervilágos LCD kijelzőből és kéken megvilágított gombokból áll össze, így az autórádió nemcsak látványos kiegészítő, de könnyű kezelést is kínál.
A lekapcsolható kezelő rész és a hangbeállítás valamint a lejátszás széleskörű lehetőségei az autórádió funkcióinak előnyeit egészítik ki.
Fö jellemzök:

Android kompatibilis autorádió bluetooth felülettel vezetéknélküli zenelejátszásra
Headset-ként is szolgál a beépített mikrofonnak köszönhetően
FM/AM-tuner
MP3 támogatott USB és SD/MMC nyílások zenelejátszásra USB kulcsokról, CD lejátszókról és számítógépekről
AUX bemenet külső audio források csatlakoztatására USB kulcsokról, MP3 lejátszókról és SD kártyákról
Lekapcsolható kezelőegység a szállításra való tokkal együtt

Müszaki paraméterek:

Portok: 1 x USB nyílás, 1 x nyílás SD/SDHC/MMC memóriakártyákra, 1 x 3,5mm jack AUX bemenet, 1 x stereo cinch vezetékes kimenet, 1 x ISO csatlakozás, 1 x antenna csatlakozás, 1 x csatlakozás bluetooth antennához
Támogatott adatformátumok: MP3, WMA
Bluetooth protokollok: A2DP
Beépített mikrofon
Output: 4x50W
Automata állomás elmentés
Véletlen lejátszás
Ismételt lejátszás
RDS-funkció
PTY-funkció
Mute (hang kikapcsolása)
Ekvalizer üzemmódok: Rock, Pop, Classic, Techno, Jazz, Vocal, User
Szabályozható basszusok, magashangok, balansz, csillapodás
iX-BASS Booster funkció
Mono/stereo vétel
ID3-tag-ek megjelenítése
Idő megjelenítése
Szupervilágos, fehér LCD kijelző
Kék LED alulvilágítás
Távirányító tápellátása: 1 x CR2025 elem (a csomagban)

Gyártó
Vieta
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Vieta VC-HA3000BT autorádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vieta VC-HA3000BT autorádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.