Trevi SCD 5715 BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Trevi SCD 5715 BT, autórádió, bluetooth, USB, SD, AUX, FM/AM, RDS Megbízható autórádió MP3 USB és SD porttal valamint elülső AUX bemenettel a hordozható audio berendezések számára tová Teljes leírás >

TermékleírásTrevi SCD 5715 BT, autórádió, bluetooth, USB, SD, AUX, FM/AM, RDS
Megbízható autórádió MP3 USB és SD porttal valamint elülső AUX bemenettel a hordozható audio berendezések számára továbbá FM/AM rádió vevővel 30 előválogatott állomással.Bluetooth és integrált mikrofon hangos lehallgatásként való használatra. Kábel szettel és szerelési eszközökkel együtt.
A Trevi SCD 5715 BT egy kedvező árú autórádió, mely mobil audio komponensekkel való együttműködésre szakosodott. Ennek érdekében a Trevi SCD 5715 BT autórádió USB és SD portokkal felszerelt MP3 számok közvetlen lejátszásáért hordozható audio készülékekről, mint MP3 lejátszók, USB kulcsok és SD kártyák.Megjegyzést érdemel mindenekelőtt bluetooth felülete, mely zenét sugároz okostelefonokkal, notebook-okkal vagy tabletekkel való összepárosítás után, valamint handsfree használata is lehetséges. Beépített mikrofonjának köszönhetően nem szükséges egyéb beszerzés.Az intelligens funkciók csomagja egy FM/AM rádió vevővel válik teljessé, mely a vevőkészülékek spektrumát rendszerezi és ezen felül RDS funkcióval bír. A Trevi autórádió működése nagyon egyszerű és a közlekedés szempontjából biztonságos áttekinthető panelének köszönhetően. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eszköz nem rendelkezik CD lejátszóval.
Fö jellemzök:

Sokoldalú autórádió 4 x 7,5 W teljesítménnyel
Bluetooth a biztonságos zenelejátszásért és handsfree használatért
MP3 támogatott USB port és SD nyílás zenelejátszásra USB kulcsokról,
MP3 lejátszókról és memóriakártyákról
FM/AM rádió vevő 30 előválogatott állomással és AUX bemenet külső audio készülékek csatlakoztatására
Lopásvédett a lekapcsolható vezérlőpanelnek köszönhetően

Müszaki paraméterek:

Csatlakozás: 1 x USB port, 1 x nyílás SD memória kártyára, 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet
Tápellátás: 4 x 7,5 W
Automata/manuális állomáskeresés
RDS funkció
Hang kikapcsolása
Hangerő funkció
Ekvalizer előválasztás
2 sávos ekvalizer
Beállítható fader
Beállítható kiegyensúlyozás
Idő megjelenítése
Beépített mikrofon
Piros megvilágítás

Kükdemény tartalma:

1 x készülék
1 x kábel szett
1 x szerelési szett
Használati útmutató

Termék méretei:

Egyszerű DIN-ISO-szabvány
Súly: kb. 585 g


Gyártó
Trevi
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3

Az olcsó.hu Trevi SCD 5715 BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trevi SCD 5715 BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.