Sony CDX-GT260MP autórádió


18.900 Ft

Csatlakoztassa MP3-lejátszóját - Digitális zenefájljainak gyors eléréséhez egyszerűen csatlakoztassa MP3-lejátszóját az elülső kiegészítő bemenethez. Jobb rádióvétel - A Digital Cla Teljes leírás >

Termékleírás

Csatlakoztassa MP3-lejátszóját - Digitális zenefájljainak gyors eléréséhez egyszerűen csatlakoztassa MP3-lejátszóját az elülső kiegészítő bemenethez.

Jobb rádióvétel - A Digital Clarity Tuner funkciónak köszönhetően akkor is tiszta, természetes sztereó hangban lehet része, ha távol van a rádióadótól.

Nincs torzítás vagy elmosódás, csak tiszta hang - A felül- és aluláteresztő szűrők eltávolítják a nem kívánt zajt, és megszakításmentes hangjelet biztosítanak, így a hang minősége garantáltan kiváló lesz.

Torzításmentes, nagy erejű hang a Dynamic Reality Amplifier funkciónak köszönhetően. - A 4 db 45 W-os kimeneti teljesítményű csatornának köszönhetően olyankor is tiszta hangzásban lehet része, ha felcsavarja a hangerőt.

Tartsa kezében az irányítást a kormánykerékre szerelt vezérlőgombokkal - A kormánykeréken lévő vezérlőgombokkal vezérelheti a lejátszást, hívásokat fogadhat, és beállíthatja a basszust.

Bővítse a készüléket igényei szerint - Ha bővíteni szeretné az erősítőt vagy a hangsugárzókat, ezt egyszerűen megteheti a 2 voltos erősítés nélküli, hátulsó hangsugárzók vagy mélysugárzó üzemmódban használható csatlakozóval.

Színes gombok - Piros színű billentyűvilágítás


Erősítő és általános funkció

Kimenő teljesítmény (4 ohm, 1 kHz, 16 V)(W) 45 W
Előerősített kimenet: Hátsó/kapcsolható szubbasszus
Hátsó/mélybemenet: Mély
Aux bemenet (elülső)
EQ (EQ3 Stage 2)
Hangerő szabályozó
Felüláteresztő szűrő
Aluláteresztő szűrő


Tuner funkciói

Előbeállítás: FM 18 / MW 6 / LW 6
RDS/EON


Panel kialakítása

Panel színe: Fekete (csupasz)
Gombok megvilágítása: Piros
Megjelenítő eszköz: LCD (akril)
Kijelző színe: Fekete szín/negatív


Egyéb jellemzők

Biztonság: Levehető
CD-zár üzemmódja: CD-zár üzemmódja
Forgatógombos távvezérlő: Opcionális (RM-X4S)
Kártya-távvezérlő: Opcionális (RM-X114)

Gyártó
Sony
Lejátszható médiumok
CD
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu Sony CDX-GT260MP autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony CDX-GT260MP autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások