Sony CDX-G1100U autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sony CDX-G1100U autóhifi minden autóban remek hangulatot teremthet az utazások során. Használhatjuk rádió funkcióját, de hallgathatjuk kedvenc zenéinket is CD-ről vagy az USB port segítsé Teljes leírás >

Termékleírás

A Sony CDX-G1100U autóhifi minden autóban remek hangulatot teremthet az utazások során. Használhatjuk rádió funkcióját, de hallgathatjuk kedvenc zenéinket is CD-ről vagy az USB port segítségével akár MP3 lejátszóról is. Remek hangzása mellett modern megjelenését a vörös háttérvilágítás biztosítja.

Gyártó
Sony
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Levehető alőlap RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu Sony CDX-G1100U autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sony CDX-G1100U autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.