SONY XSP-N1BT autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Sony XSP-N1BT Autóhifi fejegység segítségével pillanatok alatt megtöltheti a kocsi belső terét kedvenc zenéivel! Az Advanced Sound Engine digitális jelfeldolgozó és a 10 sávos hangszínsz Teljes leírás >

Termékleírás

A Sony XSP-N1BT Autóhifi fejegység segítségével pillanatok alatt megtöltheti a kocsi belső terét kedvenc zenéivel! Az Advanced Sound Engine digitális jelfeldolgozó és a 10 sávos hangszínszabályozó révén ideális hangteret hozhatunk létre autónkban. Az aluláteresztő és felüláteresztő szűrők gazdag, erőteljes mély és tiszta közép- és magas hangokat garantálnak, ezzel is garantálva a tökéletes audioélményt. A biztonságos okostelefonállvány csatlakoztatható a kocsi hangrendszeréhez, így a hangvezérlés, SMS-felolvasás és számos más funkció jóvoltából lehetőség nyílik a kéz nélküli használatra is.

Gyártó
Sony
Lejátszható médiumok
CD USB
Extrák
Bluetooth RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC MP3 WMA

Az olcsó.hu SONY XSP-N1BT autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SONY XSP-N1BT autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.