SAL VB 3100 Autórádió és MP3/WMA lejátszó


11.080 Ft -tól

SAL Autórádió és MP3/WMA lejátszó VB 3100. A termék segítségével létrehozható vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat mobiltelefonnal és táblagépekkel egyaránt. Az autórádió segítség Teljes leírás >

Termékleírás

SAL Autórádió és MP3/WMA lejátszó VB 3100. A termék segítségével létrehozható vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat mobiltelefonnal és táblagépekkel egyaránt. Az autórádió segítségével kezelheti telefonja zenelejátszó funkcióját. A rádió képes a szöveges kijelzőn megjeleníteni a telefonhívás adatait, angol nyelven bemondja a hívószámot. Kihangosítva, a telefon érintése nélkül kezdeményezhet hívást.18 FM rádióállomás tárolására alkalmas. Remekül olvasható kék LED kijelzője, kikapcsolt állapotban is jelzi az időt. A rádió könnyen kezelhető. A lejátszási módok között megtalálhatja a véletlen sorrendben való lejátszást, az ismétlést és a dal bemutatást.


Az USB aljzat biztonságáról billenő védőfedél gondoskodik. Az állomás keresés kézi- és automatikus módon is elvégezhető. Az autórádióhoz tartozik egy távirányító (CR2025, 3V gombelem, tartozék), ami a kényelmes kezelést szolgálja.

Háromféle hangzás beállítással rendelkezik: EQ, loudness és hangszín. Hi-Fi hangszóró kimenete 4 X 45 W. 3,5 mm Aux bemenet segíti a hordozható készülékek csatlakozását. A rádióhoz csatlakoztathat erősítőt és mélysugárzót a 4 db RCA aljzat segítségével. A készülék MP3 és WMA formátumú zeneszámok lejátszására is alkalmas. Az autórádió rendelkezik SD kártya aljzattal.

Gyártó
SAL
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Levehető alőlap
Lejátszható formátumok
MP3 WMA

Az olcsó.hu SAL VB 3100 Autórádió és MP3/WMA lejátszó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SAL VB 3100 Autórádió és MP3/WMA lejátszó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások