Pioneer MVH-AV170 autórádió


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: 2 DIN méretű Mechanika nélküli AV Tuner: 6.2"-os érintő képernyő, iPod és Android Direct Control, 2 pár RCA kimenettel (F/R vagy SW), hátsó USB és AUX, tolatókamera bemenet, 5 s Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: 2 DIN méretű Mechanika nélküli AV Tuner: 6.2"-os érintő képernyő, iPod és Android Direct Control, 2 pár RCA kimenettel (F/R vagy SW), hátsó USB és AUX, tolatókamera bemenet, 5 sávos GEQ, HPF/LPF Piros gombvilágítással Formátumok: USB, MP3, WMA, WAV, AAC audio, DivX, Xvid, MPEG-1,2,4 video, JPEG és BMP image file.

Gyártó
Pioneer
Lejátszható médiumok
USB
Extrák
Érintőképernyős kijelző ipod visszacsatolás RDS tuner Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AAC BMP DivX JPEG MP3 MPEG MPEG2 MPEG4 WAV WMA XviD

Az olcsó.hu Pioneer MVH-AV170 autórádió árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Pioneer MVH-AV170 autórádió vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.