PNI Mp3-as Bluetooth autórádió RDS-el, 12-24V


14.990 Ft

4x45w, RDS, Bluetooth, FM rádió, SD és USB, AUX, 2 RCA, 12-2V-os rendszerekhez Bluetooth funkció Az autórádió Bluetooth funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdem Teljes leírás >

Termékleírás

4x45w, RDS, Bluetooth, FM rádió, SD és USB, AUX, 2 RCA, 12-2V-os rendszerekhez Bluetooth funkció Az autórádió Bluetooth funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezzen és fogadhasson a telefonról, vagy audio fájlokat játsszon le a jármű audio rendszerén keresztül. Multimédiás fájlok lejátszása külső adathordozóról A rádió 3 különböző audió bemeneti típussal is rendelkezik: USB, micro SD kártya ill. Aux In. Távirányítás A csomagban található távvezérlővel a készülék összes funkcióját elérheti anélkül, hogy a konzol gombjait használnia kellene. 12-24V-os renszerekhez tervezve Ennek az autórádiónak, az egyik előnye, hogy nem csak 12, hanem 24V-os rendszerekhez (teherautók, kamionok, buszok, munkagépek) is használható! Kijelző RDS funkcióval Meglepő módon a készülék RENDELKEZIK RDS funkcióval, mely kijelzi a különféle rádióadók által közölt információkat, Pl.. közlekedési infók, trafipaxok, zenei információk, stb. Univerzális ISO csatlakozás A termék ISO szabványú nemzetközi csatlakozóaljzatokkal rendelkezik, amelyek a gyári rádióval felszerelt legtöbb autóban megtalálhatók.

Gyártó
PNI
Lejátszható médiumok
Bluetooth audio Memóriakártya USB
Extrák
Bluetooth RDS tuner
Lejátszható formátumok
AAC/FLAC/MP3/WAV/WMA

Az olcsó.hu PNI Mp3-as Bluetooth autórádió RDS-el, 12-24V (PNI-8524BT) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PNI Mp3-as Bluetooth autórádió RDS-el, 12-24V (PNI-8524BT) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások