PNI 2 dines, GPS modulos, érintő kijelzős Mp5


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Android és iOS telefonnal tükrözhető (USB kábelen keresztül), 4x50w, GPS modul, Bluetooth, FM rádió, 2db microSD és USB foglalat, AUX, 2 RCA, video be és kimenet. Multimédia lejátszó, 7 hü Teljes leírás >

Termékleírás

Android és iOS telefonnal tükrözhető (USB kábelen keresztül), 4x50w, GPS modul, Bluetooth, FM rádió, 2db microSD és USB foglalat, AUX, 2 RCA, video be és kimenet. Multimédia lejátszó, 7 hüvelykes színes érintőképernyő A 2-dines PNI V8270 multimédia lejátszó a 7 hüvelykes érintőképernyőn képeket (videót vagy fotót) jeleníthet meg max. HD 1080P (1920 x 1080px) maximális felbontásig. A lejátszó támogatja a következő videofájlokat: FLV, 3GP, MPEG, DVIX, MP4, AVI. Tükrözés funkció - kompatibilis Android és iOS telefonokkal Az okostelefon USB-kábelen keresztül történő csatlakoztatásával a lejátszó képernyőjére vetítheti a telefon kijelzőjét. Android telefonok esetén - Menjen a telefon beállításai menüjébe, és engedélyezze az USB hibakeresés funkciót a Fejlesztői beállítások menüben. Az eljárás részletes ismertetéséhez ellenőrizze a telefon operációs rendszer verzióját, és részletes utasításokért lapozza fel a kézikönyvet. IOS telefonok esetén - kövesse a telefon képernyőjén megjelenő utasításokat. Android telefonok esetén a hang továbbításához, a bluetooth összeköttetést is be kell állítani! A Mirror Link használatával az iOS telefonok mind a képet, mind a hangot továbbítják a lejátszónak az USB kábelen keresztül. Zenelejátszás és hívás fogadás/indítás Bluetooth-on keresztül A mobiltelefon Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatásával közvetlenül a lejátszó képernyőjéről kezdeményezhet, vagy utasíthat el ívásokat. Hozzáférhet a telefon névjegyzékéhez is, vagy hangfájlokat játszhat le a jármű hangrendszerén. A termék beépített mikrofonnal rendelkezik! Videó bemenet (a kamera nem tartozék) Amikor a sebességváltót a tolatás pozícióba mozgatja, a készülék átvált autómatikusan, és megjelíti a csatlakoztatott (nem tartozék) kamera képét! Beépített GPS-modul Helyezzen be egy dedikált micro SD-kártyát a nyílásba, amely a GPS-navigációs térképet tartalmazza (a térkép nem szerepel a csomagban). Menjen a beállítások menübe, és állítsa be a térkép elérési útját. A multimédia lejátszó képernyője teljes HD felbontásban jelenik meg a navigáció. Windows alapú navigációs programok futnak az eszközön!

Gyártó
PNI
Lejátszható médiumok
Bluetooth audio USB
Extrák
Android támogatás Apple CarPlay Bluetooth Érintőképernyős kijelző Navigáció RDS tuner
Lejátszható formátumok
FLV/H.264/MKV/MPEG4/WMV/XviD

Az olcsó.hu PNI 2 dines, GPS modulos, érintő kijelzős Mp5 Bluetooth lejátszó (PNI-V8270) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PNI 2 dines, GPS modulos, érintő kijelzős Mp5 Bluetooth lejátszó (PNI-V8270) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.