M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kedvenc zenéit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC kártyán, vagy PENDRIVE-on, melyet a lejátszóhoz csatlakoztatva azonnal élvezheti azokat. Ezeknek az eszközöknek a tárolókapacitása is jóval Teljes leírás >

Termékleírás

Kedvenc zenéit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC kártyán, vagy PENDRIVE-on, melyet a lejátszóhoz csatlakoztatva azonnal élvezheti azokat. Ezeknek az eszközöknek a tárolókapacitása is jóval nagyobb mint a korábban használt CD lemezeknek, melyekkel szemben számos további előny az InnoCD számára írható: Nem kell tovább vesződnie a CD lemezek tárolásával, írásával, a karcos lemez miatt nem válik a zene élvezhetetlenné, nem ugrál. USB/SD kártya Támogatott adathordozók:     USBdrive/SD/MMCTámogatott formátumok:     MP3Sztereo egyensúly:     =26 dBJel/zaj viszony:     >= 45 dB Általános Feszültség(-):     DC +12VZenei teljesítmény:     4x40WAudio kimenetek:     2 RCAImpedancia:     4-8 OhmMéret:     180x52x120mm (SZxMxH)

Az olcsó.hu M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval fekete (39710BK) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy M.N.C MP3-as autórádió USB/SD/MMC kártyaolvasóval fekete (39710BK) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.