MNC Road Movie fejegység


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

CD mechanika nélküli, érintőkijelzős multimédia lejátszó. Kedvenc zenéit, filmjeit, képeit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC memória kártyán, PENDRIVE-on vagy USB-n, melyeket a lejá Teljes leírás >

TermékleírásCD mechanika nélküli, érintőkijelzős multimédia lejátszó. Kedvenc zenéit, filmjeit, képeit egyszerűen tárolhatja egy SD/MMC memória kártyán, PENDRIVE-on vagy USB-n, melyeket a lejátszóhoz csatlakoztatva azonnal elérhetővé válik azok tartalma. Érzékeny rádiójának, dinamikus hangzásának és nagy felbontású kijelzőjének köszönhetően bármilyen körülmények között élvezhetővé válnak multimédia tartalmai. A motorosan kihajló, tetszőleges szögbe állítható érintőkijelző és az egyértelműen felépített menürendszer biztosítja a gyors kezelhetőséget minden esetben, a távirányító pedig a jármű többi utasának lehet segítségére út közben. A fejegység levehető előlappal rendelkezik, amely nélkül nem működik a készülék, így annak eltávolítása után nyugodtabb szívvel hagyhatja autóját őrizetlenül. USB, SD/MMC aljzat, AUX bemenet, audio-, video ki- és bemenetek biztosítják a különböző külső egységek csatlakozási lehetőségét pl.: tolatókamera, monitor, mobiltelefon, tablet, laptop, erősítő.

Tulajdonságok:
Feszültség: DC 12V
Zenei teljesítmény: 4 x 45W
Impedancia: 4-8Ω
Kijelzőméret: 7" (800 x 480)
Támogatott adathordozók: USB/SD/MMC
Támogatott formátumok: MP3, WAV, WMA, JPEG, AVI DIVX/XVID, MPG
Audio kimenetek: 2 pár RCA
Video kimenetek: 1 db AV out
Video bemenetek: 1 db AV in (kamera)


Levehető előlap
Távirányító


Gyártó
MNC
Lejátszható médiumok
Memóriakártya USB
Extrák
Érintőképernyős kijelző Levehető alőlap RDS tuner Távirányító Text kijelzés
Lejátszható formátumok
AVI DivX JPEG MP3 WAV WMA XviD

Az olcsó.hu MNC Road Movie fejegység árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MNC Road Movie fejegység vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.